مبارزهای با سلطان مارلون براندو
وستاند درصدد است تا به یک بازیگر پیشنهاد دهد تا با یک حریف قدَر سرشاخ شود. نقش ماندگار تری مولوی که در سال ۱۹۵۴ توسط مارلو براندو در فیلم"دربارانداز" خلق شد، یکی از نقشهای دست نخوردهای است که کسی جرأت نکرده به آن نزدیک شود.
ترجمه: مجتبا پورمحسن
وستاند درصدد است تا به یک بازیگر پیشنهاد دهد تا با یک حریف قدَر سرشاخ شود.
نقش ماندگار تری مولوی که در سال ۱۹۵۴ توسط مارلون براندو در فیلم"دربارانداز" خلق شد، یکی از نقشهای دست نخوردهای است که کسی جرأت نکرده به آن نزدیک شود. براندو در"دربارانداز"، نقش"تری مولوی" بوکسور جوانی را بازی میکرد که بوکس را کنار گذاشته است. نسخه نمایشی این فیلم که جایزه اسکار دریافت کرد، قرار است برای اولین بار در وستاند به روی صحنه برود. اما مساله اساسی، پیدا کردن کسی است که بتواند از عهده نقش، چنان بر بیاید که لااقل شمههایی از نبوغ مارلون براندو را نشان دهد.
به گزارش آبزروراستیون برکوف، نمایشنامه نویس و کارگردان با بادشولبرگ فیلمنامه نویس فیلم"دربارانداز" که حالا ۹۳ ساله است، برای نوشتن نسخه نمایش آن به توافق رسیده است؛ اگر چه او برای پیدا کردن بازیگری که بتواند از عهده این نقش برآید تردید دارد. تا کنون دو بازیگر برای این نقش به برکوف پیشنهاد شده است. یکی مارک رافالو، بازیگر آمریکایی که اخیراً در فیلم"زودیاک" دیوید فینیچر ظاهر شده و او را مارلون براندوی جدید نامیدهاند، وگای پیرس بازیگر استرالیایی. باید منتظر ماند و دید این شانس در خانه چه کسی را خواهد زد.