فصل کوچ سال 99
جامعه تئاتر و فراق یاران

ایران تئاتر: سال ۹۹ در حالی به روز پایان می رسد که متاسفانه تعداد زیادی از بزرگان تئاتر را دیگر در کنار خود نمی بینیم.
بزرگان و هنرمندانی که با آنها کار کردهایم، خندیدهایم، استرس کشیده ایم، غمناک شده ایم، آموختهایم، بزرگ شده ایم و گاه، بیش از آن که در کنار عزیزانمان باشیم؛ کنار آنها بوده ایم. آن قدر به هم و دیدن روزانه یکدیگر عادت کرده بودیم که پرکشیدن غیرمنتظره تک تک شان را باور نداشتیم و شاید هم هنوز باور نداریم. روزهای پایانی سال برایمان فرصتی شد تا یادی کنیم از بزرگان هنر تئاتر که روزگاری چراغ تئاتر ایران با شور و شوق آنها روشن شد و امروز توانمندیهایشان، کوله بار پر از تجربهشان و همه آموزههایشان بدرقه راه ما برای روشن ماندن این چراغ است.
محمدعلی کشاورز
محمدعلی کشاورز ۲۶ فروردین ۱۳۰۹ در شهر اصفهان متولد شد.فعالیت هنری کشاورز با ایفای نقش در تله تئاتر در سالهای قبل از انقلاب آغاز شد و پس از آن در نمایشهای مختلفی روی صحنه تئاتر به ایفای نقش پرداخت. «بازی استرینبرگ» از مهمترین تجربههای این بازیگر بر صحنه تئاتر محسوب میشود.
او برای نخستین بار در سال ۱۳۴۳ با فیلم شب قوزی ساخته فرخ غفاری بازیگری سینما را نیز تجربه کرد و در ۴۷ فیلم سینمایی ایفای نقش کرد. از جمله کارهای قابل توجه او میتوان به رگبار، خشت و آینه، برزخیها، کمال الملک، مردی که موش شد، کفشهای میرزا نوروز، مادر، جستجو در جزیره، ناصرالدین شاه آکتور سینما، دلشدگان، آقای بخشدار، زیر درختان زیتون، روز واقعه و کمیته مجازات اشاره کرد.
کشاورز در سال ۱۳۴۷ به تلویزیون رفت و کارگردانی هنری قسمتهایی از سریال خانهٔ قمر خانم را به عهده گرفت. از آثار ماندگار وی میتوان به مجموعههای تلویزیونی داییجان ناپلئون، آتش بدون دود، هزاردستان (در نقش شعبان استخوانی)، سربداران (در نقش خواجه قشیری)، افسانه سلطان و شبان (در نقش خوابگزار اعظم)، پدرسالار و گرگها اشاره کرد.
ایفای نقش پدر سالار خاطره انگیز ترین حضور در میان مخاطبان ایرانی است . این حضور خاطره انگیز عنوان پدرسالار بازیگری ایران را برازنده این هنرمند فقید ساخته است.
زنده یاد کشاورز دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران است.
پرویز پورحسینی
زنده یاد پرویر پورحسینی متولد سال ۱۳۲۰ بود و در کارنامه هنری اش بازی در بیش از ۱۰۰ فیلم، تئاتر و سریال در همکاری با کارگردانهای سرشناسی همچون علی حاتمی، بهرام بیضایی، حمید سمندریان، مسعود کیمیایی، احمدرضا درویش، داود میرباقری و کمال تبریزی ثبت شده است.
او دانش آموخته بازیگری دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود که در عرصه تئاتر در آثار کارگردانهای مطرحی همچون پیتر بروک، آربی آوانسیان، حمید سمندریان، بهرام بیضایی و علی رفیعی به ایفای نقش پرداخت.
