در حال بارگذاری ...
...

یک نمایش جنجالی جایزه پولیترز را گرفت

نمایش جنجالی”تردید، یک حکایت تمثیلی” درباره کشیشی که مظنون به داشتن فساد اخلاقی است، موفق به دریافت جایزه پولیتزر امسال در شاخه درام شد.نمایش”تردید، یک حکایت تمثیلی” که ماجرای آن در ۱۹۶۴ در برونکس می‌گذرد هفته گذشته در برادوی روی صحنه رفت و با واکنش مثبت منتقدان مواجه شد. نشریه نیویورک تایمز در نقدی که بر روی این نمایش نوشته بود آنرا جذاب، قوی و توأم با یک بازی ماهرانه توصیف کرده است.

نمایش جنجالی”تردید، یک حکایت تمثیلی” درباره کشیشی که مظنون به داشتن فساد اخلاقی است، موفق به دریافت جایزه پولیتزر امسال در شاخه درام شد.
به گزارش سایت ایران تئاتر، این نمایش که تداعی‌گر فساد اخلاقی کلیسای کاتولیک طی چند سال اخیر به خصوص در آمریکاست در حالی جایزه پولیتزر را دریافت کرده است که تنها چند روز از مرگ پاپ ژان پل دوم، رهبر کاتولیت‌های جهان می‌گذرد.
نمایش”تردید، یک حکایت تمثیلی” که ماجرای آن در 1964 در برونکس می‌گذرد هفته گذشته در برادوی روی صحنه رفت و با واکنش مثبت منتقدان مواجه شد. نشریه نیویورک تایمز در نقدی که بر روی این نمایش نوشته بود آنرا جذاب، قوی و توأم با یک بازی ماهرانه توصیف کرده است.