در حال بارگذاری ...
در گفتگو با کامران شهلایی مطرح شد:

دغدغه هایی که «آدم ها، قصه ها و آوازها» را به تئاتر شهر برد

نویسنده و کارگردان نمایش «آدم ها، قصه ها، آوازها» با اشاره به تجربیات خود در به صحنه بردن «آدم ها، قصه ها و آوازها» از همکاری با رسول نجفیان بازیگر و خواننده پیشکسوت کشورمان سخن گفت.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از واحد ارتباطات، آموزش و پژوهش مجموعه تئاتر شهر، کامران شهلایی طراح، نویسنده و کارگردان نمایش «آدم ها، قصه ها، آوازها» که این روزها در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه مندان تئاتر است با اشاره به انگیزه ها و دغدغه های خود برای اجرای این نمایش بیان کرد: کارگردانی نمایش «آدم ها، قصه ها، آوازها» برای من تجربه بی نظیری بود که قطعا آن را به عنوان یکی متفاوت ترین تجربه هایم در عرصه نویسندگی و کارگردانی می دانم چرا که  هم برای خودم دربرگیرنده نکات آموزنده ای بود و هم توانستم با طیف دیگری از مخاطبان تئاتر مواجه شوم که قطعا انگیزه من را برای طراحی آثار نمایشی این چنین مضاعف کردند.
وی افزود: در همین چند روزی که از اجرای عمومی نمایش گذشته تماشاگران زیادی بودند که استقبال خوبی کردند به طوری که خیلی از آنها در گفتگو با من اعلام می کردند که دفعه بعد حتما همراه خانواده های خود به تئاتر شهر مراجعه خواهند کرد. اتفاقا همین موضوعات است که کارگردانی این نمایش را برای من تبدیل به یک تجربه متفاوت کرده و فضایی را فراهم آورده که از شرایطی نزدیک تر با نوع تعامل تماشاگر و اثر رو به رو شوم.
شهلایی گفت: یکی از نکته های بسیار مهمی که در اجرای این اثر نمایشی به من کمک کرد همراهی بسیار ارزشمند آقای رسول نجفیان بود که در تعامل کامل همراه با متن اجرایی و گروه کنار ما بودند و کاری کردند که من از حضور این هنرمند بزرگ به موثرترین شکل ممکن استفاده کنم. به هر حال نمایش «آدم ها، قصه ها، آوازها» برای من یک دغدغه بود که می خواستم آن را در یک محیط کافه ای اجرا کنم. قطعا هم می توانستم شرایطی را ایجاد کنم که نمایش را در یک تالار روی صحنه ببرم اما مهم برایم این بود که در چنین محیطی با قضاوت مخاطبان رو به رو شوم که قطعا می تواند برای یک هنرمند اهل تئاتر شرایط متفاوتی باشد.
نمایش - موسیقی «آدم ها، قصه ها و آوازها» به کارگردانی کامران شهلایی و بازی رسول نجفیان ساعت 20 در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر میزبان علاقه مندان است.

 




مطالب مرتبط

محمد لارتی، کارگردان حاضر در بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر فجر:

«چند روایت نامرتب»، نمایشی از دردهای ناشی از تنهایی است
محمد لارتی، کارگردان حاضر در بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر فجر:

«چند روایت نامرتب»، نمایشی از دردهای ناشی از تنهایی است

محمد لارتی، کارگردان نمایش «چند روایت نامرتب» معتقد است هدف نمایش او، نمایان­‌ساختن زخم­‌ها و دردهای ناشی از تنهایی است. زخم­‌ها و دردهایی که نه‌تنها جامعه ما، بلکه همه جوامع جهان با آن‌ها روبه‌رو هستند و درمان این دردها، نیازمند اراده جمعی و بشری است تا این چالش‌ها و ...

|

کامران شهلایی، یکی از کارگردانان نمایش «چند روایت نامرتب» مطرح کرد

نمایشی با سه اپیزود، حول محور تنهایی
کامران شهلایی، یکی از کارگردانان نمایش «چند روایت نامرتب» مطرح کرد

نمایشی با سه اپیزود، حول محور تنهایی

کامران شهلایی، یکی از کارگردانان نمایش «چند روایت نامرتب»، اثری که از طریق ورود به بخش تازه‌ها وارد مسابقه تئاتر ایران چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر شد، می‌گوید این نمایش سه اپیزود با حضور یک بازیگر مرد و سه بازیگر زن، حول محور تنهایی است.

|

نظرات کاربران