در حال بارگذاری ...
مدیر کل هنرهای نمایشی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان گفت :

برجستگی تئاتر مریوان به دلیل حضور مسئولانه مردم است

آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره ین المللی تئاتر خیابانی مریوان با معرفی نفرات و گروه های برتر امروز به کار خود پایان داد.

به گزارش ایران تئاترمهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی  در آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر مریوان گفت : برجستگی تئاتر مریوان به دلیل حضور مسئولانه مردم است و مردم این شهر در استقبال از اجراها، ایجاد شور و نشاط و حتی نقد اجراها بسیار تاثیرگذار عمل کردند. او در این مراسم اظهار کرد: حضور گروه‌های خارجی از کشورهای برزیل، اسپانیا، فرانسه، اوکراین، آذربایجان و عراق در این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان بسیار برجسته و ارزشمند بود. همچنین برگزاری کارناوال در روز افتتاحیه با حضور چشمگیر مریوان و هنرمندان و مسئولان از دیگر ویژگی‌های بارز این دوره بود.

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت ارشادافزود: برگزاری این جشنواره در مریوان که نفطه صفر مرزی کشور است نشان داد که واقعا این منطقه امن است و مسئولان به مردم و هنرمندان اعتماد کامل دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: واگذاری مدیریت این جشنواره در همه بخش‌ها به خود مریوان باعث شد که امسال این جشنواره بسیار با کیفیت بالاتری برگزار شود.

شفیعی همچنین از مدیریت خوب فاتح بادپروا دبیر اجرایی این دوره از جشنواره قدردانی کرد و گفت: اقدامات ایشان از سال گذشته تاکنون باعث شد که امسال جشنواره با حضور گروه‌های خارجی بیشتر و در سطح بالایی برگزار شود.

او بیان کرد: در این دوره ثابت شد علاوه بر اینکه جغرافیای برگزاری این جشنواره مریوان است همچنین مدیریت آن نیز میتواند در اختیار هنرمندان مریوان باشد.

مدیرکل هنرهای نمایشی ادامه داد: امسال در بخش‌های مدیریتی و اجرایی جشنواره همه هنرمندان تئاتر خیابانی حضور داشتند که بسیار موثر بود.

او برجستگی تئاتر مریوان را حضور مسئولانه مردم دانست و گفت: مردم مریوان در ایجاد شور و نشاط و حتی نقد اجراها بسیار خوب و تاثیرگذار عمل کردند.

شفیعی خاطرنشان کرد: امیدوارم این همگرایی و هم افزایی در تئاتر مریوان، همواره منجر به کیفی‌تر شدن این جشنواره شود.

حجت السلام جعفریان، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: بنده با چهارمین و آخرین دوره این جشنواره خداحافظی می‌کنم. احساس غرور به من دست داد که نزدیک به چهار سال در این بخش به بالندگی رسیدیم. البته برگزاری جشنواره به بنده ارتباطی ندارد؛ چون من هم یکی از افرادی بودم که در آن کمک کرده‌ام.

او با اشاره به تأسیس خانه تنبور به همت علی اکبر مرادی آن هم با هزینه شخصی از برگزاری جشنواره تنبورنوازی گفت که در فضای روستایی در روستای گهواره با حضور بزرگان موسیقی برپا شد.

 

فاتح بادپروا، دبیر جشنواره دوازهم با ارائه گزارشی از عملکرد جشنواره و تعداد آثار و نام بردن از داوران و هیئت انتخاب، پررنگ شدن بخش بین‌المللی را یکی از مهمترین ویژگی‌های این جشنواره برشمرد. او همچنین برپایی کارگاه صادقی و خاسب در کنار برگزاری جلسات نقد را رویه موفق جشنواره دوازدهم دانست و گفت در این عرصه چهار خبرگزاری خارجی این جشنواره را پوشش داده است که با همکاری شبکه آی‌فیلم و شما همراه بوده است.

او جشنواره را فرصتی برای معرفی شهر مریوان به جهان و توسعه گردشگری این شهر دانست و حضور مهمانان خارجی و داخلی در مریوان در طول جشنواره را دال بر این نکته دانست.

در ادامه پس از پایان صحبت های مهدی شفیعی و حجت الاسلام جعفریان جوایز بخش های مختلف این جشنواره به برندگان اهداد شد.

بر این اساس، در بخش  نگاه مردمی جایزه مرور به آرایشگاه صلواتی از اصفهان، کودک و نوجوان به افسانه دیو و کدو از کرمانشاه، بخش مسابقه به  موسسه کاریابی از مریوان و بخش آیینی به آینه زندگی از مریوان تقدیم شد.

سپاه پاسداران مریوان نیز جوایزی به نمایش‌های رهگذر از مریوان، بمانی زایی از رشت و  آرایشگاه صلواتی از اصفهان اهدا کرد.