از جمله نمایش های مهمی که این بازیگر فقید در آنها نقش آفرینی کرده می توان به نمایش هایی همچون؛ ”حکومت زمان خان “ به کارگردانی رکنالدین خسروی، ”باغ آلبالو“، "کالیگولا" و ”طلبکارها“ به کارگردانی آربی آوانسیان، ”ارگاست“ به کارگردانی پیتر بروک، ”جان نثار“ و ”ترس و نکبت" به کارگردانی بیژن مفید، ”جنایت و مکافات"، ”یادگار سالهای شن"، ”شیون و استغاثه"، ”خاطرات و کابوسها...“ به کارگردانی علی رفیعی، ”دیوار چین“ به کارگردانی داریوش فرهنگ، ”تف“ به کارگردانی بهروز غریبپور، ”سیرک باشکوه“ به کارگردانی صادق هاتفی، ”کارنامه بندار بیرخش" به کارگردانی بهرام بیضایی و... اشاره کرد.
این هنرمند فقید در بیش از 20 تله تئاتر همچون؛ ”آینه خیال “به کارگردانی داود میرباقری، ”این شرح بینهایت “به کارگردانی اسماعیل خلج، ”شوق “به کارگردانی مرتضی جعفری، ”عالیجناب داروغه“ به کارگردانی اسماعیل خلج، ”واریته آمریکایی“ و ”پدر زن به سلمانی میرود" و ”نظم“ به کارگردانی محمد رحمانیان، ”خانه عروسک“ به کارگردانی منیژه محامدی، ”جان گابریل بورکمن“ به کارگردانی حسن فتحی، ”قطار ارواح“ به کارگردانی رضا کرمرضایی، ”استنطاق“ به کارگردانی فرهاد مهندسپور، ”بسوی دمشق “به کارگردانی حمید سمندریان و ...ایفای نقش کرده بود.
او همچنین در عرصه تصویر نیز در فیلمهایی چون «کمالالملک» علی حاتمی، «کشتی آنجلیکا» محمد بزرگ نیا، «باشو غریبهای کوچک» بهرام بیضایی، «روز فرشته» بهروز افخمی، «قاتل اهلی» مسعود کیمیایی، «شب حادثه» سیروس الوند و «طلسم» داریوش فرهنگ به ایفای نقش پرداخته بود.
پورحسینی در حوزه تلویزیون نیز در مجموعههای مختلفی از جمله «مریم مقدس» به کارگردانی شهریار بحرانی، «مختارنامه» داود میرباقری، «بی گناهان» احمد امینی، «سرزمین کهن» کمال تبریزی، «میکائیل» سیروس مقدم و... حضور داشته است.
زنده یاد پرویز پورحسینی در بیش از 5 دهه فعالیت هنری خود علاوه بر نامزدی دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش دوم مرد برای فیلمهای ”طلسم“ و ”او ینار“ از جشنواره فیلم فجر، موفق به دریافت دیپلم افتخار برای بازی در فیلم سینمایی و تلویزیونی ”مریم مقدس“ از جشنواره فجر، جایزه بهترین بازیگر مرد برای تئاتر تلویزیونی ”قطار ارواح“ از جشنواره سیما، جایزه بهترین بازیگر مرد برای فیلم”مریم مقدس“ از جشنواره حقیقت یزد، بهترین بازیگر مرد برای نمایش تلویزیونی ”بسوی دمشق“ از جشنواره سیما شده بود.
عباس جوانمرد
زنده یاد عباس جوانمرد متولد سال ۱۳۰۷ در تهران؛ تحصیل در رشته بازیگری را در سال ۱۳۳۲ در هنرستان هنرپیشگی آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۳۴ دوره کارگردانی و بازیگری را زیر نظر پروفسور دیویدسون در دانشگاه تهران گذراند و در همان سال گروه هنر ملی را با تنی چند از همفکران خود، در خانه شاهین سرکیسیان بنیان نهاد. در سال ۱۳۳۷ دورههای آموزش گویندگی و کارگردانی را در تلویزیون ملی ایران تشکیل داد و در سال ۱۳۳۹ سازمان تئاترهای تلویزیونی را در قالب شش گروه تئاتری به سرپرستی عزتالله انتظامی، علی نصیریان، جعفر والی، موحد دیلمقانی، رکنالدین خسروی و خودش پیریزی کرد.
عباس جوانمرد در زمینه تئاتر و نمایش پژوهشهایی دارد که در برگیرنده ریشهیابی تئاتر اروپا و ایران است و نه تنها در رسانههای فارسیزبان، بلکه در دانشنامهها، جنبشهای هنری و ایرانشناسی در سرتاسر جهان به ثبت رسیده و بازتاب داشتهاست.
اولین تلهتئاتر پخش شده از تلویزیون ملی ایران "مارگریت" نوشته آرمان سالاکرو ترجمه شاهین سرکیسیان به کارگردانی عباس جوانمرد بودهاست.
کارگردانی نمایشهایی همچون "افعی طلایی" و "بلبل سرگشته" علی نصیریان؛ "قصه ماه پنهان"، "غروب در دیاری غریب" و "پهلوان اکبر میمیرد" نوشته بهرام بیضایی؛ "شهر آفتاب مهتاب" و "قصه طلسم حریر و ماهیگیر" نوشته علی حاتمی از جمله آثار عباس جوانمرد است که در تاریخ تئاتر ملی ایران ثبت شده است.
"پیدایی، تجربهها و کارهای گروه هنر ملی"، "تکلمهای بر تعزیه و نمایش ملی"، "تئاتر، هویت و نمایش ملی"، "غبار منیت، پدرخوانده"، "نقدی به یک نقد" و "شهر طلایی" آثار پژوهشی جوانمرد هستند که تاکنون منتشر شده است.
آخرین اثر منتشر شده از او «دیدار با خویش» است که خاطرات او از آغاز تا امروز است .
کریم اکبری مبارکه
زنده یاد کریم اکبری مبارکه متولد 1332 و فارغ التحصیل دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران بود. او نمایش های ماندگار بسیاری را در پرونده دارد. ازجمله:
بازی در نمایش های : "پهلوان اکبر میمیرد" نوشته "بهرام بیضایی" به کارگردانی "ابراهیم سخنسنج"؛ تهران، مرکز رفاه؛ 1350
"دیکته و زاویه" نوشته "غلامحسین ساعدی" به کارگردانی "عبدالله اکبری"؛ تهران، مرکز رفاه؛ 1352
"جانثار" نوشته "بیژن مفید" به کارگردانی "عبدالله اکبری"؛ تهران، مرکز رفاه؛ 1353
"تیرکمان" نوشته "محمود جعفری" به کارگردانی "عبدالله اکبری" تهران، کاخ جوانان شوش؛ 1356
"کوچ" نوشته و کارگردانی "بهزاد فراهانی"؛ تهران، تالار مولوی؛ 1356
"عروس" نوشته و کارگردانی "بهزاد فراهانی"؛ تهران، تالار فرهنگ؛ 1356
"از خاک تا افلاک" به کارگردانی "محمود فرهنگ"؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ 1358
"گوهرشاد" نوشته و کارگردانی "نورالله حسینخانی"؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ 1368
"سیمرغ سیمرغ" نوشته و کارگردانی "قطبالدین صادقی"؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ 1369
"یکی بود یکی نبود" نوشته و کارگردانی "مجید سرسنگی"؛ تهران، تئاترشهر، تالار چهارسو؛ 1370
دستیار کارگردان در نمایش "اکبر آقا آکتور تئاتر" به کارگردانی "اکبر عبدی"؛ تهران، تالار سنگلج؛ 1385
"آن شب که تورو زندانی بود" به کارگردانی "مجید جعفری"؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی
"بیا تا گل برافشانیم" نوشته و کارگردانی "مجید جعفری"؛ تهران، تئاترشهر، تالار اصلی
او همچنین در دوره تدریس بازیگری تئاتر در اداره ارشاد مشهد ، اداره ارشاد شهرری ، اداره ارشاد میناب و ... شاگردان بسیاری را تربیت کرده است.
عموم مخاطبان اکبری مبارکه را به خاطر حضورش در نقش ابن ملجم در سریال «امام علی (ع)» او را به یاد دارند. سریالهای ولایت عشق، مختارنامه، بچه مهندس و... از جمله آثاری هستند که اکبری مبارکه در آنها به ایفای نقش پرداخته بود.
اکبر مبارکه در عرصه سینما نیز در فیلمهای «مرگ یزدگرد»، «مقاومت»، «مسافران»، «دیدار»، «چند می گیری گریه کنی»، «روزهای زندگی»، «ترانه شرقی»، «قندون جهیزیه» و «عطر داغ» به ایفای نقش پرداخته است.
