در حال بارگذاری ...
در دومین همایش «ایران فرهنگی در جهان امروز» مطرح شد:

علی نصیریان: هیچ سفیری بهتر از موسیقی، سینما و تئاتر نمی‌تواند فرهنگ ما را به دنیا معرفی کند

همایش «ایران فرهنگی در جهان امروز» با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر نفت، وزیر بهداشت و جمعی از هنرمندان برگزار شد.

به گزارش ایران تئاتر مراسم گفت‌وگوی اهالی فرهنگ و هنر با دولت‌مردان با عنوان همایش «ایران فرهنگی در جهان امروز» با حضور سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، بیژن زنگنه وزیر نفت، حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و جمعی از هنرمندان برگزار شد.
وزیر فرهنگ در ابتدای این نشست گفت: ما در دولت آقای روحانی عدالت فرهنگی را آغاز کردیم و هنوز نیازمند گام‌های بلندی در این مسیر هستیم.

 

سید رضا صالحی امیری: باید باور کنیم به‌نقد و گفت‌وگو نیاز داریم
صالحی امیری افزود: سرمایه ما برای توسعه فرهنگ، اصحاب فرهنگ هستند و امروز آن‌ها با دولت آشتی کرده‌اند.
صالحی امیری ادامه داد: هدف ما این بود که کارها را به اهالی فرهنگ واگذار کنیم و دولت، سیاست‌گذاری، حمایت و نظارت را دنبال کند. در این مسیر، مقدمات برای ایجاد سازمان رسانه‌ای، سازمان نظام هنری قدم‌هایی برداشته‌شده و در حوزه نشر برای اولین بار مسئولیت نمایشگاه‌های کتاب را به تشکل‌ها سپرده‌ایم و قول دادیم در سال‌های آینده کلید نمایشگاه‌ها را به اهالی نشر بدهیم.
وزیر فرهنگ اظهار داشت: ما در سال جاری توانستیم با بیش از ٦٠ میلیارد تومان در صندوق هنر ٣٠ هزار هنرمند را بیمه اصلی و ١٥ هزار نفر را بیمه تکمیلی کنیم.
وی گفت: ما اصرار داریم که با اهالی فرهنگ رودررو گفت‌وگو داشته باشیم. باید باور کنیم به‌نقد و گفت‌وگو نیاز داریم. جامعه‌ای که گفت‌وگو محور نیست، به سمت بداخلاقی پیش می‌رود؛ اتفاقی که به دلیل فضاهای گذشته امروز شاهد آن هستیم.
وزیر فرهنگ اظهار داشت: ظریف قهرمان سیاست‌های خارجی، هاشمی قهرمان سلامت و زنگنه قهرمان عرصه اقتصاد نفت است.
وی تأکید کرد: ما باید به‌جای اشاعه بداخلاقی باهم گفت‌وگو کنیم تا به درک بیشتری از هم برسیم.


نصیریان: امروز کیارستمی، فرهادی و محمدجواد ظریف باعث معرفی ایران به جهان شده‌اند
نصیریان در این مراسم طی سخنانی گفت: من‌بعد از برجام همیشه دنبال فرصتی بودم تا محمدجواد ظریف را ببینم و نه به‌عنوان یک مقام مسئول یا هنرمند بلکه بالاتر از آن به‌عنوان یک ایرانی از تلاش‌های او تشکر کنم. تلاش‌های زیادی برای به ثمر رسیدن برجام انجام شد اما متأسفانه گروهی نمی‌خواهند این تلاش‌ها و این نتیجه را ببینند و نمی‌خواهند قبول کنند که ما با شش کشور درجه‌یک مذاکره کرده و به تفاهم رسیده‌ایم.
نصیریان با اشاره به تاریخ پرافتخار ایران گفت: این خاک همیشه جوان‌هایی داشته است که از خود گذشتگی کرده‌اند و افتخار آفریدند. امروز نیز این افراد در کشور ما حضور دارند و یکی از آن‌ها محمدجواد ظریف است... امروز عباس کیارستمی، اصغر فرهادی و محمدجواد ظریف باکارها و آثار خود باعث معرفی ایران به جهان شده‌اند و هیچ سفیری بهتر از کنسرت موسیقی، سینما و تئاتر نمی‌تواند فرهنگ اصیل ما را به دنیا معرفی کند.
نصیریان با اشاره به تلاش هنرمندان در عرصه هنر گفت: امروز شاهد هستیم که سینما و هنر ایران جایگاه رفیعی در دنیا پیداکرده و مانند یک سفیر عمل می‌کند. یک هنرمند برجسته ما با یک ساز کمانچه در دنیا می‌چرخد و باعث معرفی یک ملت می‌شود. به همین دلیل من از مدیران دولتی یا وزرا می‌خواهم تا آنجا که می‌توانند شرایط حضور هنرمندان را در خارج از کشور را فراهم آورند.

