در حال بارگذاری ...
...

علی نصیریان: توجه به نمایش‌های سنتی و آئینی ضرورت تئاتر امروز است

نصیریان تصریح کرد: با توجه به سرعت و نحوه‌ ارتباطات بین‌المللی خصوصاً در حوزه‌های فرهنگی و هنری می‌توان با الهام از نمایش‌های آئینی ـ سنتی آثاری امروزی و در خور شأن و منزلت هنر ایرانی خلق کرد. وی افزود: هنرمندان جوان می‌توانند از تکنیک اجرایی تعزیه و تخت حوضی به عنوان دو گونه مهم نمایشی آئینی ـ سنتی و تلفیق آن با تئاتر امروزی آثاری نو خلق کنند.

"علی نصیریان" پیشکسوت حوزه تئاتر، سینما و تلویزیون گفت: توجه به نمایش‌های سنتی و آئینی از ضروریات حوزه نمایش کشور است.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، وی در گفت‌وگو با ستاد خبری سیزدهمین جشنواره بین‌المللی آئینی ـ سنتی، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌هایی از این دست می‌تواند به حفظ و نگهداری آیین‌ها و مناسک کهن نمایشی کمک کند.
نصیریان تصریح کرد: با توجه به سرعت و نحوه‌ ارتباطات بین‌المللی خصوصاً در حوزه‌های فرهنگی و هنری می‌توان با الهام از نمایش‌های آئینی ـ سنتی آثاری امروزی و در خور شأن و منزلت هنر ایرانی خلق کرد.
وی افزود: هنرمندان جوان می‌توانند از تکنیک اجرایی تعزیه و تخت حوضی به عنوان دو گونه مهم نمایشی آئینی ـ سنتی و تلفیق آن با تئاتر امروزی آثاری نو خلق کنند.
نصیریان یکی دیگر از راه‌های الهام از نمایش‌های آئینی ـ سنتی را استفاده از کاراکترهای نمایش تخت حوضی دانست.
وی گفت: دیدن نمایش‌های آئینی ـ سنتی و آشنایی با شیوه‌های اجرایی این نمایش در طرز تفکر و نگاه هنرمندان تئاتر برای رسیدن به تئاتر ملی مؤثراست.
سیزدهمین جشنواره بین‌المللی نمایش‌های آئینی ـ سنتی از 1تا 7 شهریورماه در تالارهای نمایشی تهران برگزار می‌شود.