در حال بارگذاری ...
...

سیروس همتی و حضور دوباره در همایش آیین‌های عاشورایی

گر چه در پرداخت جوایز و تسویه حساب کامل اجرای عمومی نمایش "مسافران" تعلل پیش آمده است اما همین اتفاق باعث شده که مصرانه در همایش امسال حضور داشته باشم.

نمایش "قربانی" نوشته و کارگردانی سیروس همتی برای شرکت در همایش آیین‌های عاشورایی تولید شد.
همتی کارگردان نمایش به سایت ایران تئاتر گفت: بازبینی این نمایش به پایان رسیده و اکنون منتظر اعلام نتایج این مرحله هستیم.
وی "قربانی" را بر اساس قصه همیشگی سلاخ و گوسفند معرفی کرده و افزود: این نمایش‌نامه نیز در مسیر تمرین و با پیشنهاد بازیگران نسبت به متن اولیه شکل بهتری پیدا کرده است. این شیوه کاری من است که از یک طرح شروع می‌کنم و همان طور که به تدریج نمایشنامه نوشته می‌شود تمرین را شروع می‌کنم.
وی تعداد بازیگران این نمایش را هشت تن عنوان کرده و در معرفی گروه گفت: محمدرضا الوند به عنوان مشاور نویسنده مرا یاری داده و علی رضا بشیری و علی رضا لطف الله زادگان به عنوان دستیار کارگردان همراه من بوده‌اند. در بخش بازی علاوه بر خودم، علی یعقوب‌زاده، بهار کریم‌زاده، سالار نجفیان، مسعود رحیم‌پور، مرجان قمری و علی رضا بشیری حضور دارند. طراحی صحنه و لباس کار را شهرام کرمی بر عهده دارد و لیلا نوری به عنوان مدیر صحنه و مونا گلپایگانی به عنوان منشی صحنه در کنار گروه بوده‌اند.
وی در پایان با اشاره به تعلل در پرداخت جوایز همایش آیین‌های عاشورایی سال قبل گفت: گر چه در پرداخت جوایز و تسویه حساب کامل اجرای عمومی نمایش "مسافران" تعلل پیش آمده است اما همین اتفاق باعث شده که مصرانه در همایش امسال حضور داشته باشم. تمام گروه تصمیم گرفتند که همچنان با جدیت تولید اثر نمایشی و استفاده از تمامی فرصت‌های پیش‌رو برای حضور فعال نمایشی را در دستور کار گروه قرار دهند.