در حال بارگذاری ...
در گفت‌وگوی فارس با رئیس شورای نظارت و ارزشیابی مطرح شد

تأکید فخرموسوی بر ارائه مکتوب اصلاحیه‌ها به گروه‌های نمایشی

رئیس شورای نظارت و ارزشیابی بر تئاتر تأکید کرد: همه اصلاحیه‌هایی که به نمایش‌های مختلف می‌خورد، خیلی صریح و مکتوب به گروه‌های نمایشی و سالن‌ها اعلام می‌شود.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از فارس،‌ سیدوحید فخرموسوی، رئیس شورای نظارت و ارزشیابی بر تئاتر اداره کل هنرهای نمایشی شب گذشته در برنامه شب تئاتر شبکه چهارم سیما عنوان کرد: همه اصلاحیه‌هایی که به نمایش‌های مختلف می‌خورد، خیلی صریح به سالن و گروه نمایشی به صورت مکتوب اعلام می‌شود.
وی در ادامه افزود: ما یک سری فرم داریم که در آنها نظرات کارشناسان و اصلاحیه‌هایی که به گروه خورده است، وجود دارد و نماینده سالن و کارگردان ذیل آن برگه‌ها را امضا می‌کنند. این فرم‌ها برای ما است و آنها می‌توانند برای خودشان هم کپی شده نگه دارند.
فخرموسوی در پاسخ به این سؤال که چرا این اندازه تعداد تغییرات در مدیریت شورای نظارت و ارزشیابی بر تئاتر زیاد است، گفت: کار نظارت و ارزشیابی تئاتر واقعا دشوار است و یک جاهایی افراد کم می‌آوردند البته ما کارمند وزارت هستیم و وظیفه‌مان هم کار کردن است. شاید یک بخشی از این تغییرات شخصی هم باشد.
وی درباره سیستماتیک بودن شرایط نمایش‌ها و اینکه برای چه گروه سنی است، گفت:‌ این به کار ارزشیابی ما برمی‌گردد که متأسفانه هنوز سیستماتیک نشده است،‌ولی دوستان بازبین در این زمینه‌ها با کارگردان ها مطرح می‌کنند و پیشنهاداتی به آنها می‌دهند، ولی برای اینکه قانون گذار بتواند تعریف درستی از اینکه چه قشر و چه سنی می‌بایست نمایش را تماشا کنند باید شرایط مشخصی وجود داشته باشد که هنوز به درستی تعریف نشده است.
فخرموسوی درباره مجوزهایی که در تهران و شهرستان‌ها به کارها داده می‌شود، گفت: طی مصوبه سال ۷۸ که در سال ۷۹ نیز بدان اصلاحیه خورد، اگر برای کاری قید مکان خاصی در مجوز آورده شده باشد، دیگر در جای دیگری امکان اجرا ندارد اما اگر این قید نباشد،‌کار عمومی است و پروانه اجرا برای همه جا می‌تواند داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه شرایط اجرای برخی نمایش‌ها در خرده فرهنگ‌های مختلف با هم متفات است، گفت: شاید طرح برخی مفاهیم برای استانی نباشد اما در استان دیگری مشکلی نداشته باشد، اینها را هم باید در نظر بگیریم. در نهایت اصولا کارهایی که قید اجرایی و قانونی نداشته باشند را می‌توانیم در همه استان‌ها و شهرها اجرا کنیم.
فخرموسوی اظهار داشت: همین الان شبی ۱۴۵ اجرا در همه گونه‌ها به صحنه می‌رود که بالای پنجاه درصد کارها از نویسندگان ایرانی است و من این را قبول ندارم که بیشتر کارها از درام نویس‌های خارجی هستند.




مطالب مرتبط

داوران بخش خیابانی جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند مطرح کردند

اهمیت دادن به اجراهای خیابانی در جشنواره منطقه‌ای، قطعا نویدبخش است
داوران بخش خیابانی جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند مطرح کردند

اهمیت دادن به اجراهای خیابانی در جشنواره منطقه‌ای، قطعا نویدبخش است

داوران بخش خیابانی جشنواره تئاتر منطقه‌ای سهند در تبریز می‌گویند اهمیتی که امسال به اجراهای خیابانی در جشنواره‌های منطقه‌ای داده شده، قطعا نویدبخش گروه‌های هنری خواهد بود.

|

نظرات کاربران