اجرای 26 نمایش در چهارمین روز جشنواره تئاتر کانونها
ششمین جشنواره سراسری تئاتر کانونهای نمایش دوشنبه پنجم آذر ماه جاری چهارمین روز خود را با اجرای ۲۶ نمایش در سه بخش صحنهای، کودک و نوجوان و خیابانی پشت سر میگذارد.
ششمین جشنواره سراسری تئاتر کانونهای نمایش دوشنبه پنجم آذر ماه جاری چهارمین روز خود را با اجرای 26 نمایش در سه بخش صحنهای، کودک و نوجوان و خیابانی پشت سر میگذارد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از ستاد خبری جشنواره، در بخش صحنهای نمایشهای " یک اتاق با دو در" به کارگردانی سیدمرتضی میرمنتظمی در خانه هنرمندان، "آفتاب لب بوم" به کارگدانی محمود اکبرشاهی در خانه نمایش، "روزگار طولانی مرگ" به کارگردانی محمد تقیپور در تماشاخانه مهر، "حکایت هفت گنبد" به کارگردانی ماندانا عبقری در سالن اصلی فرهنگسرای هنر، "پر از برگ پر از پرنده" به کارگردانی مینا حبیلی در سالن تجربه فرهنگسرای هنر، "آبیهای زمین" به کارگردانی بهنام بختیاری در فرهنگسرای خانواده و "رام کردن زن سرکش" به کارگردانی جلال منتظری و صادق میرزایی در فرهنگسرای دانشجو اجرا میشوند.
بنا به این گزارش، در بخش عروسکی و کودک و نوجوان جشنواره نیز نمایشهای "خرمشیر" به کارگردانی مجتبی خمسه در سالن مبارک فرهنگسرای بهمن، "بارون بارونه" به کارگردانی مجتبی دربندی در سالن تجربه فرهنگسرای بهمن، "نخودی" به کارگردانی خیام وقارکاشانی در فرهنگسرای خاوران، "ماهی" به کارگردانی محسن ایمانخانی در فرهنگسرای سلامت، "افسانهای در رویای یک توله سگ" به کارگردانی هادی حسنعلی در فرهنسرای طبیعت، "ما توی خیمه شب بازی قصه و آواز میسازیم" به کارگردانی محمد غریبپناه در خانه فرهنگ نور به روی صحنه میروند.
همچنین در بخش خیابانی جشنواره شاهد نمایشهای "به خاطر یک مشت دلار" در فرهنگسرای بهمن، "سه سوت اومدم" در فرهنگسرای خانواده، "عروسک قرتک بدجنس"، "هفت خوان رستم" و "علامت سوال" در خانه هنرمندان، "روزی روزگاری" و "یک گردش ساده" در پارک لاله، "سیاه" و "اخراج در ترافیک" در پارک ساعی، "پادشاه عشق" در پارک شفق، "وحدت" در فرهنگسرای خاوران و "چهارپایه" و "125 تومن دانشگاه" در فرهنگسرای خاوران خواهیم بود.
ششمین جشنواره تئاتر کانونهای نمایش تا دهم آذر ماه ادامه خواهد داشت.