در حال بارگذاری ...
...

اجرای نقالی”رومئو و ژولیت” در ششمین روز جشنواره

شش نمایش در ششمین روز از هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران اجرا می‌شود.به گزارش سایت ایران تئاتر، امروز دوشنبه، نمایش‌های زیر در جشنواره تئاتر دانشگاهی اجرا خواهند شد. ”اسم و فامیل یک بازی خانوادگی” از دانشگاه سوره تهران به کارگردانی”فرهاد درودگر” ساعت‌های ۳۰/۱۴ ، ۱۶ و ۳۰/۱۷ در سالن پلاتوی مرکزی دانشکده سینما تئاتر.

شش نمایش در ششمین روز از هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران اجرا می‌شود.
به گزارش سایت ایران تئاتر، امروز دوشنبه، نمایش‌های زیر در جشنواره تئاتر دانشگاهی اجرا خواهند شد.
”اسم و فامیل یک بازی خانوادگی” از دانشگاه سوره تهران به کارگردانی”فرهاد درودگر” ساعت‌های 30/14 ، 16 و 30/17 در سالن پلاتوی مرکزی دانشکده سینما تئاتر.
نمایش”جان و جون” به کارگردانی”حسام‌الدین باتمانی” از دانشگاه آزاد اراک ساعت‌های 30/15 و30/17 در تالار هنر.
نمایش”صندلی‌ها” اثر اوژن یونسکو به کارگردانی”فرهاد عمادزاده” از دانشکده هنرهای زیبا، ساعت‌های 16 و 30/18 در سالن سمندریان.
نمایش”دم‌ها” نوشته خوزه لویس‌بنیال به کارگردانی”فاطمه سرلک” از دانشگاه سوره تهران ساعت‌های30/17و20 در سالن شماره 2 تئاتر مولوی.
نمایش”مایابو” به کارگردانی”افشین ناصری” از دانشگاه آزاد بودکان ساعت‌های 30/19و30/21 در سالن شماره1 مولوی و نقالی”رومئو و ژولیت” به کارگردانی حسین جمالی، ساعت 21 در فضای باز تالار مولوی.
در بخش نمایشنامه‌خوانی این جشنواره نیز نمایش”ایکاروس در جزیره ایکاروس” نوشته و کارگردانی ”علیرضا باغبان‌باشی” ساعت 13 در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد.