در حال بارگذاری ...
...

دو خبر از فرهنگسرای نیاوران

مراسمی برای آقای کلبی ویلیامز" کاری از گروه تئاتر"آبنبات چوبی" است و بازیگران آن عبارت‌اند از: کاوه توکلی، سیاوش طالبیان، مرتضی مشکات، سیاوش مفیدی، مسعود توکلی‌نیا، خیام وقا، و رضا یزدانی.

اجرای نمایش"مراسمی برای آقای کلبی ویلیامز"
نمایش"مراسمی برای آقای کلبی ویلیامز" از 4 شهریور ماه 86 در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران به صحنه می‌رود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، متن این نمایش را نکیسا راستین براساس داستانی از دونالد بارتلمی نوشته است و غلامرضا یزدانی آن را کارگردانی کرده است. داستان این نمایش درباره چند دوست است که تصمیم می‌گیرند یک نفر از جمع خود را اعدام کنند.
"مراسمی برای آقای کلبی ویلیامز" کاری از گروه تئاتر"آبنبات چوبی" است و بازیگران آن عبارت‌اند از: کاوه توکلی، سیاوش طالبیان، مرتضی مشکات، سیاوش مفیدی، مسعود توکلی‌نیا، خیام وقا، و رضا یزدانی.
نمایشنامه‌خوانی"مرگ تصادفی یک آنارشیست"
پنجمین جلسه از پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی هفتگی نیاوران به خوانش نمایشنامه"مرگ تصادفی یک آنارشیست" نوشته داریو فو اختصاص دارد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، سارا امین کارگردانی این نمایشنامه‌خوانی را بر عهده دارد و نقش‌خوانان این اثر عبارت‌اند از: محمد رمضانی، بهرام بهبهانی، وحید نفر، مینا درودیان، و مقصود صالحی.
جلسه نمایشنامه‌خوانی"مرگ تصادفی یک آنارشیست" شنبه و یکشنبه، 3 و 4 شهریور ماه 1386 ساعت 18 در باغ فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود.