در حال بارگذاری ...
...

علیرضا نادری: فاصله میان هنرمندان تئاتر دفاع مقدس با برگزاری گردهمایی‌ها کم می‌شود

در کارگاه‌های آموزشی ابتدا از نمایشنامه‌نویسان ایده و طرح را خواهیم گرفت و سپس موضوعات کارگاه‌های آموزشی تعیین می‌شود. این کار حتی اندک، می‌تواند برای تئاتر دفاع مقدس تاثیرگذار باشد.

علیرضا نادری گفت: برگزاری گردهمایی و کارگاه‌های آموزشی از یک سو فاصله میان هنرمندان تئاتر را کم می‌کند و از سوی دیگر می‌تواند برای هنرمندان شهرستانی که از جریانات علمی دور هستند مفید و تاثیرگذار باشد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، علیرضا نادری – نمایشنامه نویس و کارگردان – در گفت‌‌وگو با ستاد خبری انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای هنرمندان تئاتر دفاع مقدس که قرار است در رامسر برگزار شود بیان کرد: این نوع همایش‌ها و گردهمایی‌ها هر اندازه بیشتر برگزار شود خوب است.
وی تاکید کرد: برگزاری این گونه گردهمایی‌ها از یک سو فاصله میان هنرمندان تئاتر را کم می‌کند و از سوی دیگر می‌تواند برای هنرمندان تئاتر شهرستانی که از جریانات علمی و آکادمیک دور هستند، مفید و تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به نحوه برگزاری این کارگاه‌ها گفت: در کارگاه‌های آموزشی ابتدا از نمایشنامه‌نویسان ایده و طرح را خواهیم گرفت و سپس موضوعات کارگاه‌های آموزشی تعیین می‌شود. این کار حتی اندک، می‌تواند برای تئاتر دفاع مقدس تاثیرگذار باشد.
برگزیده یازدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس در ادامه با اشاره به تئاتر دفاع مقدس گفت: چند سالی در این زمینه توانستیم کارهای خوبی داشته باشیم. اما در حال حاضر اکثر نمایشنامه‌ها به سمت سفارش‌نویسی پیش می‌رود.
نادری ادامه داد: متاسفانه تعریف‌ها و مضامین فراموش شده، یا تغییر کرده است. دفاع مقدس برای نسل امروز ملموس نیست و نمی‌داند که در جنگ تحمیلی چه بر سر کشورش آمده است.
این نمایشنامه نویس تصریح کرد: اگر بخواهیم جریان دفاع مقدس را در هنر نمایش بشناسانیم، باید تئاتر دفاع مقدس نهادینه شود و هنرمند با دغدغه شخصی بنویسد و نمایش اجرا کند.
پنجمین گردهمایی هنرمندان تئاتر دفاع مقدس توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس از هفتم آذر ماه به مدت سه روز در رامسر برگزار می‌شود.