در حال بارگذاری ...
فاضل عبادی رییس جشنواره تئاتر کودک و نوجوان:

هدف همدان تبدیل این استان به قطب فرهنگی و هنری کودک و نوجوان است

مریم کاظمی دبیر بیست و چهارمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان روز گذشته با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان دیدار و درباره همکاری‌های این دو اداره کل برای برگزاری هرچه بهتر جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و بخش تئاتر دانش‌آموزی جشنواره به گفت‌وگو نشست.

به گزارش ایران تئاتر، در این نشست که روز گذشته 18 مهرماه در محل اداره کل آموزش‌وپرورش استان همدان برگزار شد فاضل عبادی رئیس جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت: هدف گذاری همدان در دولت تدبیر و امید اجرای برنامه های فرهنگی و هنری مرتبط با کودکان است، زیرا اولویت برای تعلیم و تربیت با این قشر است.
وی با بیان این مطلب که هدف ما تبدیل همدان به قطب فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه کودکان و نوجوان است به بخشی از فعالیت های ارشاد در این رویکرد همچون برگزاری جشنواره تصویر سازی آیات،  جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان،  برگزاری نمایشگاه تخصصی کودک و نوجوان و ... اشاره کرد.
عبادی ضمن توضیح بخش های مختلف جشنواره تاکید کرد که همچون سال های گذشته هر نمایش یک اجرای صبح ویژه مدارس خواهد داشت.
مریم کاظمی دبیر جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان نیز با اشاره به آغاز مرحله بازبینی نمایش های بخش دانش‌آموزی و تاکید بر تاثیر دانش تئاتر و فعالیت های گروهی در مدارس پیشنهاد داد در آموزش‌وپرورش کارگروهی برای بازدید منظم دانش آموزان مدارس از اجراهای صبح جشنواره تشکیل شود.
وی نقد و نظر کارشناسان امور تربیتی را لازمه برگزاری هرچه بهتر جشنواره دانست و تاکید کرد: پس از برگزاری هر جشنواره بهترین زمان برای طرح نظرات و ارزیابی کارشناسان آموزش‌وپرورش درباره جنبه های آموزشی نمایش های اجرا شده در جشنواره خواهد بود.
مصطفی خزائی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان نیز در این جلسه رشد و تعالی فرهنگی و هنری دانش آموزان را یکی از اهداف نظام آموزش‌وپرورش استان بر شمرده و نقش رویدادهای هنری را مورد توجه قرار داد.
وی بر تعامل هرچه بیشتر این اداره کل با برگزار کنندگان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تاکید کرده و حضور دانش آموزان در بخش ویژه تئاتر دانش‌آموزی را یکی از ویژگی های این جشنواره دانست.
در این جلسه مقرر شد تا کارگروهی در آموزش‌وپرورش برای ارتباط منظم کارشناسان و مربیان با جشنواره شکل بگیرد. در بخش دیگر نیز مباحثی همچون هماهنگی دقیق برای بازدید دانش اموزان و مربیان از نمایش ها، ایاب و ذهاب، چگونگی ارزیابی آثار دانش‌آموزی، کارگاه های آموزشی جشنواره برای مربیان آموزش‌وپرورش، معرفی اساتید تئاتر از سوی جشنواره به آموزش‌وپرورش برای برگزاری کارگاه های آموزشی سالانه و تفاوت های تئاتر حرفه ای و دانش‌آموزی مطرح شد.




مطالب مرتبط

داوران جشنواره «افرا» معرفی شدند

داوران جشنواره «افرا» معرفی شدند

همزمان با آغاز اجراهای گروه‌های منتخب، گلاب آدینه، مریم کاظمی و هانا کامکار به‌عنوان داوران چهارمین دوره جشنواره «افرا» معرفی شدند.

|

نظرات کاربران