در حال بارگذاری ...
نماینده مردم تهران درباره عوامل «هفت عصر هفتم پاییز» گفت:

مجریان این نمایش به معنای واقعی کلمه حاملان تاریخ بودند

علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از تماشای این نمایش گفت: اگر بخواهیم تعبیری را برای مجریان این نمایش به کار ببریم، باید گفت به معنای واقعی کلمه حاملان تاریخ بودند؛ حاملان تاریخ دفاع مقدس در عین امانت‌داری.

به گزارش ایران تئاتر در تازه‌ترین اجراهای «هفت عصر هفتم پاییز»، مهمانان ویژه‌ای به تماشای آخرین اثر ایوب آقاخانی نشستند که ازجمله آن‌ها می‌توان به علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در مجلس؛ حجت‌الله ایوبی رئیس سابق سازمان سینمایی و مریم امیرجلالی از بازیگران هنرمند کشور اشاره کرد.
رحیمی: مجریان نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» حاملان امانت‌دار تاریخ بودند
علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پس از تماشای این نمایش به دست‌اندرکاران آن خسته نباشید گفت و افزود: اگر بخواهیم تعبیری را برای مجریان این نمایش به کار ببریم، باید گفت به معنای واقعی کلمه حاملان تاریخ بودند؛ حاملان تاریخ دفاع مقدس در عین امانت‌داری.
وی گفت: نکته‌ای که در این تئاتر مشهود بود، آن است که مخاطب با هر طبقه و تفکری می‌توانست تاریخ را با امانت‌داری کامل در این نمایش دریافت کند.
رحیمی بیان کرد: من نیز به‌عنوان نماینده مجلس و رزمنده‌ای که افتخار حضور در میدان جنگ برای کشور و انقلاب را داشتم، با تمام وجود از تک‌تک عزیزان دست‌اندرکار در این اجرا تشکر می‌کنم و دست همه آن‌ها را می‌بوسم و امیدوارم کارهای ارزشمند بعدی آن‌ها را نیز بتوانم ببینم.
وی همچنین درباره وضعیت تئاتر گفت: در شرایطی که اهالی هنر مظلومانه تاریخ را با کمال هنرمندی به جامعه فعلی و نسل‌های جدید عرضه می‌کنند، شاهد تئاتری روی صحنه هستیم که مخاطب را از سال 96 به سال 61 و از تهران به خرمشهر می‌برد؛ یعنی در اوج هنرمندی تاریخ و جغرافیا و مکان و زمان را جابجا می‌کنند و تاثیرگذار هستند.
این نماینده مجلس افزود: ما به‌عنوان افرادی که مسئولیت داریم حتما قدردان این عزیزان هستیم. این قبیل کارها انگیزه بیشتری به ما می‌دهد تا فضاهای بیشتری را ایجاد کنیم که هنر تئاتر از مظلومیت بیرون بیاید و هنرمندان هم از امنیت حرفه‌ای، شغلی و روانی بیشتری برخوردار باشند.
ایوبی: تئاتر یک هنر فرهیخته و باسواد است
همچنین حجت‌الله ایوبی درباره «هفت عصر هفتم پاییز» گفت: نمایش زیبایی بود که متن بسیار خوبی داشت و خیلی خوب ابعاد مختلف یک موضوع را به هم مربوط کرد تا جایی که من به‌عنوان مخاطب گذر زمان را احساس نکردم.
وی با بیان اینکه هر دو بازیگر بازی خوب و درخشانی داشتند و من احساس می‌کردم جمعیت هم آن‌ها را همراهی می‌کردند، ادامه داد: خوشبختانه اهالی هنر وظیفه خود را در تمام رشته‌ها به خوبی انجام می‌دهند؛ دلیل آن هم استقبالی است که از کارهای آن‌ها می‌شود ضمن آنکه تئاتری‌ها در بین اهالی هنر یک ویژگی دارند که گویای آن است تئاتر یک هنر فرهیخته و باسواد است و مخاطب ارتباط زنده لحظه به لحظه با بازیگر را احساس می‌کند.
رئیس سابق سازمان سینمایی افزود: این هنرمندان در حد توان خود سعی کردند شور و حس دفاع مقدس را به مخاطب منتقل کنند و دلیلش هم این است که امروز بعد از سالهای سال مخاطب دارند و همه مردم حاضرند با علاقه به تماشای کار آن‌ها بنشینند.
امیرجلالی: با دیدن «هفت عصر هفتم پاییز» متاثر شدم و اشک ریختم
مریم امیرجلالی بازیگر نیز با بیان اینکه تحت تاثیر بازی خوب بازیگران نمایش قرار گرفتم، گفت: کار بسیار عالی و آنقدر خوب بود که متاثر شدم و اشک ریختم. امیدوارم موفق باشند و کارهای خوبی از این گروه ببینیم.
وی ضمن خسته نباشید به گروه اجرای نمایش، درباره علت عدم حضور خود در تئاتر توضیح داد: من پیشنهادهای زیادی برای حضور در صحنه تئاتر داشتم اما آن‌ها را نپذیرفتم؛ به این دلیل که سواد تئاتری ندارم. معتقدم وقتی هرکسی به خود اجازه دهد که روی صحنه حاضر شود شاهد وضعیت کنونی در تئاتر خواهیم بود که کیفیت آثار پایین آمده است در حالیکه تئاتر ما نیاز به آثار باکیفیتی نظیر «هفت عصر هفتم پاییز» دارد.
یادآور می‌شود نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» در دل داستانی عاشقانه نقبی به زاویه‌هایی از زندگی قهرمان ملی تاریخ جنگ ایران و عراق، شهیدمحمد جهان‌آرا می‌زند که رحیم نوروزی و لیلا بلوکات نقش‌آفرینان آن هستند و صدای محسن بهرامی بازی آن‌ها را همراهی می‌کند.
دیگر عوامل این اثر نمایشی عبارتند از: ساناز قراملکی مجری طرح و برنامه ریز؛ امیرحسن دوانی طراح صحنه و نور؛ آنکیدو دارش طراح فضاهای صوتی؛ لادن سید کنعانی طراح لباس؛ ارسلان آقاخانی طراح گرافیک؛ الهام صالحی طراح چهره پردازی؛ کیوان معتمدی مشاور نورپردازی؛ وحید لک مشاور عالی پروژه؛ هلن بهرامی دستیار کارگردان؛ سجاد سلمانپور مدیر صحنه؛ مهرنوش بیگ زاده منشی صحنه و دستیار تولید؛ علی مست عل پس‌آرایی تصویری؛ عارف عباسی گرافیک زنده، یاسمن طاهری خسروشاهی تبلیغات مجازی؛ ساناز قراملکی عکاس؛ هانیه خاکپور مسئول روابط عمومی.
نمایش «هفت عصر هفتم پاییز» که بلیت آن در سایت‌های ایران کنسرت به آدرس www.iranconcert.ir و ایران نمایش به آدرس www.irannamayesh.com به فروش می‌رسد، تولید موسسه "پوشه هنر پارس" است و هر شب (بجز شنبه) ساعت 45/19 در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر به روی صحنه خواهد رفت.

