در حال بارگذاری ...
بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به ایستگاه پایانی رسید

اختتامیه ای سرشار از شادی و امید

کاروان بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک ونوجوان همدان در ایستگاه پایانی خود طی مراسم باشکوهی ضمن نکوداشت از دو هنرمند پیشکسوت عرصه کودک و نوجوان، برگزیدگان خود را معرفی کرد.

به گزارش ایران تئاتر، آیین اختتامیه بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان با حضور علی مرادخانی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی، محمد ناصر نیکبخت استاندار همدان، فاضل عبادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و مریم کاظمی دبیر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا شهر همدان برگزار شد.

 

عبادی:  200 هزار تماشاگر به تماشای نمایش‌های جشنواره نشستند

در ابتدای این مراسم فاضل عبادی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در سخنانی با بیان اینکه در این دوره بیش از ۲۰۰ هزار نفر به تماشای نمایش‌های جشنواره بیست‌و‌چهارم نشسته‌اند، گفت: همدان بی‌تردید جزو معدود شهرهای به جا مانده از تاریخ کهن جهان است.

او با بیان اینکه در این روز فرخنده از خدوند مهربان می‌خواهیم گل لبخند همواره بر لب کودکان و نوجوانان این سرزمین شکوفا باشد، افزود: در این شهر از فیلسوف تا عارف و محقق دینی و علمی به وفور پرورش یافته و شهره جهان شده‌اند.

رییس بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با تاکید بر اینکه با این سابقه فرهنگی این شهر با شایستگی تمام میزبان بسیاری از رویدادهای فرهنگی هنری ملی و بین المللی است، اظهار داشت: جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان یکی از این رویدادهاست و با خوشحالی اعلام می‌کنیم در جشنواره بیست‌وچهارم بیش از ۲۰۰ هزار نفر به تماشای نمایش‌های جشنواره نشستند.

عبادی تاکید کرد: این هنر با پاک‌ترین احساسات جهانی سرو کار دارد و هنری برای صلح و دوستی در جهان است.

 

کاظمی: کیفیت جشنواره تئاتر متاثر از زمان دوره فراخوان است

پس از سخنان رئیس جشنواره، مریم کاظمی دبیر بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان در میان تشویق‌ حاضران پشت تریبون قرار گرفت.

کاظمی سلام به کودک و نوجونان ایران به خصوص کودکان آسیب دیده در  زلزله و تبریک میلاد پیامبر مهربانی، گفت: جشنواره بیست‌وچهارم همراه با شوق دست‌اندرکاران و استقبال مردم به اتمام رسید و اینک باید به استقبال ربع قرن جشنواره تئاتر کودک و نوجوان برویم.

او افزود: همدان میزبانی حرفه‌ای برای جشنواره است و قرار است در سال  ۲۰۱۸ قطب گردشگری خاورمیانه باشد.

دبیر جشنواره بیست و چهار تصریح کرد: برگزاری رویدادی بزرگ در کنار همه عناصر مثبت و مفید موانعی هم دارد که امیدواریم با همکاری های همه جانبه برطرف شوند.

او با تأکید بر نقش آموزش تئاتر در مدارس گفت: باید در مهدهای کودک و مدارس به دانش‌آموزان آموزش داده شود تا تیاتر دانش آموزی خوب و با کیفیتی را شاهد باشیم.

کاظمی با تاکید بر اینکه کیفیت جشنواره تئاتر متاثر از زمان دوره فراخوان است، اضافه کرد: جشنواره‌ها معمولا جشن‌هایی با بریز و بپاش است تا اجرای نمایش‌های خوب.

کاظمی همچنین خاطر نشان کرد: باید از نمایش‌ها حمایت شود تا نمایش‌های خوبی را در طول جشنواره شاهد باشیم.

دبیر جشنواره تصریح کرد: باید به گسترش فرهنگ و هنر کمک کنیم چون این یک وظیفه اجباری ا‌ست جشنواره ما نیاز به کمک دارد، فوت جادویی را بدمید.

