در حال بارگذاری ...
...

برگزاری کلاس‌های آموزش تئاتر توسط دژاکام، مرادی و پورآذری در شهرستان‌های کشور

از هفته جاری امیر دژاکام به عنوان مدرس کلاس‌های پیشرفته آموزش تئاتر کرمان و کیومرث مرادی به عنوان مدرس این کلاس‌ها در شهرکرد فعالیت خود را آغاز می‌کنند. همچنین حمید پورآذری فعالیت خود را در خرم‌آباد آغاز خواهد کرد.

افشین خورشیدباختری از حضور امیر دژاکام، کیومرث مرادی و حمید پورآذری در کلاس‌های آموزش بازیگری و کارگردانی شهرستان‌ها خبر داد.
افشین خورشید باختری(مسئول هماهنگی برگزاری کلاس‌های آموزشی پیشرفته تئاتر مرکز هنرهای نمایشی) با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت:«از هفته جاری امیر دژاکام به عنوان مدرس کلاس‌های پیشرفته آموزش تئاتر کرمان و کیومرث مرادی به عنوان مدرس این کلاس‌ها در شهرکرد فعالیت خود را آغاز می‌کنند. همچنین حمید پورآذری فعالیت خود را در خرم‌آباد آغاز خواهد کرد.»
وی خاطر نشان کرد:«این کلاس‌ها به منظور ارتقاء سطح آموزش و کیفیت آثار نمایش شهرستانی برگزار می‌شود که از هنرمندان شاخص تئاتر کشور نیز در این خصوص استفاده می‌شود.»