سیروس گرجستانی
زنده یاد سیروس گرجستانی متولد سال ۱۳۲3 در بندرانزلی بود که از اواخر دهه ۴۰ فعالیت خود را در تئاترآغاز کرد. او در تمام بیش از نیم قرن فعالیت هنری خود در فیلمها، سریالها و تئاترهای زیادی کار کرده بود.
گرجستانی از دهه ۱۳۵۰ نیز در تئاتر روی صحنه رفته بود و در نمایشهای مختلفی همچون «آنتیگون» به کارگردانی جمشید ملک پور، «دکتر کنوک» به کارگردانی ایرج راد، «معرکه در معرکه» و «عشق آباد» و «دندون طلا» به کارگردانی داود میرباقری، «یرگذر لوطی صالح»، «استر»، «محراب»، «دارالحکومه» به کارگردانی هادی اسلامی، «بکت» به کارگردانی مجید جعفری بازی کرده بود.
فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم» آخرین حضور این بازیگر در سینما بود که سال ۹۷ به کارگردانی کمال تبریزی ساخته شد. «قانون مورفی»، «نهنگ عنبر ۲»، «پا تو کفش من نکن»، «شبکه»، «شکار خاموش»، «طوفان شن»، «آدم برفی»، «آپارتمان شماره ۱۳»، «زرد قناری»، «ساحره»، «یکی بود یکی نبود»، «تنوره دیو»، «دوران سربی»، «مسافر ری» و «آدمکها» تعدادی از حدود ۴۵ فیلمی است که گرجستانی در سینما بازی کرده بود.
وی همچنین در سریالهای تلویزیونی هم حضور پررنگی داشت که «شاهرگ» جدیدترین کار او و تولید همین سال ۹۹ است.
از دیگر آثار این بازیگر در تلویزیون به «آنام»، «محکومین»، «جاه چالوس»، «نوار زرد»، «کلاه پهلوی»، «گاو صنوق»، «زن بابا»، «خوش نشینها»، «دختری به نام آهو»، «صاخبدلان»، «متهم گریخت»، «یادداشتهای کودکی»، «پشت کنکوریها»، «شلیک نهایی»، «همسران»، «کیف انگلیسی» و «هتل» میتوان اشاره کرد که البته تعداد این مجموعهها نیز قابل توجه است.
سیروس گرجستانی این شبها سریال «شاهرگ» را که به فضای دهه ۶۰ میپردازد روی آنتن دارد.
نصرت الله وحدت
زنده یاد نصرتالله وحدت زاده ۱۶ شهریور ۱۳۰۴ اصفهان کارگردان و بازیگر سینما و تئاتر ایران بود.
وحدت یکی از پایهگذاران تئاتر اصفهان بود و از ۱۸ سالگی در تئاتر حرفهای حاضر شد. شیرینی بیان و کلامش دلها را شاد و مجذوب خویش میکرد و سر انجام به دنیای شیرین کمدی و شادی آفرینی روی آورد. نخستین نمایش او «خلیفه یک روزه» در تئاتر المپ بود و پس از آن سالها به همراه رضا ارحام صدر در این تئاتر و تئاتر سپاهان فعالیت کرد.
وحدت از پیشکسوتان تئاتر اصفهان بود که سالها در تئاتر اُلمپ نقشآفرینی کرد. وی همچنین در بیش از ۴۰ فیلم سینمایی بازی کرده است.
این بازیگر قدیمی برای فیلم عروس فرنگی ساخته سال ۱۳۴۳ در جشنواره آسیایی موفق به دریافت جایزه دلفین طلایی شد .او این جایزه را به موزه سینما اهدا کرده است.
نصرتالله وحدت ۱۵ اردیبهشت ۹۷ در جشن بازیگر خانه تئاتر مورد تقدیر قرار گرفت.
بهمن مفید
زنده یاد بهمن مفید زاده ۲۵ مرداد ۱۳۲۱ در تهران، بازیگر، نوازنده، خواننده و صداپیشه عروسکی اهل ایران بود.