 

قاضی‌زاده هاشمی: در حوزه سلامت تئاترهای متعددی تولید شد
حسن قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت با درود به روح فردوسی بزرگ و همه‌کسانی که به فرهنگ و ادب و دانش این کشور کمک کرده‌اند گفت:‌ ما در دولت آقای روحانی کارهای زیادی در حوزه‌های مختلف انجام دادیم. در بخش مربوط به‌سلامت تلاش‌های زیادی به فقرا و محرومین شد و در این دولت بخش زیادی از شعارهای انقلاب را توانستیم بعد از ۳۷ سال محقق کنیم.
وی گفت: زمانی که ما شروع کردیم، در کشور دارو نبود و مردم هزاران مشکل و گرفتاری داشتند؛ برای مثال در سیستان تنها ۴۰ درصد مراکز درمانی پزشک داشتند، اما الان صد در صد مراکز درمانی پزشک دارند.
هاشمی ادامه داد: در آن دوره مردم به خاطر درمان خود فرش زیر پای خود را می‌فروختند و دچار فقر مطلق بودند، اما در دوره دولت یازدهم با به سرانجام رسیدن برجام هزاران میلیارد در بخش درمانی به مردم کمک شد و همه مردم بیمه شدند.
او گفت: ما چیزی نزدیک به ۱۲ هزار پزشک را در سراسر کشور توزیع کردیم، در این مسیر اصحاب هنر و فرهنگ هم به ما کمک کردند. ما معاونت اجتماعی را تاسیس کردیم، تئاترها فیلم‌ها و سریال‌های متعددی تولید شد. جشنواره فیلم سلامت را راه انداختیم و معاونت فرهنگی را تاسیس کردیم.

وی با اشاره به اهمیت برجام و نقش آن در افزایش بودجه‌های درمانی و کمک به معیشت مردم گفت: درست است که مصدق نفت را ملی کرد، ولی اگر برجام نبود ما امروز اینجا نبودیم. در آن زمان مردم گرفتار بودند و حالا باید تلاش کنیم تا مردم روز ۲۹ اردیبهشت ماه پای صندوق‌های رأی بیایند. همچنین باید خدا را شکر کنیم که در ۲۴ خرداد سال ۹۲ مردم به دکتر روحانی رأی دادند.
وزیر بهداشت با اشاره به مشکلاتی که در حوزه سلامت تا ۴ سال قبل برای ایرانی‌ها به وجود آمده بود گفت: قبل از برجام تقریباً هیچ مقاله‌ای از ما در مجلات معتبر دنیا قبول نمی‌شد و ما شاید نمی‌توانستیم از هر ده کنگره بین‌المللی یکی از آن‌ها را برویم اما الان درخواست‌ها آن‌قدر زیاد شده که کشورهای خارجی از ما می‌خواهند تا با آن‌ها دیدار کنیم.
وی در ادامه با یادکردی از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفت: زمانی که خدمت ایشان بودم، به من گفت به آقای روحانی بگو برای بند هفت برجام آن‌قدر سرسختی نکن. این اوباما دیگر در آمریکا تکرار نمی‌شود. من این موضوع را به آقای روحانی منتقل کردم، آقای روحانی هم گفت حرف آقای هاشمی درست است، اما ما باید مقاومت کنیم تا در آینده شرمنده نباشیم و درنهایت با مقاومت آقای روحانی و دکتر ظریف ایران توانست از زیر بند هفت برجام خارج شود که اقدام بسیار مهمی برای کشورمان بود.
وی در ادامه بابیان اینکه چهار سال قبل روان مردم به‌هم‌ریخته بود و حالشان خوب نبود، اظهار کرد: در آن زمان مردم احساس بن‌بست می‌کردند؛ اما با اتفاقاتی که طی این سه سال و نیم‌رخ داد آرامش در کشور ایجاد شد. خدا از کسانی که نمی‌خواهند این آرامش و امید در جامعه ادامه پیدا کند نگذرد.
قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به سؤالی درباره اتفاقاتی که باعث شده جامعه پزشکی و جامعه هنرمندان در تقابل باشند، ‌گفت: جامعه هنرمندان و پزشکان هیچ مسئله‌ای باهم ندارند و این مسئله ساختگی است، اما عده‌ای علاقه‌مندند سرمایه‌های اجتماعی ما را در مقابل هم قرار دهند و آن‌ها را نابود کنند عمده این افراد در فضای رسانه‌ای حضور دارند و خشونت را تبلیغ می‌کنند.
وزیر بهداشت گفت: ما مراقب همه هنرمندان هستیم و جامعه پزشکی موظف است از سلامت هنرمندان مراقبت کند.
وی درباره اتفاقاتی که برای عباس کیارستمی هنرمند برجسته جهانی رخ داد نیز گفت:‌ موضوع کیارستمی وقت مفصل‌تری می‌خواهد که درباره آن توضیح بدهم والان جای این بحث نیست.