در این دوره از جشنواره از شهرام کرمی، نامق خدایار و فرامرز قلیچ‌خانی برای تلاش مستمرشان در حوزه تئاتر خیابانی مراسم تقدیر و بزرگداشتی برگزار شد.

 

شهرام کرمی در این مراسم گفت: «در طول سال‌های کار اجرایی همواره دنبال بزرگداشت برای افراد بودم که چه سهمی در تئاتر دارند. هیچ وقت فکر نمی‌کردم برای خودم بزرگداشت بگیرند. من کاری برای تئاتر نکردم. خوشحالم این اتفاق در زادگاه و خاک خودم رخ می‌دهد

 

نامق خدایار نیز با اهدای یک عصا ساخت خود از قطب‌الدین صادقی تقدیر کرد. فرامرز قلیچ‌خانی نیز نمایش استندآپ کمدی با موضوع جشنواره مریوان و تئاتر خیابانی روی صحنه برد.

همچنین بهمن صادق حسنی شهروند افتخاری مریوان شد.

در بخش آیینی جوایز به شرح زیر اهدا شد:

نوید لاهیجی برای نمایش گیله‌دخت برگزیده موسیقی شد.

در بخش طراحی فضا با تقدیر امین قدیری و مجتبی خلیلی برای گیله‌دخت، تندیس جشنواره به حسین احمدی  برای آینه زندگی رسید.

در بخش کارگردانی با تقدیر از فاروق حسن‌پور برای آینه زندگی، تندیس به آرزو علی‌پور برای نمایش گیله‌دخت اهدا شد.

در بخش تحقیق و ایده‌پردازی با تقدیر از نگار نادری برای گیله‌دخت،  برگزیده فاروق حسن‌پور برای آینه زندگی اعلام شد.

در بخش آزاد جوایز به شرح زیر اهدا شد:

برگزیده بخش پوستر سعید سبحانی برای نمایش برای شهر اعلام شد.

تندیس طراحی لباس به کوروش معین‌فر برای تولیدی لیلی و مجنون  اهدا شد.

در بخش موسیقی با تقدیر از گوش‌های پرحرف ساخته محمد اسلامی، تندیس به گروه موسیقی تولیدی لیلی و مجنون  رسید.

در طراحی فضا: با تقدیر از محمد ثلاثی برای تولیدی لیلی و مجنون، تندیس به سوران حسینی برای آخرین مرزهای اشتغال اهدا شد.

در بخش بازیگری زن جوایز به شرح زیر تقدیم شد:

 بیتا شهبازیان برای نمایش دختر کبریت فروش بیتا شهبازیان

هیلن محمدی برای تندیسی برای شهر

 پریسا قلی‌پور برای داد فریاد دارد پریسا قلی‌پور

جایزه رتبه سه به فرخنده دریایی برای پهلوان ناپهلوان اهدا شد.

جایزه رتبه دو به مهتاب زند برای تولیدی لیلی و مجنون اهدا شد.

تندیس  و رتبه نخست نیز به الهه پورجمشیدی برای بازی در موسسه کاریابی رسید.

در بخش بازیگری مرد با تقدیر از آرتین امجدی برای نمایش دیوار و سامان شکیبا برای نمایش تولیدی لیلی و مجنون و خبات فتحی برای آخرین مرزهای اشتغال، جایزه سوم به مختار محمدی برای تندیسی برای شهر اهدا شد.

در این بخش با اهدای جایزه دوم به  مصطفی کولیوندی برای ویروس و دردل‌های روی خط حامل، تندیس جشنواره نصیب حسین ایزدی تولیدی لیلی و مجنون شد.

در بخش نویسندگی جایزه سوم به آخرین مرزهای اشتغال نوشته سوران حسینی، جایزه دوم به تندیسی برای شهر نوشته مختار محمدی و تندیس و جایزه اول به تولیدی لیلی و مجنون نوشته پژمان شاهوردی اهدا شد.

در بخش کارگردانی جایزه سوم به سعید خیراللهی برای ویروس اهدا شد. جایزه دوم به سوران حسینی برای کارگردانی آخرین مرزهای اشتغال اهدا شد و جایزه اول نیز نصیب پژمان شاهوردی برای تولیدی لیلی و مجنون شد.

در این مراسم در بخش آیینی  سه نمایش آینه زندگی ساخته فاروغ حسن‌پور و گیله‌دخت ساخته آرزو علی‌پور به جشنواره فجر معرفی شدند.

در بخش آزاد نیز تولیدی لیلی و مجنون، آخرین مرزهای اشتغال، ویروس، تندیسی برای شهر، موسسه کاریابی، بغض، درددل روی خط حامل، فرار از زندان ، داد درد دارد به عنوان کارهای راه یافته به فجر معرفی شدند.

کوروش زارعی نیز بمانی زایی صادق حسین پور، گیله‌دخت آرزو علی‌پور و نوروزبل صادق حسنی و آینه زندگی فاروق حسن‌پور را کارهای راه یافته به جشنواره تیرنگ معرفی کرد.

