در حال بارگذاری ...
...

مدیر مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان:جشنواره تئاتر عروسکی عرصه‌ای برای تبادل دستاوردهاست

طی سال‌های اخیر به مقوله جشنواره‌زدگی و تعدد آن اشاره‌ و اعتراض‌های زیادی شده، اما اگر در همین حوزه هم برنامه‌ریزی و سامان‌دهی مناسب و جدیدی صورت گیرد، به همان نسبت ضرورت جشنواره نیز به اندازه تولید احساس می‌شود.

مرتضی حیدری معتقد است: جشنواره تئاتر عروسکی بهترین عرصه برای تبادل تازه‌ترین دستاوردهای هنرمندان در این حوزه است.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر، مدیر مرکز تولید تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان در گفت‌وگو با ستاد خبری دوازدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر عروسکی تهران-مبارک عنوان کرد: با توجه به فعالیت گسترده هنرمندان تئاتر عروسکی و به دلیل استفاده‌ گسترده از این هنر و دستاوردهای آن در دنیا، قطعا جشنواره عروسکی در سطح بین‌المللی آن بهترین عرصه برای تبادل تجربیات هنرمندان این بخش است.
وی اضافه کرد: طی سال‌های اخیر به مقوله جشنواره‌زدگی و تعدد آن اشاره‌ و اعتراض‌های زیادی شده، اما اگر در همین حوزه هم برنامه‌ریزی و سامان‌دهی مناسب و جدیدی صورت گیرد، به همان نسبت ضرورت جشنواره نیز به اندازه تولید احساس می‌شود.
حیدری در ادامه با اشاره به نیازهای تئاتر عروسکی در کنار برگزاری جشنواره گفت: دنیای عروسکی تمام ناممکن‌ها را به صورت نمایشی ممکن می‌سازد و به همین دلیل نباید از آموزش و شناخت آن غافل ماند و باید زمینه را برای رشد آن فراهم کرد.
وی تصریح کرد: جشنواره تئاتر عروسکی نوعی آموزش غیرمستقیم است و اگر زمینه‌ حضور بزرگان این هنر در خلال جشنواره فراهم شود، می‌توان به یادگیری و سامان‌دهی در این عرصه پرداخت و در کنار آن باید دانشگاه‌ها را نیز برای آموزش این موضوعات آماده کرد.

2