وی گفت: الان برای کشور ما مهم است که مردم در روز ۲۹ اردیبهشت پای صندوق‌های رأی بیایند.

در آخرین دیدارمان با او گفت: آقای روحانی را خیلی اذیت خواهند کرد،‌ می‌گفت نگران انقلاب و کشور است. اگر دولتمردان با او همراهی نکنند کشور عقب‌گرد خواهد کرد و انقلاب از بین خواهد رفت برای همین مهم است که ۲۹ اردیبهشت مردم پای صندوق‌های رأی بیایند. الان فرص فراهم است که ما بتوانیم در دور بعدی برای رفاه و معیشت جامعه تلاش کنیم و به این سمت حرکت کنیم.

 

فاطمه معتمدآریا: هنرمندان فرهنگ انسانی و صلح را ترویج می‌کنند
در بخش دیگری از این مراسم فاطمه معتمدآریا، بازیگر سینما،‌ تئاتر و تلویزیون گفت:‌ احترام ویژه‌ای برای همه هنرمندانی که علی‌رغم تهمت‌ها و نارواهایی که در سال‌های گذشته به آن‌ها روا داشته شده است قائلم. آن‌ها هنوز در این کشور هستند و برای حفظ و نگهداری از فرهنگی که ریشه در اشعار فردوسی و ‌مولانا دارد تلاش می‌کنند. آن‌ها فرهنگی را ترویج می‌کنند که فرهنگ انسانی و صلح است.
این بازیگر گفت: خوشحالم که الان در کنار کسانی نشستم که امنیت ملی ما را تأمین کرده‌اند. شخصیت‌های سیاسی که هستی و شرافت خودشان را برای مردم ایران گذاشتند. خوشبختم که از مردم ساده و هنرمندان مظلوم هستم. ما هنرمندان خوب جنس اصل و قلابی را می‌شناسیم، ملت ایران این را درست در حساس‌ترین لحظات نشان داده است، چون ملت باهوشی است. این ملت در مواقع حساس مثل وقوع زلزله یا زمان رأی‌گیری می‌داند چه کند.
معتمدآریا گفت: من را ۹ سال بابت یک جلسه کوچک متهم کرده بودند، اما اینجا کشور من است؛ منی که از خانواده جانباز می‌آیم. این به خاطر این بود که فرهنگ جعلی شده بود. در آن دوره فیلم‌های زیادی ساخته شد، اما من در آن‌ها نقشی نداشتم.
وی گفت: ما هنرمندان هیچ‌وقت به این مملک پشت نکردیم و نمی‌کنیم. هنرمندان انسان‌های ظریف،‌ صلح‌طلب و باهوشی هستند و به موقع کنار می‌ایستند تا حباب‌های روی آب بگذرند. ما سنگ ریزه‌های کف رودخانه‌ایم و می‌مانیم. ما هرگز به‌جایی که هستیم بی‌اعتماد نبودیم، اما به ما بی‌اعتماد بودند ما صلح طلبیم.
وی در ادامه با خطاب قرار دادن محمدجواد ظریف و تقدیر از زحماتش در حوزه سیاست خارجی گفت: یک موسیقی یا فیلم خوب می‌تواند صلح‌دوستی ما را به دنیا معرفی کند، شاید آقای ظریف هرچقدر زحمت بکشند نتوانند پیام صلح‌دوستی را که آقای کیارستمی در فیلم‌هایش به دنیا معرفی کرد معرفی کند.
وی اضافه کرد: اگر آقای ظریف برجام را برای کشور ما به ارمغان نمی‌آورد، این صلح‌ها انجام نمی‌شد. الان در هر روستا و شهری آقای ظریف را با پیام صلح و لبخندش می‌شناسند.

