در حال بارگذاری ...
...

جلسه دوم دادگاه در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شود

اگر شرایط مهیا باشد به طور حتم نمایش”سلامان و ابسال” را به روی صحنه می‌برم.مهدی شمسایی کارگردان نمایش سلامان و ابسال در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت:« متاسفانه با شرایط حاضر در جامعه و اختلاف نظرهایی که درباره مباحث عرفانی و فلسفی وجود دارد، موقعیت برای اجرای نمایشهای این چنینی مهیا نیست و اگر بتوان محیط مسالمت‌آمیزی را فراهم آورد به طور حتم این نمایش را به روی صحنه می‌برم. »

اگر شرایط مهیا باشد به طور حتم نمایش”سلامان و ابسال” را به روی صحنه می‌برم.
مهدی شمسایی کارگردان نمایش سلامان و ابسال در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت:« متاسفانه با شرایط حاضر در جامعه و اختلاف نظرهایی که درباره مباحث عرفانی و فلسفی وجود دارد، موقعیت برای اجرای نمایشهای این چنینی مهیا نیست و اگر بتوان محیط مسالمت‌آمیزی را فراهم آورد به طور حتم این نمایش را به روی صحنه می‌برم. »
این کارگردان تئاتر در ادامه در توضیح اختلاف پیش‌آمده وی با تالار وحدت گفت:« این نمایش قرار بود آذر ماه سال 82 در تالار وحدت به روی صحنه برود که بنا به اعلام این مجموعه اجرای آن لغو شد. با به وجود آمدن این قضیه مورد را به طور قانونی پیگیری کردیم.»
وی افزود:« جلسه دوم دادگاه در آینده‌ای نزدیک برگزار می‌شود که امیدواریم بتوانیم به نتایج مثبتی دست پیدا کنیم.»
لازم به ذکر است قصه نمایش”سلامان و ابسال“ از داستان‌های عبدالرحمن جامی است که بنا به گفته کارگردان برای اجرای آن از 80 بازیگر استفاده شده بود.