 

 




مطالب مرتبط

مدیر کل هنرهای نمایشی:

وزارت ارشاد به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای تئاتر ایران باشد
مدیر کل هنرهای نمایشی:

وزارت ارشاد به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای تئاتر ایران باشد

مدیر کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد که وزارت ارشاد به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای تئاتر ایران باشد و باید نهادهای دیگر از تولید و زیرساخت‌های تئاتر حمایت کنند.

|

تئاتر شهر؛ میراث و سرمایه گران‌سنگ کشور

تئاتر شهر؛ میراث و سرمایه گران‌سنگ کشور

کاظم نظری: مجموعه تئاتر شهر، نگین شهر تهران و میراث گران‌سنگ کشور است که با توجه به قدمت و پیشینه هنری و تاریخی‌اش، ضروری است بیش‌ازپیش در حفظ، حراست و پاسداشت آن کوشا بود. از زمان برداشتن ...

|

آغاز کلنگ‌زنی پروژه اجرای حریم تئاتر شهر؛ دوم دی

قول وزیر؛ زمستان ۱۴۰۲، بهار اهالی فرهنگ و هنر
آغاز کلنگ‌زنی پروژه اجرای حریم تئاتر شهر؛ دوم دی

قول وزیر؛ زمستان ۱۴۰۲، بهار اهالی فرهنگ و هنر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز (شنبه 25 آذر )در بازدید از تئاتر شهر با بیان اینکه مراسم کلنگ‌زنی و آغاز پروژه اجرای حریم تئاتر شهر از شنبه دوم دی آغاز خواهد شد، در جمع خبرنگاران رسانه‌ها گفت هنرمندان علاقه ویژه‌ای به تئاتر شهر دارند و ازاین‌روی با انجام این پروژه، زمستان ...

|

با حضور مدیر کل هنرهای نمایشی کشور در آیین اختتامیه

برگزیدگان سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان کردستان معرفی شدند
با حضور مدیر کل هنرهای نمایشی کشور در آیین اختتامیه

برگزیدگان سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان کردستان معرفی شدند

آیین اختتامیه سی‌وچهارمین جشنواره تئاتر استان کردستان روز 28 آبان با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی کشور در بیجار برگزار شد و نمایش‌های «چنج» از قروه و «مکبث» از سنندج و دهگلان در بخش صحنه‌ای و همچنین نمایش «خواب‌نما» از سنندج در بخش خیابانی، به جشنواره مناطق کشور معرفی شدند.

|

با حضور کاظم نظری و هادی حجازی‌فر در تئاتر شهر رقم خورد

رونمایی از کتاب نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک
با حضور کاظم نظری و هادی حجازی‌فر در تئاتر شهر رقم خورد

رونمایی از کتاب نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک

کتاب نوزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران با مدیرمسئولی هادی حجازی‌فر، عصر روز دوشنبه 8 آبان‌ در کافه چهارسوی تئاتر شهر رونمایی شد.

|

مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور در حاشیه جشنواره «چتر زندگی» مطرح کرد

اسرافیل فرج‌اللهی: جشنواره‌ها بستر انتقال تجربه هنرمندان استانی هستند
مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور در حاشیه جشنواره «چتر زندگی» مطرح کرد

اسرافیل فرج‌اللهی: جشنواره‌ها بستر انتقال تجربه هنرمندان استانی هستند

اسرافیل فرج‌اللهی بر این باور است که برگزاری جشنواره‌ها در خارج از مرکز باعث رشد زیرساخت فرهنگی شهرستان‌ها و انتقال تجربه هنرمندان سراسر کشور به یکدیگر و استان میزبان می‌شود.

|

در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی و رایزن فرهنگی سفارت چین مطرح شد

امضای تفاهم‌نامه به‌منظور تولیدات مشترک هنری بین ایران و چین 
در دیدار مدیرکل هنرهای نمایشی و رایزن فرهنگی سفارت چین مطرح شد

امضای تفاهم‌نامه به‌منظور تولیدات مشترک هنری بین ایران و چین 

کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در دیدار با رایزن فرهنگی سفارت چین، بر ضرورت تولید آثار مشترک نمایشی، حضور متقابل هنرمندان ایران و چین در جشنواره‌های دو کشور و همچنین امضای تفاهم‌نامه با انجمن هنرهای نمایشی چین به‌منظور ارتقای همکاری‌ها تأکید کرد. 

|

دومین روز جشنواره تئاتر خیابانی مریوان با همراهی باران برگزار شد

از عاشقانه‌های یک پوتین تا گلریزانی برای زنان کار 
دومین روز جشنواره تئاتر خیابانی مریوان با همراهی باران برگزار شد

از عاشقانه‌های یک پوتین تا گلریزانی برای زنان کار 

در دومین روز از اجراهای شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان، استقبال مخاطبان همراه با قطرات زندگی‌بخش باران پاییزی، میزبان هنرمندان شد. 

|

نظرات کاربران