در حال بارگذاری ...
...

26 گروه نمایشی در اداره تئاتر تمرین می‌کنند

دکتر قطب‌الدین صادقی در حال حاضر نمایش"یادگار زریران" که نگارش آن نیز به عهده او بوده را کارگردانی می‌کند و در اداره برنامه‌های تئاتر مشغول تمرین آن است. در این نمایش بازیگرانی چون کوروش سلیمانی، کاظم هژیرآزاد، عباد نظری، امیریل ارجمند، اشکان جنابی، کرامت رودساز، میکائیل شهرستانی، آرش میرطالبی، محمدرضا خسروی، ناصر آشوری، حسن دادشکر و عباس جمشیدی در آن ایفای نقش دارند.

قطب‌الدین صادقی، محمود عزیزی، محمدرضا خاکی و پرستو گلستانی به همراه 22 گروه نمایشی دیگر در اداره برنامه‌های تئاتر مشغول تمرین هستند.
به گزارش دریافتی سایت ایران‌تئاتر از روابط عمومی اداره برنامه‌های تئاتر و خانه نمایش، دکتر قطب‌الدین صادقی در حال حاضر نمایش"یادگار زریران" که نگارش آن نیز به عهده او بوده را کارگردانی می‌کند و در اداره برنامه‌های تئاتر مشغول تمرین آن است. در این نمایش بازیگرانی چون کوروش سلیمانی، کاظم هژیرآزاد، عباد نظری، امیریل ارجمند، اشکان جنابی، کرامت رودساز، میکائیل شهرستانی، آرش میرطالبی، محمدرضا خسروی، ناصر آشوری، حسن دادشکر و عباس جمشیدی در آن ایفای نقش دارند.
دکتر محمود عزیزی نیز نمایش بیژن و منیژه را برای اجرای عمومی نوشته و کارگردانی می‌کند. در این نمایش هومن برق‌نورد، نرگس امینی، محمد ساربان، نعمت‌اله اسدالهی و علی فلاحت‌پیشه و تنی چند از دیگر بازیگران تئاتر او را همراهی می‌کند.
دکتر محمدرضا خاکی نیز نمایش"مرغ دریایی" اثر آنتوان چخوف را برای اجرا تمرین می‌کند و پرستو گلستانی نمایش"گاردن پارتی در برف" نوشته چیستا یثربی را تمرین می‌کند. در این نمایش هومن برق‌نورد، نرگس امینی و رضا پاپی ایفای نقش دارند.
بنا به این گزارش، حسن دادشکر نیز نمایش"صدای یک دست" نوشته دکتر قطب‌الدین صادقی را با بازی غزاله مرادیان و آرش شریف‌زاده و داوود فتحعلی‌بیگی نمایش قصه بخت که نویسندگی آن‌را نیز به عهده دارد، تمرین می‌کند.
همچنین مسعود رایگان نمایش"مرگ تدریجی" را برای اجرای عمومی نوشته و کارگردانی می‌کند که رویا تیموریان، حسن پورشیرازی و فرهاد اصلانی در آن ایفای نقش دارند.
حسن معجونی نیز نمایش "پدر عزیزم" نوشته محمد چرمشیر را تمرین می‌کند و سیعد چنگیزیان و رضا بهبودی به عنوان بازیگر او را همراهی می‌کنند.
محمد عاقبتی نیز در حال تمرین نمایش"شاهزاده" نوشته محمد چرمشیر است و رضا بهبودی و سعید چنگیزیان بازیگران آن هستند.
همچنین محمودرضا رحیمی برای حضور در جشنواره تئاتر سینایا مشغول تمرین نمایش "سُها" نوشته کرنی وایسن است و امیر رجبی، میلاد اخگر، محسن نوری و محسن رنجبر در آن ایفای نقش دارند. "پریناز آل آقا" نیز نمایش"زنان مشروطه" نوشته احمد یارعلی را با بازی احمد یارعلی، بهناز سلیمانی، مریم تهرانی و سارا پورصمدی تمرین می‌کند و شیوا مسعودی در حال تمرین نمایش"پرگت ایرانی" نوشته نغمه ثمینی است و بازیگرانی چون پرنیان گودرزی، محسن رحمانی، امیر سلطان‌احمدی، فهیمه باروتچی، حسین ایران‌دری و تارا خاتمی او را همراهی می‌کنند.
آرزو عالی نیز نمایش"ترانه‌ای از جان لنون" نوشته حامد احمدی را با بازی نگار جواهریان و آرش فلاحت‌پیشه تمرین می‌کند.
مهدی شایقی‌حق نیز در حال تمرین نمایش"در توازن" نوشته نیلوفر کیانی است.
پلاتوهای اداره برنامه‌های تئاتر، علاوه بر نمایش‌هایی که یاد شد، میزبان نمایش"رامپلس تیلت اسکین" نوشته و کار مشترک مریم تیموری و حسین چراغی و نمایش"شیر شکارچی" نوشته علی‌محمد رحیمی و کارگردانی هدیه طاهری است که بازیگرانی چون سیاوش بهادری، آتنا فرهادی، فرانک ترابی، علی‌رضا کی‌‌منش، مرجان قمری و ندا نوری در آن ایفای نقش دارند.
مریم حصارلو نیز نمایش"آن راز مگو" را نوشته و کارگردانی کرده و به همراه بازیگرانی چون علیرضا مرتضوی، علی نادری، محمد امین تهرانی، سجاد شعبانی، مصطفی رعیت، آزاده رضایی، صنم محبوب، اکرم کارگری، الناز میلانی و هدی زالی در حال تمرین آن است.
همایون صلاحی نیز نمایش"سیمرغ" نوشته پریسا رضایی را به همراه بازیگرانی چون شهرام عقل‌مند، ناصر مختاری، عامر مسافرآستانه، هدیه آزاده و ریحانه خاتمی تمرین می‌کند و محمد برومند و نیره امیریوسفی نیز به عنوان نویسنده و کارگردان مشترک نمایش"یاد مهربان" مشغول تمرینند. توسکا آمدی نیز نمایش"چهل گیس" را نوشته و کارگردانی کرده که به همراه سلما محسنی و رویا مقیسه در حال تمرین آن است.
همچنین بهناز مهدی‌خواه نمایش"سه نقطه ناتمام" نوشته راجراستیون را تمرین می‌کند.
نمایش‌های "کوچولوترین انقلابی" نوشته و کارگردانی حمیدرضا مرادی، ، "در جمعیت گمشده" نوشته جلال تجنگی و کارگردانی مشترک جلال تجنگی و سعیده هاشمی‌پور، "سوپ سنگ" نوشته مسلم قاسمی و کارگردانی محمود فرهنگ و "پای پیاده" نوشته اسلاومیر مروژک و کار داود دانشور از دیگر نمایش‌هایی هستند که در اداره برنامه‌های تئاتر تمرین می‌شود.
گفتنی است، خانه نمایش اداره برنامه‌های تئاتر از یکشنبه 19 خرداد نیز میزبان نمایش"موهای بلوند" نوشته و کار اصغر خلیلی است که هر روز ساعت 30/18 اجرا می‌شود.