در حال بارگذاری ...
گزارش آماری عملکرد مهم‌ترین مجموعه تئاتری ایران در سه ماه گذشته

30 هزار تماشاگر در سه ماه به تئاتر شهر آمدند

گزارش آماری عملکرد تالارهای مختلف تئاتر شهر بر اساس فعالیت‌های صورت گرفته در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد ۱۴۰۱ منتشر شد. برپایه این اطلاعات، در سه ماه گذشته، نزدیک به ۳۰ هزار تماشاگر به این مجموعه مراجعه کرده‌اند.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، گزارش آماری عملکرد تالارهای مختلف تئاتر شهر به همراه سایر فعالیت‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف دیگر این مجموعه اعم از بازسازی، حریم و موضوعات دیگر به تفکیک تالارها و فعالیت‌ها منتشر شد.

این گزارش آماری بر اساس فعالیت‌های صورت گرفته در ماه‌های خرداد، تیر و مرداد 1401 تنظیم‌شده که جزییات آن به تفکیک فعالیت‌ها و تالارهای مختلف به شرح زیر است:

تالار اصلی و میزبانی از نزدیک به 14 هزار مخاطب با دو نمایش

تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر از روز هشتم خردادماه تا دهم تیرماه سال 1401 میزبان نمایش «پروین» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی بود.

این اثر نمایشی با ظرفیت 579 نفری تالار اصلی و قیمت بلیت 100 هزار تومان، درمجموع 27 اجرا (با احتساب ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) میزبانی از 4 هزار و 334 تماشاگر، به فروشی معادل 289 میلیون 530 هزار تومان دست پیدا کرد.

با پایان گرفتن این اثر نمایشی، نمایش «شکوفه‌های گیلاس» به نویسندگی و کارگردانی سید محمد مساوات در تالار اصلی تئاتر شهر روی صحنه رفت که با احتساب ارائه حداقلی ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان، مجموع 21 اجرا و میزبانی از 9 هزار و 609 تماشاگر به فروشی معادل یک میلیارد و 37 میلیون و 340 هزار تومان فروش دست پیدا کرد.

براین اساس نمایش «شکوفه‌های گیلاس» با فروش بیش از یک میلیاردی خود درمجموعه تئاتر شهر، یکی از پرتماشاگرترین و پرفروش‌ترین نمایش‌های به صحنه رفته در شهر تهران شد.

تالار چهارسو و رشد آماری در حوزه تماشاگر و فروش

از اول خردادماه سال جاری نمایش «اسب‌های انباری» به نویسندگی و کارگردانی رضا کرمی زاده در تالار چهارسو با ظرفیت 132 نفر روی صحنه رفت. این اثر نمایشی که تا روز دهم تیرماه به اجرای خود در این تالار ادامه داد، با احتساب ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان، با مجموع 2 هزار و 892 تماشاگر به فروشی معادل 126 میلیون و 492 هزار تومان دست پیدا کرد.

پس از اجرای عمومی این اثر نمایشی بود که نمایش «آلنده نازنین» به نویسندگی محمدصادق گلچین عارفی و کارگردانی محمد برهمنی از روز هفدهم تیرماه روی صحنه رفت. نمایشی که اجرای آن به دلیل استقبال چشمگیر مخاطبان در چند نوبت تمدید شد و درنهایت با 41 اجرا و 5 هزار و 275 تماشاگر به فروشی معادل 389 میلیون تومان و 120 هزار تومان دست پیدا کرد.

آنچه از آمارهای منتشرشده احصا شده، تالار چهارسوی مجموعه تئاتر شهر نیز از خرداد تا پایان مردادماه سال جاری شاهد رشد کمی حضور مخاطبان بوده است.

تالار قشقایی و میزبانی از سه اثر نمایشی مختلف

نمایش «بی چرا زندگان» به نویسندگی لیلی عاج و کارگردانی الهام شعبانی و «تب» به نویسندگی و کارگردانی رؤیا کاکاخانی دو اثر نمایش بودند که طی سه‌ماهه اول سال جاری بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که در این زمینه صورت گرفته بود در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر با ظرفیت 96 نفر روی صحنه رفتند.