 

محمدجواد ظریف: چو دیدید سرما، بهار آورید
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران اظهار کرد: امروز، روز فردوسی است. وضعیت، هم در دنیا و هم در داخل کشور، ما را به یاد یک شعر می‌اندازد که من آن را خیلی دوست دارم و امیدوارم آن را به‌عنوان نماد روش ایرانی همه به یاد داشته باشیم؛ بکوشید نیکی به کار آورید / چو دیدید سرما، بهار آورید.
او ادامه داد: سرمایی که به مردم ایران تحمیل شد و مردم با حضور، مشارکت و مقاومت و انتخاب شایسته‌شان آن را در سال ۱۳۹۲ به بهار تبدیل کردند، سرمای تحریم نبود، بلکه سرمای تحقیر بود. سرمای این بود که ایران را به‌عنوان تهدید صلح و امنیت ملی، با صدور هفت قطعنامه معرفی کردند، این یعنی کشور ایران، نمونه تهدید صلح و امنیت است که یک دروغ بزرگ است.
وزیر امور خارجه اظهار کرد: آمریکایی‌ها سی‌واندی سال تلاش کردند تا این کار را بکنند؛ اما شکست خوردند. در دوران جنگ، با دوراندیشی امام راحل شکست خوردند و سال‌های پیاپی نیز در موضوع هسته‌ای شکست خوردند، اما درنهایت به دلیل بی‌تدبیری، آن‌ها توانستند در قطعنامه‌های پشت سر هم از ایران چهره دیگری نشان دهند. در این میان، اصل قانون مجازات ایران مطرح نبود، بلکه می‌گفتند کار کردن با ایران هزینه حیثیتی دارد.
ظریف گفت: این سرمایی بود که مردم را گرفتار کرده بود و این شرایط، یعنی ایران هراسی که باید تغییر می‌کرد، از طرفی تهدید و شرایط اقتصادی نیز به آن اضافه‌شده بود تا ایرانی که قدرتمند است، نه به خاطر چتر حمایتی آمریکا و نه به دلیل داشتن سلاح هسته‌ای، بلکه به دلیل این‌که امنیتش را از حضور و مشارکت مردم گرفته بود، این ایران را در زنجیر ایران‌هراسی، تحمیل و تحقیر و به بند کشیده بود و مردم آن را با حضور در انتخابات عوض کردند که ان‌شاءالله یک‌بار دیگر در ۲۹ اردیبهشت‌ماه شاهد آن خواهیم بود.
وی ادامه داد:‌ ما فقط مجری بودیم و اگر تلاش آقای زنگنه (وزیر نفت) نبود، نمی‌توانستیم در این فاصله کوتاه، صادرات نفت را به ۲.۸ میلیون بشکه نفت قانونی و رسمی، نه آنچه بابک زنجانی می‌برد،‌ برسانیم. عده‌ای می‌گویند چرا خام‌فروشی می‌کنید؟ فرق امروز با آن دوران، خام‌فروشی نیست، بلکه در این است که آن روزها دلال‌ها نفت ما را می‌بردند و می‌خوردند، پول خون این ملت را می‌بردند و مردم پول نداشتند که دارو بخرند.
ظریف اظهار کرد: مذاکره بی‌نتیجه‌ای که بعدازآن، تحریم باشد، شجاعت نیاز ندارد، شهامت هم نیاز ندارد، آن‌ها ادای شهامت را درمی‌آوردند. شهامت این است که آبروی چندین ساله را برای مردم که همه‌چیزمان را از آن‌ها داریم، در طَبَق اخلاص بگذاریم. این کار را در ابتدا، مقام معظم رهبری با اعلام نرمش قهرمانانه آغاز کردند که راهگشای ما بود و بعد رئیس‌جمهور به‌طور مستمر برای آن تلاش می‌کرد و از خود مایه گذاشت.
وزیر امور خارجه بیان کرد:‌ تصویر ایران‌هراسی فروریخته و هزینه می‌کنند تا آن را بازآفرینی کنند و اینجاست که ما دست نیاز به‌سوی هنرمندان و فرهیختگان دراز می‌کنیم. شما می‌توانید فرهنگ صلح،‌ گفت‌وگو و مدارای ایران را به دنیا نشان دهید. هنر، بهترین نمود و نماد واقعیت‌های فرهنگی ایران است.
ظریف گفت:‌ شکست ایران‌هراسی نیازمند هنرمندان و حضور آن‌ها درصحنه‌های بین‌المللی است و این است که افتخار می‌کنیم، اصغر فرهادی، کارگردان سینما برنده اسکار می‌شود و فیلم‌های کیارستمی، فیلمساز و عکاس در دنیا مطرح است و صدای استاد شجریان، خواننده در همه دنیا برای ایران افتخار می‌آفریند.
در ادامه این مراسم به‌پاس فعالیت‌های هنری علی نصیریان هنرمند پیشکسوت تئاتر و سینما از او در حضور وزیر امور خارجه، وزیر نفت و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تقدیر شد.

