در حال بارگذاری ...

سالنامه تئاتر ایران سال 95 منتشر می‌شود

با فراخوان نظر سنجی از هنرمندان و صاحب‌نظران، نسخه بروز رسانی شده سالنامه تئاتر ایران برای سال 1395 منتشر می‎شود.

به گزارش سایت ایران تئاتر، علی‌اکبر عبدالعلی‎زاده با اعلام این خبر ضمن قدردانی از همراهی هنرمندان و دست‌اندرکاران تئاتر ایران در حمایت از انتشار مجدد این سالنامه گفت:  با توجه به قرارگرفتن درآستانه انتشار سالنامه تئاتر ایران برای سال جدید، از هنرمندان، صاحب‌نظران و فعالان تئاتر کشورمان دعوت می‌شود با ارایه نظرات خود، دست‌اندرکاران این سالنامه را در جهت ارتقاء کیفی، یاری رسانند.

او افزود: علاقمندانی که به هر نحوی از اشکالات و نواقص اطلاعات مندرج در سالنامه مطلع هستند می‌توانند موارد مورد نظر خود را از طریق پست الکترونیکی taghvimtheater@gmail.com اعلام کنند تا در سالنامه سال آینده منعکس شود. امیدواریم به زودی درگاه‎های تازه دیگری را نیز برای اظهار نظر هنرمندان فعال کنیم.

عبدالعلی‎زاده افزود: این پست الکترونیکی پیش از این نیز برای ارتباط با مخاطبان  فعال بود، اما بیشتر پذیرای پیام‎های سپاس و قدردانی از سوی هنرمندان و دست‌اندرکاران تئاتر کشور بوده است تا نظرات اصلاحی مورد نظر دست‎اندرکاران سالنامه.

این فراخوان با توجه به وقفه بوجود آمده در انتشار سالنامه و به منظور یادآوری مجدد منتشر شده است. 

عبدالعلی‎زاده تاکید کرد: این سالنامه با همکاری اداره‎کل هنرهای نمایشی کلید خورده و انجمن هنرهای نمایشی با مدیریت ارمغان بهداروند مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، متولی تولید و انتشار آن است.

انجمن هنرهای نمایشی ایران با توجه به کمبود منابع مرجع در حوزه تئاتر ایران و با هدف ایجاد نشاط از طریق توجه به سالروز تولد هنرمندان تئاتر در رسانه‌ها و مجامع فرهنگی، باردیگر اقدام به به‌روز رسانی سالنامه تئاتر ایران کرده است.

 انتشار این سالنامه که از جمله آرزوهای دیرینه هنرمندان، صاحب‎نظران، مدیران و دیگر فعالان حوزه تئاتر محسوب می‌شد، در سال 1387 به ثمر نشست و در سال 1389 به‌روز رسانی شد و پس از گذشت نزدیک به شش سال‌بار دیگر منتشر خواهد شد. 




مطالب مرتبط

در نخستین کارگاه نقد و بررسی جشنواره پانتومیم مطرح شد

ایده‌های خوب و لزوم توجه به تکنیک
در نخستین کارگاه نقد و بررسی جشنواره پانتومیم مطرح شد

ایده‌های خوب و لزوم توجه به تکنیک

دو عضو هیئت منتقدان دومین جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان در نخستین کارگاه نقد و بررسی و تحلیل آثار با اشاره به ایده‌های خوب آثار از لزوم توجه به تکنیک در اجرای پانتومیم گفتند.

|

در نخستین کارگاه جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان مطرح شد

استفاده سلیقه‌ای از موسیقی بومی در نمایش‌ آسیب‌زننده است
در نخستین کارگاه جشنواره بین‌المللی پانتومیم زنجان مطرح شد

استفاده سلیقه‌ای از موسیقی بومی در نمایش‌ آسیب‌زننده است

کیارش میرمحمدرضایی، مدرس موسیقی و آهنگساز فعال در حوزه هنرهای نمایشی  با بیان این‌که موسیقی می‌تواند بیان‌کننده هویت فردی و یا اجتماعی انسان‌ها باشد، گفت استفاده سلیقه‌ای و بومی از موسیقی در نمایش از آسیب‌زننده‌ترین موضوعات حوزه تئاتر است. 

|

نظرات کاربران