بر اساس آمار رسمی احصا شده از واحد فروش مجموعه تئاتر شهر، نمایش «بی چرا زندگان» که از روز دوم خردادماه تا بیستم تیرماه سال 1401 روی صحنه رفت با مجموع 37 اجرا و احتساب ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان، پذیرای 2 هزار و 954 تماشاگر با فروشی معادل 129 میلیون و 624 هزار تومان بود.

فصل اول اجرای عمومی نمایش «تب» به کارگردانی رؤیا کاکاخانی نیز که از 24 تیرماه تا 21 مردادماه در تالار قشقایی تئاتر شهر میزبان مخاطبان بود با احتساب ارائه حداقلی بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان از مجموع 21 اجرا، میزبانی از یک هزار و 90 مخاطب به فروشی معادل 61 میلیون و 313 هزار تومان دست پیدا کرد. این در حالی است که نوبت دوم اجرای عمومی این اثر نمایشی که با درخواست گروه اجرایی و موافقت رییس مجموعه تئاتر شهر صورت گرفت از روز ششم شهریورماه سال جاری در تالار قشقایی تئاتر شهر آغازشده است.

نمایش «بازی بزرگ» به نویسندگی و کارگردانی زهره بهروزی نیا نیز دیگر اثر نمایشی تالار قشقایی است که از روز سی‌ام مردادماه روی صحنه رفت. این نمایش تا روز یازدهم شهریورماه (بر اساس تازه‌ترین آمار هفتگی فروش و تعداد تماشاگران) با 11 اجرا و میزبانی از 923 تماشاگر به فروشی معادل 60 میلیون و 352 هزار تومان دست پیدا کرد.

بر اساس این گزارش نمایش «بی چرا زندگان» طی سه ماه اخیر تا زمان انتشار این گزارش رسانه‌ای پرمخاطب‌ترین نمایش به صحنه رفته در تالار قشقایی طی سه ماه گذشته بوده است.

تالار سایه و رویکرد مدیریت تئاتر شهر برای اجرای آثار موضوعی

یکی از نکات مهم و قابل‌توجهی که چه در دوره قبلی و چه در دوره فعلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر موردتوجه بوده و در آینده نیز برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های متفاوتی در تالارهای مختلف این مجموعه انجام‌گرفته، اجرای آثاری با مضامین مرتبط با دفاع مقدس، مقاومت و باورهای اعتقادی و دینی است که یکی از جلوه‌های تبلور آن از خردادماه سال جاری در تالار سایه محقق شد.

نمایش «بهشت حکیم الله» به نویسندگی خسرو امیری و کارگردانی ویدا موسوی یکی از آثار نمایشی منتخب هفدهمین جشنواره سراسری تئاتر مقاومت بود که بر اساس جدول برنامه تالارهای نمایشی این مجموعه در شش‌ماهه سال اول 1401 روی صحنه رفت.

این اثر نمایشی از اول خردادماه در تالار سایه تئاتر شهر با ظرفیت 72 نفر و قیمت بلیت 40 هزار تومان روی صحنه رفت، روز دوشنبه سی‌ام خردادماه با مجموع 22 اجرا و 885 تماشاگر با احتساب ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان و فروشی معادل 24 میلیون و 770 هزار تومان به اجرای خود پایان داد.

نمایش «یه روز دیگه » به کارگردانی نادیا فرجی هم که از روز هشتم خردادماه تا اول تیرماه در کارگاه نمایش با ظرفیت 26 نفر و قیمت بلیت 50 هزار تومان روی صحنه رفت با مجموع 20 اجرا و 548 تماشاگر (با احتساب ارائه بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) به فروشی معادل 22 میلیون و 75 هزار تومان دست پیدا کرد.