 

برگزیدگان مسابقه نمایشنامه‌نویسی

پس از سخنان دبیر جشنواره  هیأت داوران مسابقه نمایشنامه‌نویسی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان متشکل از محمد چرمشیر، سیدحسین فدایی حسین و گیتا داودی پس از ارزیابی آثار حاضر در این بخش آراء خود را به شرح زیر اعلام کردند:

دیپلم افتخار و جایزه نقدی این مسابقه مشترکاً تقدیم شد به:

- مریم منصوری برای نگارش نمایشنامه «اسب آبنوس» از تهران

- شادی غفوریان برای نگارش نمایشنامه «هفت دست و یک انگشت» از مشهد

- سینا شفیعی برای نگارش نمایشنامه «کوچه برزیلیا» از کرج

 

 برومند: مریم کاظمی می‌تواند جانشین خوبی برای او در سالیان سال باشد

پس از این قسمت نوبت به نکوداشت بانو احترام برومند به پاس نیم قرن تلاش در راستای تعالی هنر نمایش رسید. احترام برومند در این مراسم با تشکر از همه مسئولین جشنواره گفت: امیدوارم به حرف‌های که دبیر جشنواره در مورد تئاتر زد توجه شود.

برومند در ادامه با بیان اینکه امروز از من تجلیل می‌شود در حالیکه خود را لایق نکوداشت نمی‌دانم؛ افزود: مریم کاظمی دبیر جشنواره و کسانیکه از بنده تجلیل کردند ممنونم، خواستند کم لطفی سالیانی را جبران کنند که البته خود در آن دخالت نداشتند.

 برومند در ادامه با اشاره به اینکه در شما کودکان دیروز، گوشه گمشده خاطرات بچگی خود را جستجو می‌کنم، اظهار کرد: زمانی‌ که به شما نگاه می‌کنم بچه‌هایی که در دورانی که من کار کودک می‌کردم؛ کودکی خود را گذراندند و من می‌بینم شما هر آنچه هستید؛ دلسوزانه برای تعالی کشور کار می کنید؛ برای من بزرگترین افتخار و جبران است.

او در ادامه اضافه کرد: جای شهرام کرمی را که چندین سال دبیری این جشنواره را بر عهده داشت  را خالی می‌کنم و  اعلام می‌کنم که خانم کاظمی می‌تواند جانشین خوبی برای او در سالیان سال باشد.

 

نیکبخت: همدان آماده برگزاری همه جشنواره‌های مربوط به کودکان و نوجوانان است

در ادامه این مراسم محمد ناصر نیکبخت استاندار همدان برای ایراد سخن پشت تریبون قرار گرفت. استاندار همدان با بیان اینکه همدان آماده برگزاری همه جشنواره‌های مربوط به کودکان و نوجوانان است، گفت: پیامبر اکرم(ص) به ما آموخت باید به کودک و نوجوان بیشترین احترام را داشته باشیم زیرا کودکی و نوجوانی پاک‌ترین دوران زندگی است.

نیکبخت با تاکید بر اینکه نوجوانان باید در این دوران مورد تربیت خاص قرار بگیرند، گفت: کودک و نوجوان اداره جامعه نسل بعد را بر عهده خواهند گرفت. اگر می خواهیم کودکان در آینده نسل قبل از خود را به آسایشگاه ها تحویل ندهند، باید از هم اینک با کودکان مهربان باشیم. کودک به بازی، شادی و نشاط نیاز دارد و این فرصت را باید ما فراهم کنیم.

استاندار همدان با تاکید بر اینکه اگر می خواهیم مردان و زنان آینده کشور مقام، ایثارگر و فداکار باشند باید از هم اکنون الگوهای مناسبی به آنها معرفی کنیم، تاکید کرد: پیامبر رحمت و مهربانی ها بهترین الگو هستند.

نیکبخت ادامه داد: همانطور که دبیر جشنواره گفتند، ما سال آینده جشن ربع قرن برگزاری جشنواره برگزار خواهد شد و درخواست کردند با کمک یکدیگر این جشن را برگزار کنیم، باید بگیم هرچقدر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک کند به همان میزان و معادل همان بودجه استان همدان هم اعتبار اختصاص خواهد کرد.

او با بیان اینکه همدان ۵۰۰ سال میزبان ایران بود و بیش از ۱۸۰۰ اثر تاریخی در استان وجود دارد، گفت: همدان برای گردشگری همه امکانات را دارد، از هنرمندان و میهمانان داخلی و خارجی درخواست کرد سفیری باشند برای معرفی همدان.

استاندار با بیان اینکه سال آینده اجلاس گردشگری با حضور ۱۸۰ کشور در همدان برگزار خواهد شد، افزود: ما آمادگی میزبانی از جشنواره های مختلف را داریم.

نیکبخت خطاب به معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان که به نام همدان ثبت شده است، اکنون درخواست ما این است که جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان هم در همدان برگزار شود. همدان آماده است همه برنامه‌های مربوط به کودکان و نوجوانان را میزبانی کند.

