در حال بارگذاری ...
...

ستاره اسکندری: باید به تربیت تئاتری مردم پرداخت

ستاره اسکندری بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما به سایت ایران تئاتر گفت: این مسئله که تئاتر به مجموعه تئاتر شهر و محدود چهارراه ولی‌عصر ختم شود مشکل ساز است و باید برای آن راه چاره‌ای اندیشید. وی درادامه افزود: برای رفع این معضل استفاده از فرهنگسراهایی که در سطح شهر وجود دارند می‌تواند چاره ساز باشد. فرهنگسراها خاصیت ویژه‌ای دارند. از جمله این‌که فرهنگسراها در اقصی نقاط شهر قرار دارند و همین امر نیز می‌تواند برای گسترش فرهنگ تئاتر در سطح شهر بسیار مفید باشد.

ستاره اسکندری معتقد است: "تئاتر باید به مجموعه تئاتر شهر و محدوده چهارراه ولی‌عصر ختم نشود."
ستاره اسکندری بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما به سایت ایران تئاتر گفت: این مسئله که تئاتر به مجموعه تئاتر شهر و محدود چهارراه ولی‌عصر ختم شود مشکل ساز است و باید برای آن راه چاره‌ای اندیشید.
وی درادامه افزود: برای رفع این معضل استفاده از فرهنگسراهایی که در سطح شهر وجود دارند می‌تواند چاره ساز باشد.
فرهنگسراها خاصیت ویژه‌ای دارند. از جمله این‌که فرهنگسراها در اقصی نقاط شهر قرار دارند و همین امر نیز می‌تواند برای گسترش فرهنگ تئاتر در سطح شهر بسیار مفید باشد.
وی با ابراز تاسف از اینکه فرهنگ تئاتر وارد زندگی مردم نشده، تصریح کرد: باید به تربیت تئاتری در زندگی روزمره مردم پرداخت و در این راه نیز فرهنگسراها جایگاه مناسبی دارند.
اسکندری که آخرین بار در نمایش "عشقه" به کارگردانی محمد رحمانیان ایفای نقش داشت در خصوص فعالیت تئاتری خود اظهار کرد: در حال حاضر هیچ گونه فعالیت تئاتری ندارم اما در صورت فراهم شدن امکان اجرای نمایشی که دکترعلی رفیعی قصد اجرای آن را دارد، با ایشان به عنوان بازیگر همکاری خواهم داشت که البته این پروژه قدری به تعویق افتاده است.