در حال بارگذاری ...
...

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای انجمن تئاتر خیابانی برگزار می‌شود

دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای انجمن تئاتر خیابانی خانه تئاتر ایران در جهت تدوین و تألیف آیین‌نامه تئاتر خیابانی برگزار می‌شود. این جلسه پیرو جلسه‌ای است که اسفندماه سال ۸۶ در جهت تکمیل پیش‌نویس این آیین‌نامه و قرائت آن برگزار شد ولی به دلیل وجود مشکلاتی به تصویب نرسید.

عقیل تقی‌زاده گفت: نخستین سه‌شنبه خردادماه دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای انجمن تئاتر خیابانی خانه تئاتر برگزار می‌شود.
مسئول انجمن تئاتر خیابانی با اعلام این خبر به سایت ایران تئاتر گفت: دومین جلسه هم‌اندیشی اعضای انجمن تئاتر خیابانی خانه تئاتر ایران در جهت تدوین و تألیف آیین‌نامه تئاتر خیابانی برگزار می‌شود. این جلسه پیرو جلسه‌ای است که اسفندماه سال 86 در جهت تکمیل پیش‌نویس این آیین‌نامه و قرائت آن برگزار شد ولی به دلیل وجود مشکلاتی به تصویب نرسید.
مسئول انجمن تئاتر خیابانی خانه تئاتر ایران در خصوص آیین‌نامه این انجمن اظهار کرد: هنرمندان تئاتر خیابانی همواره در جشنواره‌های مختلف با مشکل مواجه می‌شوند چرا که مسئولان هر جشنواره سیاست‌گذاری جداگانه‌ای را در خصوص تئاتر خیابانی اعمال می‌کنند.
در این آیین‌نامه مبلغ کمک هزینه گروه‌های شرکت کننده در جشنواره‌ها، نوع جوایز و شرایط ایجاد فضای حرفه‌ای برای اجراهای خیابانی مشخص خواهد شد.