استاندار تاکید کرد: همدان، ایران کوچکی است که همه افتخارات ایران بزرگ در این شهر موجود است.

 

برگزیدگان مسابقه تئاتر خردسال

پس از سخنان استاندار همدان نوبت به اعلام برگزیدگان مسابقه تئاترخردسال رسید.آرا هیأت داوران مسابقه تئاترخردسال بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان متشکل از پرستو گلستانی، افسانه زمانی و حسین صفی پس از ارزیابی آثار حاضر در این بخش آراء خود را به شرح زیر اعلام کردند:

در بخش موسیقی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از جناب آقای «رضا عباسی» برای موسیقی نمایش «دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده» از همدان تقدیر می کند.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به جناب آقای «امین پروین» برای موسیقی نمایش «هدیه ی کوچولو» از تهران 

در بخش طراحی صحنه

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به جناب آقایان «مجید بخششیان» و «سجاد انتظاری» برای طراحی صحنه نمایش «نجات مادر» از مشهد

در بخش بازیگری مرد

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به جناب آقای «فرهاد اسماعیلی» برای بازی در نمایش «جاده اردک ها» از تهران

در بخش بازیگری زن

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به سرکار خانم «مریم اکبری» برای بازی در نمایش «لاک پشت و خرگوش» از تهران

در بخش بازیگر خردسال

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از هنرمند خردسال «آراد ترابی» برای بازی در نمایش «دستمال من زیر درخت آلبالو گم شده» از همدان تقدیر می کند.

در بخش نمایشنامه نویسی

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی مشترکاً تقدیم می شود به سرکار خانم «سمیه منجم» برای نگارش نمایشنامه «کی از همه قویتره» از لاهیجان و جناب آقای «رامین کُهن» برای نگارش نمایشنامه «هدیه کوچولو» از تهران

در بخش کارگردانی

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به جناب آقای «رامین کُهن» برای کارگردانی نمایش «هدیه کوچولو» از تهران

نمایش برگزیده  از دید مردمی

در بخش کودک «ماه پیشونی» آزاده انصاری از تهران

در بخش نوجوان «پسرها تنهایند» سید جواد رحیم زاده از مشهد

در بخش بین الملل «تک نوازی دو نفره»  کیو کمو  راماکیو از دانمارک

 

مسابقه تئاتر خیابانی

آرا هیأت داوران مسابقه تئاتر خیابانی بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان متشکل از منوچهر اکبرلو، سید فاتح بادپروا و فریبا چوپان نژاد پس از ارزیابی آثار حاضر در این بخش آراء خود را به شرح زیر اعلام کردند:

در بخش موسیقی

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به آقایان «شیرزاد عشقی» و «جواد ذاکری» برای موسیقی نمایش «مبارک باشه» از میناب 

در بخش طراحی فضا و لباس

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی مهدی حبیبی و امیرحسین شفیعی برای طراحی فضای نمایش «یک میهمانی ساده»

در بخش بازیگری مرد

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی مشترکاً به صبحان بامداد، میلاد حسین زاده، ابوالفضل زهرابی، سعید سرشار و رضا پورقصاب برای بازی در نمایش «بازی و کودک» از کیاشهر گیلان

برگزیده: هیئت داوران در این بخش انتخابی ندارد.

در بخش بازیگری زن

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی مشترکاً  به سیده شقایق هاشمی و رزا کریمی برای بازی در نمایش «سیاره فتالاموس» از تهران

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به نرگس خاک کار برای بازی در نمایش «یک میهمانی ساده» از شهر ری

در بخش طرح و ایده

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از احمد بیگلریان برای طرح و ایده نمایش «خواستن و توانستن» از همدان تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بهداد بلیغ فر برای طرح و ایده نمایش «فتالاموس» از تهران

بخش کارگردانی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از  مریم مهدی پور پیربستی برای کارگردانی نمایش «بازی و کودک» تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مهدی حبیبی برای کارگردانی نمایش «یک میهمانی ساده»

هیأت داوران نمایش‌های زیر را جهت بررسی نهایی برای حضور در سیزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان به دبیرخانه این جشنواره معرفی کرد:

- نمایش «سیاره فتالاموس» به کارگردانی آقای «بهداد بلیغ فر» از تهران

- نمایش «یک میهمانی ساده» به کارگردانی آقای «مهدی حبیبی» از شهرری

 

