در حال بارگذاری ...
...

رویا تیموریان: واقع‌بینی شرط موفقیت تئاتر مقاومت است

رویکرد واقع‌گرایانه به حوادث و موفقیت‌های اجتماعی و شرایط امروز جامعه،شرط موفقیت تئاتر مقاومت است.

به گزارش خبرنگار تئاتر مقاومت، رویا تیموریان درباره نمایشنامه‌نویسی با موضوع دفاع مقدس گفت: علت عدم رشد و تکرار آثار مرتبط با دفاع مقدس در رجعت به گذشته نمایشنامه‌هاست. از آنجایی که نمایشنامه‌های ما تنها به گذشته می‌پردازند، راه را اشتباه می‌روند.
وی ادامه داد:تئاتر دفاع مقدس احتیاج به متن‌های قوی و پربار و همچنین نویسنده های مجرب و بازیگران حرفه‌ای و کارآمد دارد. حضور گروه‌های پژوهشی و تحقیقاتی نیز در این زمینه ضروری است.
وی اظهار داشت: تئاتر مقاومت می‌تواند در بردارنده مفاهیم سیاسی نیز باشد، اما به نظر من نباید تئاتر دفاع مقدس را از مسائل اجتماعی جدا کنیم.
این بازیگر بر ارزیابی و مطالعه در زمینه جنگ تحمیلی و تبعات و اثرات آن در حوزه تئاتر دفاع مقدس با رویکرد و نگرش‌های نو تاکید کرد.
گفتنی است که مراسم تقدیر از آثار برتر شرکت‌کننده در مسابقات سراسری نمایشنامه‌نویسی تئاتر دفاع مقدس با حضور نویسندگان شرکت‌کننده در این مسابقه و استادان و پژوهشگران و بازیگران تئاتر انقلاب و دفاع مقدس توسط انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برگزار می‌شود. این مراسم روز سوم خرداد 84 در محل مجتمع فرهنگی،هنری اسوه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/