در حال بارگذاری ...
...

150 اجرا، آشتی مردم با تئاتر دفاع مقدس

به گزارش دریافتی سایت ایران‌تئاتر از، معاونت هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، این بنیاد با پنج تئاتر « نقطه ته خط »، « کژال »، « کات »، « سمفونی روی گدازه‌های آتشفشان تلخ» و « کاکوتی » در ماه‌های پایانی سال میهمان بیش از ۲۰ استان و شهر کشور می‌شود.

به منظور تمرکز زدایی و آشتی جوانان با تئاتر از اواسط بهمن تا پایان سال برخی از شهرهای کشور برای نخستین بار شاهد اجرای تئاتر دفاع مقدس هستند.
به گزارش دریافتی سایت ایران‌تئاتر از، معاونت هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، این بنیاد با پنج تئاتر « نقطه ته خط »، « کژال »، « کات »، « سمفونی روی گدازه‌های آتشفشان تلخ» و « کاکوتی » در ماه‌های پایانی سال میهمان بیش از 20 استان و شهر کشور می‌شود.
به گفته مدیر هنرهای نمایشی بنیاد حفظ آثار، این کار با هدف نمایش تئاتر بومی مرتبط با خواست مردم، تمرکز‌زدایی، تشویق و حمایت از گروه‌های تئاتری علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه و آشتی مردم با این هنر مردمی انجام می‌پذیرد.
سعید اسماعیلی با اشاره به پرهیز از برنامه‌های مناسبتی و تلاش برای داشتن یک جریان مستمر در اجرای نمایش‌های دفاع مقدس، افزود:« ما دشواری راه را در مناطقی چون تفت به جان می‌خریم چراکه اعتقاد داریم مردم باید با تئاتر آشتی کنند و این جریانی پیوسته در حوزه فرهنگ کشور شود. اگر تاکنون جدایی اتفاق افتاده مشکل از عرضه ما بوده است نه از سوی مخاطبان.»
اسماعیلی همچنین از همکاری مراکزی چون آموزش و پرورش با این حرکت خبر داد و گفت :« هدف همراهی مخاطب با نمایش بوده و بخش عمده دعوت ما از نوجوانان و جوانان است که همکاری خوبی هم از سوی مراکز فرهنگی و آموزشی صورت گرفته است.»
گفتنی است نمایش « نقطه ته خط » به کارگردانی مالک حد پور با 55 اجرا در مرودشت، نی‌ریز، جهرم و اقلید استان فارس،آبادان، اصفهان و تالار تجربه فرهنگسرای بهمن تهران و نیز « کژال » کاری از سعید خیرالهی در دهلران ، ایلام و کرمانشاه تا 17 اسفند به مدت30 شب اجرا خواهد داشت. همچنین نمایش « کات » به کارگردانی فرامز قلیچ‌خانی در استان مازندران 30 اجرا، «سمفونی روی گدازهای آتشفشان تلخ» از امیر مسعود بیگدلی تا 30 بهمن ماه 15 اجرا برای عموم خواهند داشت. « کاکوتی » کاری از مهدی مرعشی نیز به عنوان پنجمین گروه نمایشی بومی در یزد 15 اجرا دارد.