در حال بارگذاری ...
...

این جشنواره در یک محیط خاص برگزار می‌شود

پنجمین دوره جشنواره تئاتر میثاق از ۲۴ اردیبهشت تا دوم خرداد در تالارهای سنگلج و پرواز برگزار خواهد شد.سرهنگ حمزه‌زاده دبیر جشنواره گفت:فضای این جشنواره با جشنواره‌های معمول تئاتر متفاوت است و در یک محیط خاص برگزار می‌شود. از همین رو وجود ۳۸ متن پذیرفته شده نشان می‌دهد که به لحاظ کمی به موفقیت رسیده‌ایم و از این دوره بیشتر به کیفیت آثار توجه خواهیم کرد.»

پنجمین دوره جشنواره تئاتر میثاق از 24 اردیبهشت تا دوم خرداد در تالارهای سنگلج و پرواز برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سایت ایران تئاتر، فراخوان این جشنواره در آبان ماه سال گذشته اعلام شد و در نتیجه آن 56 متن نمایشی به دبیرخانه جشنواره رسید. در نهایت پس از بازخوانی متون 38 متن پذیرفته شدند که از این میان 19 متن شهرستانی و 19 متن متعلق به تهران است. پس از بازبینی این آثار که تا 15 اردیبهشت ماه ادامه دارد 12 نمایش در مرحله نهایی حضور خواهند داشت، که هشت نمایش مربوط به یگان‌های مستقر در ارتش، دو نمایش متعلق به سپاه و بسیج و همچنین یک نمایش برگزیده جشنواره فتح و معراج و یک نمایش برگزیده جشنواره پلیس است که در دو بخش مسابقه و جشنواره جشنواره‌ها حضور پیدا خواهند کرد.
این جشنواره در دو دوره اول تنها در سطح ارتش برگزار شد و یگان‌های مستقر در ارتش می‌توانستند در آن حضور پیدا کنند اما از دوره سوم به بعد این جشنواره در سطح نیروهای مسلح یعنی ارتش، سپاه و بسیج برگزار می‌شود.
سرهنگ حمزه‌زاده دبیر جشنواره درباره اهداف برگزاری آن گفت:«ما هم علاقه‌مندیم تئاتر در همه جا از جمله ارتش گسترش پیدا کند، تئاتر می‌تواند به تقویت ابعاد عاطفی در میان پرسنل ارتش کمک کرده و آگاهی‌ها را گسترش دهد.»
او همچنین افزود:«در چهار دوره گذشته بیشتر رشد کمی مدنظر ما بود که فکر می‌کنم با وجود 38 متن پذیرفته شده به این هدف دست پیدا کرده‌ایم. اما باید در نظر داشت که فضای این جشنواره با جشنواره‌های معمول تئاتر متفاوت است و در یک محیط خاص برگزار می‌شود. از همین رو وجود 38 متن پذیرفته شده نشان می‌دهد که به لحاظ کمی به موفقیت رسیده‌ایم و از این دوره بیشتر به کیفیت آثار توجه خواهیم کرد.»
این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و هنری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.