او برادر بیژن مفید نمایشنامهنویس و کارگردان ایرانی و اردوان مفید بازیگر، هنگامه مفید شاعر، ترانهسرا، نمایشنامه نویس و کارگردان و فرزند غلامحسین مفید، از هنرپیشگان قدیمی تئاتر و قدسیه فریور بود.
بهمن مفید بازیگری تئاتر را از کودکی و با بازی در نمایشنامههایی که پدر و برادرش کارگردانی میکردند آغاز کرد. او از ۴ یا ۵ سالگی در نمایشهای پدرش حضور داشت. «یوسف و زلیخا» نخستین نمایشی بود که وی در کودکی بازی کرد.
زندهیاد مفید پیش و پس از انقلاب در سینمای ایران حضور فعالی داشت و فعالیت سینمایی خود را در سال ۱۳۴۸ و با ایفای نقش کوتاهی در فیلم قیصر مسعود کیمیایی آغاز کرد. شروعی که به دلیل دیالوگ مشهور «قصش درازه، من بودم، حاجی نصرت، رضا پونصد، علی فرصت ....» باعث معروفیت و محبوبیت بالای این هنرمند شد.
آخرین فعالیت سینمایی بهمن مفید مربوط به فیلم «سرود تولد» است که در سال ۱۳۸۳ تولید شد.
محمدرضا الوند
زنده یاد محمدرضا الوند متولد سال ۱۳۴۳ در نهاوندT کارشناس ارشد، نویسنده و پژوهشگر تئاتر بود و در طول سالها فعالیت اجرایی، مسئولیتهای مختلفی در هنرهای نمایشی برعهده داشت. مشاور هنری تماشاخانه سنگلج، رییس شورای نظارت و ارزشیابی و مدیر اجرایی کانون تئاتر دانشجویی از مسئولیتهای او بود.
زنده یاد الوند علاوه بر نمایشنامهنویسی در زمینه نقد و تحلیل نیز با نشریات مختلفی همکاری و فعالیت داشته است.
این نویسنده، مدیر و پژوهشگر فقید حوزه آثار نمایشی و تئاتر، در مجله شهید آوینی سالها مشغول همکاری بود و سوابق ارزشمندی در حوزه انقلاب اسلامی و دفاعمقدس دارد.
ابراهیم اثباتی
زنده یاد ابراهیم اثباتی نوازنده و آهنگساز شناخته شده عرصه موسیقی و نمایش پنجشنبه دوم بهمن ماه درگذشت.
ابراهیم اثباتی رییس هیئت مدیره انجمن موسیقی خانه تئاتر، نوازنده دیوان، تنبور، سه تار و همسر نسیم ادبی بازیگر سینما و تئاتر بعد از سالها مبارزه با بیماری سرطان در سن 49 سالگی درگذشت.
او آذرماه امسال به بیماری کرونا مبتلا شده بود و بعد از بهبود گفته بود: خوشبختانه توانستم این بیماری را مانند سرطان پشت سر بگذارم و حال جسمیام خوب است. قرار است چند پروژه نمایشی را آغاز کنم اما فعلا درباره آن چیزی نمیگویم تا قطعی شود.
زنده یاد اثباتی سرپرست ارکستر "وصال یار" بود و آهنگسازی نمایشهای زیادی از جمله ؛ هفت شهر عشق" ،"بیژن و منیژه"،"شمس پرنده" ،"آنتیگونه" به کارگردانی پری صابری،"شکفتن" به کارگردانی "جهانبخش سلطانی" ،"نگار" به کارگردانی "حسین فرخی" ،"سوگ سیاوش" به کارگردانی "پری صابری" ،"سوگ مهر" به کارگردانی "حجت علیخانی" ،"خسرو شیرین فرهاد" به کارگردانی "علی تقی رزاقی" ،"قصه تلخ طلا" به کارگردانی "بهروز غریبپور" ،"آهو یاهو" (سایه عروسکی) به کارگردانی "بهروز غریبپور" ،"کنیزک من" به کارگردانی "مهدی شمسائی" ،"طبیب عشق" به کارگردانی "بابک محمدی" و.....را در کارنامه هنری خود دارد. این هنرمند موسیقی را از سالهای 64 با ساز تنبور آغاز کرده و برای چند فیلم سینمایی نیز آهنگ ساخته است.