اجرای این اثر نمایشی از روز پنجشنبه دوم تیرماه از «کارگاه نمایش» به «تالار سایه» مجموعه انتقال یافت که تا روز جمعه هفتم مردادماه همزمان با اجرای پایانی این اثر نمایشی با در نظر گرفتن ظرفیت 72 نفری تالار، قیمت بلیت 50 هزار تومان، 27 اجرا و یک هزار و 368 تماشاگر به فروشی معادل 52 میلیون و 695 تومان دست پیدا کرد.

نمایش «الکترا» به کارگردانی فرزاد امینی نیز سومی نمایشی بود که برای اجرای در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر در نظر گرفته‌شده. نمایش که از روز هفتم مرداد تا بیست و یکم مرداد روی صحنه رفت و طی این مدت با مجموع 9 اجرا با احتساب ارائه حداقلی بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان، 498 تماشاگر و 24 میلیون و 504 هزار تومان فروش داشته است.

بر اساس این گزارش نمایش «تا اون» به نویسندگی و کارگردانی هادی حوری نیز تازه‌ترین تئاتر تالار سایه تئاتر شهر است که از روز بیست و نهم مردادماه پیش روی مخاطبان قرارگرفته است.

بر اساس این گزارش طی ماه‌های پیش روی نیز برنامه‌ریزی‌هایی برای اجرای سایر آثار نمایشی مرتبط با موضوعات انقلابی، مقاومت و مذهبی در دیگر تالارهای نمایشی نیز صورت گرفته که جزییات آن پس از قطعی شدن تاریخ اجراها مشخص خواهد شد.

کارگاه نمایش و پذیرایی از مخاطبان با سه نمایش

فارغ از اجرای نمایش «یه روز دیگه» به کارگردانی نادیا فرجی که پیش از اجرای در تالار سایه در کارگاه نمایش تئاتر شهر روی صحنه رفت و در بخش گزارش آماری مربوط به تالار سایه به آن اشاره شد. دو اثر نمایشی دیگر نیز در این تالار نمایشی روی صحنه رفتند. آثاری که بر اساس سیاست و برنامه‌ریزی دوره فعلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر بنا دارد عمده کارهای اجرایی خود را متمرکز برمیزبانی از آثار نمایشی کند که درصد زیادی از کارگردانان آن متشکل از هنرمندانی باشند که برای اولین بار درمجموعه تئاتر شهر آثارشان را به صحنه می‌برند.

در همین راستا نمایش «مجلس شبیه‌خوانی نسوان» به کارگردانی نسیم مقدم و ارغوان راستی که پیش‌ازاین نیز در سالن انتظامی خانه هنرمندان ایران روی صحنه رفته بود، از روز 22 تیرماه تا روز هفتم مردادماه در کارگاه نمایش با ظرفیت 26 نفر روی صحنه رفت که با مجموع 15 اجرا و میزبانی از 315 تماشاگر با احتساب با احتساب ارائه حداقلی بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان به فروشی معادل 14 میلیون 275 هزار تومان دست پیدا کرد.

لازم به ذکر است با پایان گرفتن اجرای عمومی این اثر نمایشی، نمایش «جانور» به کارگردانی کیانوش ایازی از روز 21 مردادماه روی صحنه رفته که با توجه به استقبال خوب مخاطبان از اجرای این نمایش، درخواست گروه اجرایی و موافقت رئیس مجموعه تئاتر شهر همچنان به اجرای خود ادامه می‌دهد.

انتشار فراخوان برای اجرای عمومی آثار نمایشی در تئاتر شهر

مدیریت مجموعه تئاتر شهر بیست و یکم خردادماه سال 1401 بود که با انتشار اطلاعیه‌ای پیرامون نحوه دریافت آثار نمایشی متقاضی اجرا در تالارهای مختلف این مجموعه اطلاعیه‌ای را منتشر کرد.

در این اطلاعیه هنرمندان فرهیخته و ارجمندی که متقاضی ارسال اثر در بخش «آثار حرفه‌ای» در تئاتر شهر بودند می‌توانستند از تاریخ انتشار اطلاعیه شماره ۲ تا پایان روز دوشنبه ۳۰ خردادماه فرم تقاضای اجرای نمایش درمجموعه تئاتر شهر به همراه «متن کامل نمایشنامه» را ارسال کنند.