مسابقه تئاتر ایران

هیأت داوران مسابقه تئاتر ایران بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان متشکل از بابک محمدی، حسین محب اهری، رضا فیاضی، احمد بیگلریان مریم سعادت پس از ارزیابی آثار حاضر، آراء خود را به شرح زیر اعلام کرد:

موسیقی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از  جعفر حدادپور برای موسیقی نمایش «پسرها تنهایند» تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی  به سیدمرتضی طباطبائی برای موسیقی نمایش «عقل صورتی»

طراحی صحنه و لباس

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی مشترکاً از  سینا ییلاق بیگی و  زیبا موسوی برای طراحی صحنه و لباس «سفر شادی» تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی مشترکاً به مهدی شریفی و زینب رشتی برای طراحی صحنه و لباس نمایش «دیواکولا» اهدا شد.

بازیگری مرد

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از جناب آقای «سعید ابک» برای بازی در نمایش «عقل صورتی» تقدیر می کند.

برگزیده:

تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی تقدیم می شود به جناب آقای «مهرداد باقری» برای بازی در نمایش «عقل صورتی»

بازیگری زن

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از  سوده سعدائی برای بازی در نمایش «سفر شادی» تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به  نسیم تاجی برای بازی در نمایش «سفر شادی» تقدیم شد.

نمایشنامه‌نویسی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی از  مهدی فرشیدی سپهر برای نگارش نمایشنامه «عقل صورتی» تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به  حمید قلعه‌ای برای نگارش نمایشنامه «پسرها تنهایند»

کارگردانی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به سیدجواد رحیم‌زاده برای کارگردانی نمایش «پسرها تنهایند»

برگزیده: تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و جایزه نقدی  به مهدی فرشیدی سپهر برای کارگردانی نمایش «عقل صورتی»

 

بخش مسابقه بین الملل

هیأت داوران بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان متشکل از اردشیر صالحپور، حمیدرضا نعیمی و هنینگ فن گاف پس از ارزیابی آثار حاضر در این بخش آراء خود را به شرح زیر اعلام کردند:

بخش موسیقی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر از گروه موسیقی نمایش «نوازنده کوچک» از کشور کره جنوبی تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این بخش  پائولو کولتا برای موسیقی نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

بخش طراحی صحنه

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر به  بیانگ ووک چو برای طراحی صحنه نمایش «نوازنده کوچک» از کره جنوبی تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این بخش  به روبرتا دوری بودو برای طراحی صحنه نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

بخش بازیگری مرد

تقدیر:

هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر از بازیگران ذیل تقدیر کرد:

محمود تیموری برای بازی در نمایش «من و در لجباز» از ایران

ابراهیم رحمانی برای بازی در نمایش «بچه های خاکستری» از ایران

برگزیده: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این بخش  به لوکا پاستور برای بازی در نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

بخش بازیگری زن

تقدیر:

هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر از بازیگران ذیل تقدیر می کند:

 مینووش رحیمیان برای بازی در نمایش «ماه پیشونی» از ایران

میانگ کیم برای بازی در نمایش «نوازنده کوچک» از کره جنوبی

ماریا فرانچسکا برای بازی در نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

برگزیده: هیأت داوران در این بخش چشم امید به آینده دارد.

بخش نمایشنامه نویسی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر از  امید نیاز  برای نگارش نمایشنامه «بچه های خاکستری» از ایران تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این بخش  به  تونیو دی نیتو  برای نگارش نمایشنامه «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

 بخش کارگردانی

تقدیر: هیأت داوران با اهداء لوح تقدیر از  کیل جون لی برای کارگردانی نمایش «نوازنده کوچک» از کره جنوبی تقدیر کرد.

برگزیده: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار این  به تونیو دی نیتو برای کارگردانی نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از ایتالیا

 نمایش برگزیده

هیات داوران به اتفاق آراء نمایش «دفتر خاطرات جوجه اردک زشت» از کشور ایتالیا را با اهداء تندیس جشنواره به عنوان نمایش برگزیده مسابقه بین الملل بیست و چهارمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان معرفی کرد.