 




مطالب مرتبط

برگزیدگان جشنواره نمایشنامه‌نویسی چهارراه معرفی شدند

برگزیدگان جشنواره نمایشنامه‌نویسی چهارراه معرفی شدند

در آیین اختتامیه سومین جشنواره سراسری نمایشنامه‌نویسی اقتباسی چهارراه فاطمه داودی مازندرانی و مرجان فخار نویسندگان نمایشنامه «گنج پنجم» از دو استان تهران و مرکزی در رتبه سوم، مهدی یزدانی نویسنده نمایشنامه «خسرو شیرین شاپور» از استان تهران در رتبه دوم قرار گرفتند و دیپلم ...

|

نشستی با کارگردان و بازیگران نمایش «نوزده نودونه»

واکنش به رویدادهای جامعه، مهم‌ترین وظیفه هنرمند است
نشستی با کارگردان و بازیگران نمایش «نوزده نودونه»

واکنش به رویدادهای جامعه، مهم‌ترین وظیفه هنرمند است

کارگردان و بازیگران نمایش «نوزده نودونه»، با حضور در «ایران تئاتر»، از موضوع، شیوه اجرایی، فرم و ریخت این اثر اجرایی گفتند که این روزها در سالن چهارسو تئاتر شهر روی صحنه است.

|

«نوزده، نود و نه» در تالارچهارسو روی صحنه می‌رود

«نوزده، نود و نه» در تالارچهارسو روی صحنه می‌رود

 نمایش «نوزده، نود و نه»، به کارگردانی ایوب آقاخانی و تولید مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری، با موضوع ایثار و فداکاری کادر پزشکی و پرستاری در دوره همه‌گیری ویروس کرونا، در مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

|

نظرات کاربران