آن دسته از هنرمندان عزیزی هم که متقاضی حضور در بخش «آثار متقاضی اولین اجرا درمجموعه تئاتر شهر» بودند می‌توانستند اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

پس از انتشار این فراخوان بود که بیش از 300 اثر نمایشی و طرح به واحد هماهنگی مجموعه ارسال شد و طی آن کارشناسان شورای مشورتی تئاتر شهر تمامی این متون رو موردبررسی قراردادند که به‌تناوب از طریق واحد هماهنگی مجموعه تئاتر شهر به گروه‌های محترم متقاضی توضیحات لازم ارائه‌شده است.

آنچه برای اجرای آثار نمایشی مورد دقت و سنجش قرارگرفته است بر اساس بالاترین ظرفیت‌ها در حوزه کیفیت و جذب مخاطب و کمترین مسائل و حاشیه در حوزه‌های نظارتی است. در این چارچوب توجه به اجرای عمومی آثاری با مضامین مطرح‌شده در فراخوان نیز موردتوجه بود.

تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر و برای برگزاری نشست‌های تخصصی

تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر نیز همانند ادوار گذشته فعالیت خود یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های مرتبط با برگزاری نشست‌های رسانه‌ای و تخصصی حوزه تئاتر است که در مقاطعی هم میزبان گروه‌ها و هنرمندان مختلف برای برگزاری جلسات نمایشنامه خوانی بوده است.

در این چارچوب میزبانی از برگزاری، مجمع عمومی کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، برگزاری آیین تکریم و نکوداشت معاون اجرایی و مدیر امور هماهنگی مجموعه تئاتر شهر، برگزاری جلسه هم‌اندیشی مدیرکل هنرهای نمایشی با کارکنان مجموعه تئاتر شهر، برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایش «پروین» با همراهی کانون ملی منتقدان تئار ایران، برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایش «تب» با همراهی کانون ملی منتقدان تئاتر ایران، بر همین اساس برگزاری افتتاحیه رویداد صاحبدلان با حضور مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، میزبانی و اجرای نشست رسانه‌ای نوزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران مبارک با حضور دبیر جشنواره و مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزاری جلسه نمایشنامه «میرزا شوقی» به کارگردانی صادق خاتم پور، برگزاری و اجرای نشست رسانه‌ای چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر با حضور دبیر جشنواره و مدیرکل هنرهای نمایشی، برگزاری نشست خبری دست‌اندرکاران نمایش «پدر»، میزبانی از نشست خبری جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت ازجمله برنامه‌هایی بوده که طی هفته‌های گذشته در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزارشده‌اند.

آنچه در دورنمایی فعالیت‌های این تالار از مجموعه تئاتر شهر طی ماه‌های آینده موردبررسی و برنامه‌ریزی قرارگرفته، تأکید بر استمرار و افزایش برگزاری جلسات نمایشنامه خوانی و اجراخوانی در قالب احیای ویژه‌برنامه‌های «عصری با نمایش» است که اجرای جلسات نمایشنامه خوانی هنرمندان پیشکسوت و نام‌آور تئاتر ایران در همکاری با موسسه هنرمندان پیشکسوت و همچنین جلسات نمایشنامه خوانی دیگر ازجمله آن‌هاست و طی روزهای پیش رو جزییات آن اعلام خواهد شد.

فعالیت‌های انجام‌گرفته در حوزه بازسازی و ترمیم ساختمان مجموعه تئاتر شهر

تئاتر شهر یکی از مهم‌ترین مجموعه‌های فرهنگی هنری کشورمان است که طی سال‌های اخیر در معرض آسیب‌ها و بحران‌ها متعددی قرارگرفته است. شرایطی که موجب ظهور و بروز مشکلاتی شده که هم در محیط پیرامونی و هم در محیط داخلی، مجموعه را با چالش‌های جدی مواجه ساخته است.

