در حال بارگذاری ...
...

معرفی آثار شهرستانی شرکت‌کننده در جشنواره تئاتر فجر

به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایش‌های"حرکت خون در رگ‌های خشکیده" نوشته آرش عباسی به کارگردانی مینو میرشاه‌ولد از ملایر، "سه روایت از مردن" نوشته و کار رضا گشتاسب از یاسوج، "اگر دیدید مرد کوچولویی..." نوشته جمشید خانیان به کارگردانی احسان جانمی از اصفهان و ...به صورت قطعی به جشنواره راه پیدا کرده‌اند.

9 نمایش به صورت قطعی و 3 نمایش مشروط به بازبینی مجدد به بخش مرور بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر راه یافتند.
به گزارش سایت ایران تئاتر، نمایش‌های"حرکت خون در رگ‌های خشکیده" نوشته آرش عباسی به کارگردانی مینو میرشاه‌ولد از ملایر، "سه روایت از مردن" نوشته و کار رضا گشتاسب از یاسوج، "اگر دیدید مرد کوچولویی..." نوشته جمشید خانیان به کارگردانی احسان جانمی از اصفهان، "آقا لیلا" نوشته و کار مهرداد کوروش‌نیا از ساوجبلاغ، "سرنوشت تیر" نوشته و کار ساسان قجر از زنجان، "از اون بالا" نوشته مهرداد حزیمه و کارگردانی حمیدرضا کمیلی‌خواه از زاهدان، "عاشقستان" نوشته کیوان صباغ به کارگردانی غلامرضا جهانپا از مشهد، "پرده خوانی افلاک" نوشته هادی حوری و کار حسن سرچاهی از شاهرود و "بگذار گاهی آفتاب بر دریچه چشمانت ببارد" نوشته و کار علی حاتمی‌نژاد از مشهد 9 نمایشی هستند که به صورت قطعی به جشنواره راه پیدا کرده‌اند.
هم‌چنین سه نمایش "غربتی‌ها" نوشته و کار افشین محمودی از شیراز، "خانمچه و مهتابی" نوشته اکبر رادی و کار سیامک افسایی از تبریز،‌ "بیداری در خواب هزارمن" نوشته علی ثقفی و کار محمدجواد دژم از قم مشروط به پاره‌ای اصلاحات و بالا بردن سطح کیفی و بازبینی مجدد، جهت شرکت در بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر انتخاب شدند.