مطالب مرتبط

گفت‌وگو با حسن دولت‌آبادی، داور جشنواره اردکان

تصورات غلط سیستم آموزشی نباید دامن‌گیر تئاتر کودک و نوجوان شود
گفت‌وگو با حسن دولت‌آبادی، داور جشنواره اردکان

تصورات غلط سیستم آموزشی نباید دامن‌گیر تئاتر کودک و نوجوان شود

حسن دولت‌آبادی می‌گوید این تصور که دوره ابتدایی را کم‌اهمیت‌تر از دیگر دوره‌های آموزشی می‌شمارد، اشتباهی است که نباید دامن‌گیر تئاتر کودک و نوجوان شود.

|

در گفت‌وگو با بهارک بابک مطرح شد

تمرین ادبیات فولکلوریک و حماسی در کارگاه‌های «جادوی زندگی»
در گفت‌وگو با بهارک بابک مطرح شد

تمرین ادبیات فولکلوریک و حماسی در کارگاه‌های «جادوی زندگی»

مدرس کارگاه‌های «جادوی زندگی» گفت: «در این کارگاه‌ها تلاش بر این بود که ضمن آشنا کردن کودکان با ادبیات فولکلوریک و حماسی، یک یا چند ارزش و نماد زندگی پررنگ در بن مایه اثر به شکلی غیرمستقیم معرفی و همراه با کودکان تمرین شود.»

|

گفت‌وگو با مینینا آلنا در حاشیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اردکان

مشتاق افزایش همکاری هنرمندان ایرانی و روسی هستیم
گفت‌وگو با مینینا آلنا در حاشیه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اردکان

مشتاق افزایش همکاری هنرمندان ایرانی و روسی هستیم

مینینا آلنا، هنرمند و پژوهشگر تئاتر از روسیه که در بیست‌وهشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان اردکان حضور پیدا کرده است، خواستار تعامل بیشتر و افزایش همکاری‌ هنرمندان دو کشور شد.

|

جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با یاد کودکان غزه آغاز می‌شود

جشنواره تئاتر کودک و نوجوان با یاد کودکان غزه آغاز می‌شود

مراسم افتتاحیه بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با حضور شخصیت‌های آشنای کودک و نوجوان و به یاد کودکان مظلوم غزه امروز ۳۰ بهمن‌ در اردکان همراه با جشن شادپیمایی عروسک‌ها برگزار می‌شود.

|

وزیر فرهنگ به بیست‌وهشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان پیام داد

ضرورت معرفی مفاهیم بنیادین دینی و مؤلفه‌های فرهنگ ایرانی از طریق هنر نمایش به آینده‌سازان کشور
وزیر فرهنگ به بیست‌وهشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان پیام داد

ضرورت معرفی مفاهیم بنیادین دینی و مؤلفه‌های فرهنگ ایرانی از طریق هنر نمایش به آینده‌سازان کشور

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان نوشت بسیار ضرورت دارد مفاهیم بنیادین تربیت دینی و مؤلفه‌های فکری و هویتی فرهنگ ایرانی، به یاری ابزار توانمند، جذاب و تأثیرگذار هنر نمایش به چشم و دل مشتاق و پذیرنده آینده­‌سازان این ...

|

با حضور هنرمندان بین‌المللی و استادان داخلی در شهر اردکان برگزار می‌شود

9 کارگاه آموزشی در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان
با حضور هنرمندان بین‌المللی و استادان داخلی در شهر اردکان برگزار می‌شود

9 کارگاه آموزشی در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

همزمان با برگزاری بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، 9 کارگاه آموزشی با حضور هنرمندان بین‌المللی و استادان داخلی در شهر اردکان برگزار می‌شود.

|

پیام معاون امور هنری به بیست‌و‌هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

جشنواره‌های نمایشی کودک و نوجوان؛ فرصتی ارزشمند برای خلق آثار تربیتی
پیام معاون امور هنری به بیست‌و‌هشتمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان

جشنواره‌های نمایشی کودک و نوجوان؛ فرصتی ارزشمند برای خلق آثار تربیتی

محمود سالاری، معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آستانه برگزاری بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در پیامی نوشت می‌توان امیدوار بود جشنواره‌های نمایشی ویژه‌ کودک و نوجوان کشور، به‌عنوان فرصتی گرانقدر و بی‌بدیل برای ارائه‌ آثاری خلاقانه و ...

|

در آستانه برگزاری رویداد در شهر اردکان

پیام دبیر بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد
در آستانه برگزاری رویداد در شهر اردکان

پیام دبیر بیست‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

امیر مشهدی‌عباس، دبیر بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان، با انتشار پیامی، تاکید کرد هنرمندان در این رویداد گردهم می‌آیند تا با رنگ و نور، کلام، حرکت و تصویر و تصور، جلوه‌ای از فردا را با امید و به زیبایی بسازند.

|

نظرات کاربران