در حال بارگذاری ...

ماهنامه‌ نمایش منتشر شد

تازه‌ترین شماره‌ مجله‌ نمایش با نگاهی ویژه به تئاتر و فلسفه، ویژه‌ اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ به سردبیری نصرالله قادری منتشر شد.

به گزارش ایران تئاتر شماره‌ها‌ی ۲۳۴ و ۲۳۵ ماهنامه‌ نمایش (دو مجلد در یک جلد) ویژه‌ اسفند ۱۳۹۷ و فروردین ۱۳۹۸ منتشر شد.
این شماره نگاهی ویژه به تئاتر و فلسفه دارد و در این راستا شامل ترجمه مقاله‌هایی از پل مونگان، تام استرن، ایلم اژدر و... است. همچنین در بخش  گفت‌وگو، نشستی با دکتر یدالله آقاعباسی را با عنوان «فقر فلسفه افتخاری ندارد» خواهید خواند.
علاقه‌مندان می‌توانند در این شماره، نقد نمایش‌های «پابرهنه، لخت، قلبی در مشت»، «تابستان»، «موی سیاه خرس زخمی»، «هفت خواب» و «سلول» را بخوانند.
گفت‌وگو با آندرانیک خچومیان، جواد انصافی و محسن میرزاعلی، «در فراق یاران» و «عیدانه» از بخش‌های دیگر این مجله هستند. سرمقاله‌ این شماره با عنوان «تئاتر، آی تئاتر، کی می‌رسد رستاخیز؟» به قلم نصرالله قادری نوشته شده است.
مخاطبان می‌توانند مقالات «تئاتر ایران بعد از انقلاب اسلامی» به قلم دکتر مهرداد رایانی‌مخصوص، مقاله‌ «مطالعه‌ نقش ماهنامه‌ نمایش در شکل‌گیری رویکرد انتقادی در تئاتر ایران (۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ ش)» به قلم دکتر غلامحسین دولت‌آبادی و مقاله‌ «بررسی تطبیقی نمایشنامه‌ اژدهاک، نوشته‌ بیضایی و پرومته در بند، اثر اشیل، براساس ریختارهای نمایشی» را به قلم لادن شیرمرد در بخش دیگری از این مجله بخوانند.
نکوداشت این شماره به مهندس فریدون علیاری و استاد منصور خلج اختصاص دارد که به همراه یادداشت‌هایی به قلم عبدالرضا فریدزاده، عزت‌الله مهرآوران و المیرا پارسا چاپ شده است.
شماره‌ ۲۳۴ ـ ۲۳۵ ماهنامه‌ نمایش (ویژه‌ اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸)، به مدیر مسئولی شهرام کرمی و سردبیری نصرالله قادری در ۱۹۶ صفحه و با بهای ۱۰ ‌هزار تومان چاپ و توزیع شده است. بخش‌هایی از این شماره در وب‌سایت http://magazin.theater.ir قابل مشاهده و مطالعه است.




مطالب مرتبط

نیاز اسماعیل‌پور، کارگردان «رقص فراموشی» مطرح کرد

اجرایی درباره حرف نزدن و عمل کردن
نیاز اسماعیل‌پور، کارگردان «رقص فراموشی» مطرح کرد

اجرایی درباره حرف نزدن و عمل کردن

نیاز اسماعیل‌پور، کارگردان و نویسنده «رقص فراموشی»، این نمایش را اثری درباره حرف نزدن و عمل کردن معرفی می‌کند؛ آن‌هم در روزگاری که جامعه بیش از هر حرفی، به قدم برداشتن نیاز دارد و هر قدمی هرچقدر هم که کوچک باشد، راهی به سوی جلو خواهد بود.

|

در سالروز درگذشت هنرمند پیشکسوت سیاه‌بازی

نمایش «شاماران» به سعدی افشار تقدیم شد
در سالروز درگذشت هنرمند پیشکسوت سیاه‌بازی

نمایش «شاماران» به سعدی افشار تقدیم شد

اجرای پنج شنبه شب نمایش «شاماران» که مصادف با 30 اردیبهشت سالگرد درگذشت زنده یاد سعدی افشار بود، به این هنرمند تقدیم شد و محمدرضا خاکی در حاشیه این اجرا، نمایش امروز کشور را وامدار هنرمندانی چون سعدی افشار دانست.

|

در نشست خبری نمایش «روال عادی» مطرح شد

مجید مجیدی: وظیفه ماست که از تئاتر حمایت کنیم
در نشست خبری نمایش «روال عادی» مطرح شد

مجید مجیدی: وظیفه ماست که از تئاتر حمایت کنیم

مجید مجیدی کارگردان مطرح سینما در مراسم رونمایی از پوستر و نشست خبری نمایش «روال عادی» گفت وظیفه ما این است که از تئاتر حمایت کنیم. ما به تئاتر مدیون هستیم و حمایت امروز ما از تئاتر به نوعی خمس و زکاتی است که باید پرداخته شود. ما در دهه ۶۰ از تئاتر کوچ کردیم و به سینما رفتیم.

|

«عطر آدم»؛ تلفیقی از تئاتر، اکتیویسم، تراپی

«عطر آدم»؛ تلفیقی از تئاتر، اکتیویسم، تراپی

آرمان طیران*: «سرود-نمایش عطر آدم» با طراحی و هدایت حضورِ طیف مختلف کُنشگرانش (تماشاگر-بازیگران) با نگرش‌ها و نظرگاه‌های انتقادی و تجربیات زیسته گوناگون‌شان با نزدیک شدن به الگو و رهیافت ...

|

نظرات کاربران