در حال بارگذاری ...
...

تا جایی که ممکن بود سعی کردم از دیالوگ استفاده نکنم و فقط جاهایی که واقعاً به وجود دیالوگ نیازمند بودیم از آن استفاده کردیم.

تا جایی که ممکن بود سعی کردم از دیالوگ استفاده نکنم و فقط جاهایی که واقعاً به وجود دیالوگ نیازمند بودیم از آن استفاده کردیم.

نمی خواستم صرفاً همان نگاه اسطوره ای را به داستان ضحاک داشته باشم؛ به همین دلیل ضحاک را یک سرباز گرفتم که می خواهد قهرمان باشد.
"ایزومی آشیزاوا" کارگردان نمایش"ضحاک" که با این نمایش در ششمین جشنواره تئاتر بانوان شرکت کرده، با بیان این مطلب به سایت ایران تئاتر گفت:«از میان همه داستان های شاهنامه"ضحاک" برایم جالب تر بود و خیلی دوست داشتم روی این داستان کار کنم.»
وی ادامه داد:«در نمایش ما"ضحاک" سربازی است که در عین سادگی دوست دارد قهرمان شود، اما در رو به رو شدن با واقعیات زندگی در نهایت به اعتیاد کشیده می شود.»
آشیزاوا ادامه داد:«به نظرم ضحاک شاهنامه یک جوان ساده بود که به خاطر سادگی اش مارها از دوشش بیرون آمدند و من سعی کردم این سادگی را در سربازی نشان دهم که به تباهی می رسد.»
وی ادامه داد:«سال قبل که به ایران آمدم، با شاهنامه آشنا شدم و چون خیلی دوست داشتم دوباره فرصت کار کردن در ایران برایم به وجود بیاید، وقتی به ژاپن برگشتم، روی داستان های شاهنامه کار کردم تا بتوانم براساس آن نمایشی آماده کنم.»
وی ادامه داد:«تا جایی که ممکن بود سعی کردم از دیالوگ استفاده نکنم و فقط جاهایی که واقعاً به وجود دیالوگ نیازمند بودیم از آن استفاده کردیم.»
این کارگردان ژاپنی درباره زبان اجرایی نمایش"ضحاک" گفت:«از آن جا که همه بازیگران ایرانی هستند، دیالوگ ها هم به زبان فارسی بیان می شوند.»
وی در پایان متذکر شد:«جشنواره بانوان پس از جشنواره فجر و دانشگاهی سومین جشنواره ای است که من در آن حضو دارم و از این بابت خیلی خوشحالم.»
در نمایش"ضحاک" که پنجشنبه 21 تیر ماه، ساعت 17 در تالار مولوی به صحنه خواهد رفت، یاسر خاسب، عاطفه تهرانی، آزاده چاوشی، نوید هدایت پور، نادر فلاح و... بازی می کنند.