چالش‌هایی که به دلیل آنچه از آن تاکنون یادشده اهمیت توجه و تمرکز بیشتر روی این ساختمان تاریخی و دارای ثبت ملی کشورمان را دوچندان ساخته است. در این شرایط توجه به زیرساخت‌های روبنایی و زیربنایی این ساختمان تاریخی که در حوزه‌های مرتبط با تأسیسات، معماری داخلی دیگر موارد عمرانی می‌تواند مورد توجه قرارگیرد، از مهم‌ترین مباحثی است که می‌بایست مورد تحلیل، بررسی و اصلاح قرار گیرد. چارچوبی که هم در حوزه نرم‌افزار و هم در حوزه سخت‌افزار دربرگیرنده نکات متعددی است که در قالب‌های مختلف می‌توان روی آن تمرکز کرد.

خوشبختانه طی هفته‌های گذشته شاهد حضور مؤثر و مستمر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر مجموعه‌های ذی‌ربط در این زمینه برای حل مشکلات مربوط به بازسازی بودیم که امیدواریم دستورات صادرشده در این زمینه سرآغاز اتفاقات مؤثری باشد. مدیریت مجموعه تئاتر شهر هم‌نظر به ضرورتی که در این زمینه وجود دارد، طی ماه‌های اخیر مکاتبات و رایزنی‌های متعددی را با مدیران مجموعه‌ها و واحد مختلف ذی‌ربط ازجمله دفتر طرح‌های عمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام داده که بتوان بر اساس آن نسبت به ترمیم و بازسازی ساختمان مجموعه تئاتر شهر اقداماتی را انجام داد.

حفاظت از حریم تئاتر شهر در همکاری با شهرداری تهران

یکی از دیگر موضوعات بسیار مهم و استراتژیکی که از ماه‌های گذشته موردتوجه مقامات عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی، شهرداری تهران، شورای اسلامی شهر تهران، نیروی انتظامی و سایر نهادی ذی‌ربط بوده، بحث تعیین حریم مجموعه تئاتر شهر برای کاهش آسیب‌ها و بزهکاری‌های محیط پیرامونی بوده است.

این فرآیند زمانی شکل جدی‌تری به خود گرفت که در اواخر خردادماه ضوابط و مقررات حفاظتی عرصه و حریم تئاتر شهر توسط کارشناسان فنی کمیته تعیین حریم آثار تاریخی کشور در وزارت میراث فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری تعیین و به سید محمدجواد طاهری مدیریت مجموعه تئاتر شهر ابلاغ شد.

پس‌ازاین ابلاغیه بود که با حضور دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی درمجموعه تئاتر شهر موضوع حریم تئاتر شهر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موردتوجه قرار گرفت.

حسب این بازدید وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و اشاره بر اینکه مجموعه تئاتر شهر، تالار وحدت، برج آزادی و دیگر مجموعه‌ها، شناسنامه‌های فرهنگی و هنری شهر هستند که نگهداری و ارتقا آن‌ها رویکرد اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید است، به‌ضرورت حفظ حریم مجموعه تئاتر شهر با در نظر گرفتن بحث محدوده و حفظ حریم تئاتر شهر با همکاری شهرداری تهران تأکید شد.

وزیر فرهنگ در این دیدار تأکید کرد: بحث بازسازی داخلی هم نکته بسیار مهمی است که باید با تمرکز روی بخش عمرانی خودمان و تحت نظارت معاونت هنری انجام شود. ما سعی می‌کنیم تا با طرح مسئله در دولت، خارج از بودجه‌های وزارتخانه، بودجه‌ای متمرکز به‌منظور ارتقا مجموعه اختصاص دهیم. خوشبختانه در آستانه پنجاهمین سالگرد تأسیس تئاتر شهر، تصمیمات اساسی برای بازسازی و تعمیرات اساسی این مجموعه ثبت‌شده در فهرست میراث ملی گرفته‌شده است.

