در حال بارگذاری ...
...

مدیرکل فرهنگ و ارشاد لاهیجان در مراسم روز ملی هنرهای نمایشی گفت :

هنرنمایش بر روح ، جان و صفای باطن مخاطبان تاثیر گذار است

ویژه‌برنامه بزرگداشت روز جهانی تئاتر در لاهیجان با حضور دکتر فیروز فاضلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان برگزار شد. فاضلی گفت: نمایش ازجمله هنرهای تأثیرگذار بر روح ، جان و صفای باطن مخاطبان است که می‌تواند آرامش‌بخش و شورآفرین باشد.

به گزارش ایران تئاتر به مناسبت ۷ فروردین روز ملی هنرهای نمایشی و ۲۷ مارس روز جهانی تئاتر ویژه‌ای برنامه‌ای با حضور دکتر فاضلی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و سید امیر مصباح معاون هنری؛ محمدعلی صادق حسنی رئیس انجمن هنرهای نمایشی لاهیجان ، جواد نجار تمیزکار عضو شورای شهر ، مرتضی یوسف پور سرپرست انجمن سینمای جوان رشت در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان برگزار شد.
در این برنامه که جمعی از هنرمندان فعال عرصه نمایش نیز حضور داشتند نمایشنامه «ستاره‌شناس» به کارگردانی میلاد سبحانی خوانش شد.
در ادامه نگار نادری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی لاهیجان ضمن تبریک سال نو و روز جهانی تئاتر گفت: 27 مارس مصادف با 7 فروردین روز بسیار ارزشمندی است هم به آن منظور که عدد 7 مقدس است و هم فروردین تحول عظیم و شگفت‌انگیز طبیعت است. نادری افزود: در نمایشنامه «قوی‌تر» اثر استریندبرگ دلیل قوی‌تر بودن را فراگیری می داند. هر آنچه را که می توانی از رقیب فرابگیری تو را قوی‌تر می کند.
وی افزود: از نظر من هم اکنون درعرصه تئاتر کسی قوی‌تر است که در صحنه مانده و در حال فراگیری و به روز شدن است. او در پایان ضمن تشکر از فعالیت هنرمندان لاهیجان از درخشش هنرمندان جوان و ظهور بازیگران نو پا اظهار خرسندی کرد و افزود: خوشحالم از اینکه چراغ تئاتر شهر لاهیجان هنوز پر نور است.
در ادامه فاضلی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان ضمن تبریک این روز ، هنر را تجلی روح زیبا طلبی از ذات اقدس الهی در ذهن و قلب انسان دانست و افزود: دستهای انسان خواستار آن است که با ترسیم و نمایش زیبایی های مادی و معنوی ، مسبب تحول تعالی روح انسان باشد.
وی ادامه داد: نمایش ازجمله هنرهای تأثیرگذار بر روح و جان و صفای باطن مخاطبان است که می‌تواند آرامش‌بخش و شورآفرین باشد.
در پایان به تمامی فعالان عرصه تئاتر لاهیجان درسال 96 با اهدای لوح و هدیه تقدیربه عمل آمد.