 

بیژن نامدار زنگنه: آقای نصیریان و استاد عزت‌الله انتظامی سوپراستارهای ما 
بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، گفت:‌ شاید بسیاری ندانند که من کارم را با وزارت ارشاد و معاونت در این وزارتخانه شروع کردم. اصل من، در بخش فرهنگی است.
او با اشاره به حضور علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت تئاتر و سینما در این مراسم اظهار کرد: آقای نصیریان و استاد عزت‌الله انتظامی زمانی که من به دانشکده وارد شدم، سوپراستارهای ما بودند. من فیلم «رگبار» با بازی پرویز فنی‌زاده را سه بار دیدم.
او درباره برجام نیز اظهار کرد: اگر آقای روحانی که آقای ظریف، مجری شایسته،‌ شریف و کاردان سیاست‌های او بود، در این چهار سال به‌جز برجام هیچ کار دیگری نکرده بود، به‌عنوان شهروندی ایرانی تا آخر عمر خود را مدیون او احساس می‌کردم.
زنگنه ادامه داد: برجام فقط یک سند سیاسی نیست، بلکه نقطه عطف تاریخی، اجتماعی و سیاسی است. ما پیش از برجام یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت صادر می‌کردیم و اگر به توافق نمی‌رسیدیم، این مقدار، پایین می‌آمد؛ اما بعد از برجام، در مدت چهارماهه آخر سال ۹۵، صادرات خود را به ۲/۸ میلیون بشکه نفت رساندیم.
وی اظهار کرد: تمام تجهیزات ما توقیف بود و ما آن‌ها را حداقل ۳۰ - ۴۰ درصد گران‌تر و غیراصل می‌خریدیم. ما همچنین ۱۰ درصد هزینه انتقال پول دادیم. این موضوع برای ملت ایران فقر بود. در حال حاضر تمام جنس‌های توقیفی ما آزادشده است و البته موضوع فقط پول نیست.
وزیر نفت بیان کرد: من به شوخی به آقای ظریف گفتم، هر یک‌حرفی که در برجام بنویسید، من هزار دلار به شما پول خواهم داد. پس از برجام، من از خوشحالی گریه کردم.
او با اشاره به تلاش‌های رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه برای به ثمر رسیدن برجام، گفت: این کار، وظیفه آن‌ها بود؛ اما در این راه فداکاری کردند. این مهم بود که ما از چاه عمیق دربیاییم.
زنگنه اضافه کرد:‌ ما چهار سال ته چاه بودیم و باید دوره نقاهت‌مان طی شود و نفس بگیریم تا بتوانیم وزنه‌های سنگین‌تر را بلند کنیم.
علی نصیریان، کیومرث پوراحمد، احمد مسجد جامعی، حمیدرضا نوربخش، فریدون شهبازیان، محمد سریر، فرهاد توحیدی، فاضل جمشیدی، بیژن بیژنی، محمود دعایی، محمود آموزگار، محمود بصیری، اکبر عالمی، اصغر همت، ناهید طباطبایی٬ فاطمه معتمدآریا ازجمله اهالی فرهنگ و هنر حاضر در این مراسم هستند.

