در حال بارگذاری ...
...

حمید نیلی در همایش روسای دفاتر انجمن هنرهای نمایشی ایران عنوان کرد

انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها باید روحیه مطالبه‌گری داشته باشند

حمید نیلی در همایش روسای دفاتر انجمن هنرهای نمایشی ایران عنوان کرد

انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها باید روحیه مطالبه‌گری داشته باشند

حمید نیلی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور گفت: برگزاری جشنواره باید مانند یک پازل منحصربه‌فرد باشد در غیر اینصورت بهتر است هزینه‌ها مالی در راستای حمایت از تولید صرف شود.

به گزارش ایران تئاتر از خراسان رضوی،  همایش روسای دفاتر انجمن هنرهای نمایشی ایران با حضور سیدمجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرام کرمی مدیرکل هنرهای نمایشی، حمید نیلی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی، جعفر مروارید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، سعید اسدی مدیر تئاترشهر، حسین مسافر آستانه عضو هیات موسس انجمن هنرهای نمایشی کشور، جواد مستخدمی عضو هیات مدیره و خزانه‌دار و علی‌اکبر عبدالعی‌زاده مدیر پورتال و سردبیر ایران تئاتر در سالن کنفرانس هتل فردوسی شهر مشهد برگزار شد.

در این همایش حمید نیلی مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی کشور در سخنانی گفت: انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها باید روحیه مطالبه گری داشته باشند.

او با تاکید بر اهمیت فعالیت و پویایی دفاتر انجمن هنرهای نمایشی افزود: برگزاری جشنواره باید مانند یک پازل منحصربه‌فرد باشد، در غیر این صورت بهتر است در هزینه‌ها صرفه‌جویی شود و هزینه‌های مالی در راستای حمایت از تولید با‌شد.

در ادامه این همایش حسین مسافرآستانه عضو هیات موسس انجمن هنرهای نمایشی کشور با اشاره به اینکه ابعاد فرهنگی و اجتماعی تئاتر مغفول مانده است، اظهار کرد: عمدتا شنیدیم که تئاتر یعنی اعتراض، معترضین را که نگاه می‌کنیم سواد بیشتری از سیاستمداران ندارند و توجه بیش از پیش به بعد سیاسی نمایش باعث می شود ابعاد دیگر تئاتر همچون بعد فرهنگی و اجتماعی آن مغفول بماند.

جواد مستخدمی عضو هیات مدیره و خزانه‌دار انجمن نیز طی سخنانی با ذکر مصادیق بر اهمیت نظم مالی در فعالیت دفاتر انجمن هنرهای نمایشی ایران به عنوان گسترده ترین تشکل کشور در عرصه نمایش تاکید کرد.

علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده مدیر پورتال و سردبیر ایران تئاتر دیگر سخنران این همایش بود و پیرامون نقش راهبردی و کاربردهای رسانه در توسعه تئاتر استان‌ها در همایش روسای انجمن هنرهای نمایشی ایران سخن گفت.

عبدالعلی‌زاده اظهار داشت: با فعال کردن سایت های استانی مشکلات، نیازها و گستردگی جامعه تئاتر را به مطالبه گری رسانه‌ای بدل کرده و از این طریق دستیابی به بسیاری اهداف استانی ، منطقه ای و ملی را برای تئاتر بستر سازی کنیم.

او افزود: ایران تئاتر فقط سایت خبری نیست، مهمترین رسالت ایران تئاتر تولید محتواست.

سعید اسدی دیگر سخنران نشست  در ادامه همایش گفت: تولیدات تئاتری امروز ایران بخاطر آماتوریزم دچار مشکل شده است.

اسدی افزود: در ایران حرفه‌ای را معادل کسوت معنا می‌کنیم اما مهارت بیشتر به معنای حرفه‌ای بودن نیست.

وی همچنین بیان کرد: درانجمن هنرهای نمایشی به عنوان مهمترین تشکل تاتر باید تفکر و اندیشه به سمت حرفه‌ای سازی هنرنمایش پیش برود.

سعید اسدی  اظهار کرد: اگر در حوزه فعالیت های جمعی بصورت نهادی عمل نکنیم تداوم فعالیت که توسعه پایدار حاصل آن است محقق نمی‌شود. از این منظرظرفیت های بالقوه انجمن هنرهای نمایشی هنوز ناشناخته است. اسدی با اشاره به مرز میان تولید حرفه‌ای و آماتور گفت: تولیدات آماتوری مناسک محور است و جشنواره های موسمی را درپی دارد.

محمدعلی خبری دیگر عضو هیان موسس انجمن  نیز در ادامه نشست با اشاره به اینکه مخاطب شناسی در هنر حلقه گمشده است افزود: تاثیر هنرمند سالاری بر تاتر ایران، امروزه بسیار زیاد است و این امر تاحدی برجسته شده است که فرد اثر خود را در اولویت قرار می‌دهد.

خبری ضمن تاکید بر اینکه فعالیت خود را از تئاتر استان‌ها آغاز کرده است، گفت: اعضای انجمن های هنرهای نمایشی باید جایگاه تاثیر گذاری بر راهبردها را داشته باشند و اگر قرارباشد فرهنگ بواسطه تئاتر پویایی داشته باشد باید این جایگاه ایجاد و تثبیت شود. در ادامه این همایش به بررسی طرح استقرار و تفاهم نامه‌های استانی انجمن هنرهای نمایشی ایران پرداخته شد.