ماهچهرهخلیلی
زنده یاد ماه چهره خلیلی که به همراه خانواده در خارج از کشور زندگی میکرد، متولد ۱۳۵۵ تهران و دارای مدرک فوق لیسانس معماری از دانشگاه آکسفورد انگلستان بود. او نوه دختری پروین سلیمانی و از سال ۱۳۸۲ تا کنون مشغول به فعالیت در تئاتر ، سینما و تلویزیون بود.
کلاه پهلوی، در چشم باد و مختارنامه از مهمترین آثار کارنامه تلویزیونی او محسوب میشوند و آخرین نقشآفرینی او در قاب تلویزیون سریال مرضیه به کارگردانی فلور سام بود.
خلیلی در سینما نیز در آثاری همچون شورشیرین، مرگ کسب و کار من است، قرارمون پارک شهر و اشنوگل نقشآفرینی کرده بود و آخرین فیلم اکرانشده او یادم تو را فراموش به کارگردانی علی عطشانی بود که چند هفته پیش روانه پرده سینماها شده بود.
ایفای نقش در نمایش «دپوتات» به کارگردانی اتابک نادری آولین حضور او برصحنه تئاتر بود.
علاوه بر هنرمندان شاخص ذکر شده، جامعه تئاتر کشور تعداد دیگری از هنرمندان خود را از دست داد. هنرمندانی همچون:
خسرو پایاب بازیگر پیشکسوت تئاتر
احمد افتخاری فر بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر استان گلستان
ناصر ایزدفر بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر
اسفندیار ملایری بازیگر و مجری توانای تلویزیون
مهرزاد نجفی هنرمند گروه جولاسک
کامیار شکیبایی،بازیگر سینما و تئاتر تبریز و برادرزاده زندهیاد خسرو شکیبایی
هوشنگ معتمدی که از او با نام «پیر تئاتر کردستان
مهرداد آراسته هنرمند نمایشنامه نویس، بازیگر و کارگردان اهل بهبهان
محسن (فرهاد) تنها، بازیگر پر تلاش و با اخلاق تئاتر استان فارس
احمد افتخاری فر کارشناس تئاتر استان گلستان
مصطفی رستگار هنرمند شبیه خوان شهرستان بهبهان
عباس بنی عامریان هنرمند پیشکسوت تئاتر کرمانشاه
سیده زهرا موسوی فرد بازیگر تئاتر کهگیلویه و بویراحمد
قدرت الله صالحی هنرمند پیشکسوت عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون
رمضان فرخرو یکی از قدیمیترین مخالفخوانان تعزیه
ابراهیم برومندیان هنرمند پیشکسوت تئاتر استان فارس
غلامحسین منیرزاد پیشکسوت نمایشنامهنویسی بندرانزلی
مصطفی جنتی عطایی نویسنده، مترجم، نمایشنامهنویس و از پیشکسوتان نمایشنامه نویسی
مسعود سمیعی نمنایشنامه نویس و کارگردان نام آشنای تئاتر
علی باسره هنرمند پیشکسوت تئاتر و تلویزیون استان ایلام
حسین ناطقی هنرمند و پیشکسوت فرهیخته تئاتر تنکابن و مازندران
تینا عبدی بازیگر جوان تبریزی روز گذشته براثر حمله قلبی درگذشت.
استاد رضا نصرالله لنکرانی یکی از بزرگان تعزیه
علی برقی، بازیگر سینما و تلویزیون
علی اصغر هندی هنرمند پیشکسوت تئاتر همدان
محمدعلی اعضای پیشکسوت کانون نمایشنامهنویسان و مترجمان تئاتر ایران
محمد اسدی بازیگر تئاتر و تلویزیون
حمید صفایی نمایشنامهنویس، کارگردان و بازیگر
سوسن بقا شانجانی هنرمند فعال در حوزه طراحی
احمد علی نژاد معرف به احمد فیضی از هنرمندان اردبیلی الاصل تئاتر، تلویزیون و سینمای کشور
حسن کریمی هسنیجه، هنرمند تئاتر پیشکسوت تئاتر اصفهان
رضا نظری بازیگر تئاتر
حمید حبیبیفر، بازیگر جوان تئاتر و سینما