 

 




مطالب مرتبط

با حضور علی نصیریان و دیگر هنرمندان پیشکسوت

جشن پایان دوره مکتب‌خانه سنگلج برگزار شد
با حضور علی نصیریان و دیگر هنرمندان پیشکسوت

جشن پایان دوره مکتب‌خانه سنگلج برگزار شد

در جشن پایان دوره مکتب‌خانه سنگلج که با حضور علی نصیریان و جمعی دیگر از هنرمندان پیشکسوت برگزار شد، خریداری ساختمان کناری تماشاخانه سنگلج، بازسازی ساختمان سابق اداره تئاتر و تصویب تشکیل بنیاد تئاتر ملی ایران مورد تاکید مجدد قرار گرفت.

|

نکوداشت و رونمایی از کتاب زندگینامه علی نصیریان

هنرمندی که هیچ کاری جز بازیگری نکرد
نکوداشت و رونمایی از کتاب زندگینامه علی نصیریان

هنرمندی که هیچ کاری جز بازیگری نکرد

علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون در آیین نکوداشت و رونمایی از کتاب زندگینامه‌اش که به میزبانی پردیس سینمایی ملت برگزار شد با بیان اینکه هیچ کار دیگری در عمرش به جز بازیگری انجام نداده‌ است، گفت تمام کارهایی که انجام دادم، دوست داشتم و جزو آرزوهایم بود و ...

|

با حضور علی نصیریان و داریوش مودبیان

نشست انتقال تجربه در اردبیل برگزار شد
با حضور علی نصیریان و داریوش مودبیان

نشست انتقال تجربه در اردبیل برگزار شد

علی نصیریان و داریوش مودبیان که برای حضور در همایش تجلیل از 30 نامدار فرهنگی، هنری، سینمایی، قرآنی و رسانه‌ای، میهمان هنرمندان و مردم فرهنگ‌دوست استان اردبیل بودند، با حضور در نشست انتقال تجربه که در فرهنگسرای بانوان اردبیل برگزار شد، با تأکید بر نقش و جایگاه تئاتر در ...

|

در نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر اردبیل مطرح شد

علی نصیریان: هنرمندان باید در اعتلای ارزش‌های معنوی و اخلاقی جامعه گام بردارند
در نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر اردبیل مطرح شد

علی نصیریان: هنرمندان باید در اعتلای ارزش‌های معنوی و اخلاقی جامعه گام بردارند

علی نصیریان، هنرمند پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون، در مراسم نکوداشت نامداران فرهنگ و هنر استان اردبیل، تاکید کرد هنر همچون چشمه جوشانی است که هنرمندان باید از آن به بهترین شکل استفاده کنند و به دور از لذت‌گرایی مادی، در اعتلای ارزش‌ها، معنویت و اخلاق جامعه، گام‌های ...

|

در دیدار با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد

تاکید بر نگارش سند ملی حکمرانی هنرهای نمایشی توسط هنرمندان تئاتر
در دیدار با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد

تاکید بر نگارش سند ملی حکمرانی هنرهای نمایشی توسط هنرمندان تئاتر

در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی و جمعی از هنرمندان تئاتر با حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی بر لزوم تأسیس و راه‌اندازی سازمان هنرهای نمایشی و نگارش سند ملی حکمرانی هنرهای نمایشی برای بیان دغدغه هنرمندان تئاتر در زمینه‌های مختلف تأکید شد.

|

نگاهی به نمایش «بنگاه تئاترال» نوشته علی نصیریان و کار هادی مرزبان

شورش دوباره مبارک بر اربابان ریاکار
نگاهی به نمایش «بنگاه تئاترال» نوشته علی نصیریان و کار هادی مرزبان

شورش دوباره مبارک بر اربابان ریاکار

بهنام حبیبی: نمایش ایرانی همواره و در همه شرایط اجتماعی ایران، با گونه‌های مردمی‌اش موردپذیرش تماشاگر ایرانی بوده است. از آن زمان که بر حوضی فرش‌شده در حیاط خانه، تماشاگرش را بر ضد حاکم ریاکار آگاه ...

|

نظرات کاربران