مدیریت مجموعه تئاتر شهر پس‌ازاین دیدار بود که بنا به تأکیدات فراوان مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت امور هنری و اداره کل هنرهای نمایشی پس از بازدیدی که در هفته‌های اخیر از تئاتر شهر به عمل اوردند، نهایت تلاش خود را انجام داده تا در این زمینه شاهد عملیات اجرایی برای بهبود وضعیت پیرامونی مجموعه باشیم.

 در این راستا طی روزهای گذشته و همزمان با هفته دولت کارگروهی با حضور رئیس مجموعه تئاتر شهر (به نمایندگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، نماینده محترم دادستانی، مدیران ارشد شهرداری منطقه 11 تهران (به نمایندگی از شهرداری تهران)، مدیران سازمان زیباسازی شهر تهران، تعدادی از اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، نیروی انتظامی و سایر مجموعه‌های مرتبط با موضوع تعیین حریم تئاتر شهر تشکیل‌شده که خوشبختانه دربرگیرنده نتایج مطلوبی بوده و به‌زودی جزییات آن نیز اعلام خواهد شد.

امید است با بهره‌مندی ازآنچه به‌واسطه عنایات ویژه مقام عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای دکتر محمد مهدی اسماعیلی، جناب آقای محمود سالاری معاونت محترم امور هنری، جناب آقای دکتر کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و سایر مجموعه‌های مرتبط با این فرآیند ازجمله شهردار محترم تهران جناب آقای دکتر زاکانی، اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران، معاون محترم میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، مدیرکل محترم میراث فرهنگی، گردشگری استان تهران و همکاران تلاشگرشان، نیروی محترم انتظامی و همراهی بسیاری از عزیزان هرچه زودتر شاهد ایجاد محیطی امن و فرهنگی برای تمامی شهروندان عزیز تهران، تماشاگران فرهیخته تئاتر و هنرمندان عزیز هنرهای نمایشی باشیم.




مطالب مرتبط

امیرموسی کاظمی:

«هم‌آغاز»، فرصت ورود جوانان به بزرگ‌ترین مجموعه نمایشی کشور را فراهم کرد
امیرموسی کاظمی:

«هم‌آغاز»، فرصت ورود جوانان به بزرگ‌ترین مجموعه نمایشی کشور را فراهم کرد

امیرموسی کاظمی، دبیر نخستین جشنواره «هم‌آغاز» تئاترشهر، براین باور است که این رویداد هنری فرصت ورود هنرمندان جوان را به بزرگ‌ترین و معتبرترین مجموعه نمایشی کشور فراهم کرد.

|

اجرای نمایش «شکافتن کام ماهی» تمدید شد

اجرای نمایش «شکافتن کام ماهی» تمدید شد

اجرای «شکافتن کام ماهی» به نویسندگی بابک پرهام و کارگردانی سمن قناد تا ۲۵ اسفند تمدید شد. این اثر نمایشی روز دوشنبه ۷ اسفند به‌منظور رعایت و احترام به حق تماشاگران، اجرای ویژه عکاسان خواهد داشت.

|

گفت‌وگو با بابک پرهام، نویسنده «شکافتن کام ماهی»

جای آثار رئالیستی با توجه به طبقه متوسط در ادبیات نمایشی ما خالی است
گفت‌وگو با بابک پرهام، نویسنده «شکافتن کام ماهی»

جای آثار رئالیستی با توجه به طبقه متوسط در ادبیات نمایشی ما خالی است

بابک پرهام، نویسنده نمایشنامه «شکافتن کام ماهی» می‌گوید ادبیات نمایشی ما به نمایش‌هایی رئالیستی با توجه به طبقه متوسط جامعه کمتر پرداخته و این در حالی است که عمده مخاطبان تئاتر از طبقه متوسط هستند.

|

«من نوید نیستم!» به اجرا بازگشت

«من نوید نیستم!» به اجرا بازگشت

نمایش محیطی «من نوید نیستم!» به کارگردانی سیدعلی خوشرو برای دور دوم اجرا در کافه‌تریای قشقایی تئاتر شهر پیش‌روی مخاطبان قرار می‌گیرد.

|

نظرات کاربران