در حال بارگذاری ...
...

مسعود دلخواه در گفت وگو با ایران تئاتر خبر داد

اجرای لیر شاه به اواخر آبان موکول شد

مسعود دلخواه در گفت وگو با ایران تئاتر خبر داد

اجرای لیر شاه به اواخر آبان موکول شد

ایران‌تئاتر: مسعود دلخواه کارگردان و بازیگر مطرح تئاتر از اجرای لیر شاه در اواخر ماه آینده خبر داد.

دکتر مسعود دلخواه نامی آشنا در حوزه تدریس، پژوهش، بازیگری و کارگردانی است و این روزها مخاطبان شاهد بازی متفاوت و زیر پوستی او در نقش عنایت در سریال دلدادگان هستند. او سوای تبحرش در کارگردانی یک بازیگر کاریزماتیک و خوش چهره است که بازی‌های موفقی هم از او در ذهن مخاطب باقی مانده است.

دکتر دلخواه در گفت وگو با ایران تئاتر در باره اجرای لیر شاه گفت: بعد از مدت‌ها تاخیر در اجرای نمایش لیر شاه قرار است این نمایش از هفته آخر آبان ماه در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا شود.  

وی در مورد بازیگران و سایر عوامل نمایش گفت: مهدی سلطانی در نقش لیر شاه، الهام پاوه نژاد، بهاره رهنما و محبوبه تفضلی نقش سه دختر لیر را بازی می کنند. ناصر عاشوری در نقش دلقک، رحیم نوروزی در نقش امیر کرنوال، خسرو شهراز،حمید رضا هدایتی، سجاد بابایی و محمد صادقی در تیم بازیگری هستند. شیما میرحمیدی به عنوان طراح صحنه و لباس در نمایش حضور دارد و این کار را با همراهی استودیو زیر زمین انجام می دهد و ماریا حاجیها به عنوان طراح گریم حضور دارد.

وی در باره این پرسش که به چه دلیل نقش لیر را در نمایش بازی نکرده عنوان کرد: بازیگری در دنیا نیست(به خصوص بالای پنجاه سال سن) که دوست نداشته باشد لیر را بازی کند و من هم چنین علاقه و خواسته ای داشتم. دلیل اصلی بازی نکردنم در لیر شاه بیگ پروداکشن بودن نمایش است و در حدود 100 بازیگر و عوامل در این نمایش حضور دارند و به همین دلیل ترجیح دادم که تمام تمرکزم روی کارگردانی معطوف باشد.

این کارگردان در باره حضور موثر موسیقی در اجرای لیرشاه افزود: در حدود دو ماه و نیم است که گروه موسیقی سریال به سرپرستی نادر مشایخی مشغول تمرین هستند؛ گروه موسیقی متشکل از ۴۰ خواننده، نوازنده و تکخوان است و تمرین های این گروه برای آماده سازی ادامه دارد.

وی درباره دراماتورژی نمایشنامه شاه لیرعنوان کرد: رویکرد نو و مدرنی به متن شکسپیر دارم و جنبه موسیقی در نمایش شاه لیر پررنگ شده و به نوعی می توان گفت که این نمایش یک اثر نیمه موزیکال است. یک ساختارشکنی در نمایشنامه نیز شده و رویکردی مدرن با رگه های پست مدرن به متن داشته ایم. در بخش هایی از نمایش المان‌های روز هم دیده می شود.

دکتر دلخواه در باره مدت زمان نمایش گفت: زمان نمایش 180 دقیقه است و آنتراکتی هم در بین زمان اجرای نمایش در نظر گرفته شده است.

وی در باره این پرسش که در بازیگری حضورهای موفقی مثل نقش عنایت سریال دلدادگان داشته تصریح کرد: در حوزه بازیگری بسیار با دقت و حساس هستم و بیشتر خودم را کارگردانی می دانم که هرازگاهی نقش های خوب پیشنهادی را بازی می کنم. منوچهر هادی هم نقش خوب و چند وجهی به من پیشنهاد کرد. نقش عنایت به واسطه خاکستری بودنش پستی و بلندی‌های زیادی داشت و بازتاب های خوبی هم از این حضورم مثل بازی در نمایش  بوی خواب در نقش جان براون دیده ام.