در حال بارگذاری ...
...

گردهمایی هنرمندان تئاتر دفاع مقدس در رامسر

در این گردهمایی سه روزه که به همت "انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس" برپا می‌شود، فعالان هنرمند در حوزه دفاع مقدس اعم از نمایشنامه نویس، کارگردان، بازیگر، طراح صحنه و دیگر رشته‌ها به تبادل نظر پرداخته و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار می‌دهند.

پنجمین گردهمایی هنرمندان تئاتر دفاع مقدس، هفتم تا نهم آذر ماه در رامسر برگزار می‌شود.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از ستاد خبری "انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس" در این گردهمایی سه روزه که به همت "انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس" برپا می‌شود، فعالان هنرمند در حوزه دفاع مقدس اعم از نمایشنامه نویس، کارگردان، بازیگر، طراح صحنه و دیگر رشته‌ها به تبادل نظر پرداخته و تجربیات خود را در اختیار یکدیگر قرار می‌دهند.
در چهارمین دوره از این گردهمایی پژوهشی 150 نفر از هنرمندان تئاتر دفاع مقدس در مشهد مقدس گرد هم آمدند و با تشکیل سه کمیسیون به ارزیابی نقد و پژوهش، نمایشنامه نویسی و بازیگری – کارگردانی در تئاتر پرداختند.
در چهارمین دوره از این گردهمایی، ریاست کمیسیون "نقد و پژوهش"‌ را نصرالله قادری، کمیسیون نمایشنامه نویسی را "دکتر مجید سرسنگی" و کمیسیون "بازیگری – کارگردانی" را فرهاد مهندس‌پور بر عهده داشتند.
این گردهمایی به مدت سه روز – هفتم تا نهم آذر ماه – در رامسر برگزار می‌شود.