در حال بارگذاری ...
...

سوده شرحی در گفت‌وگو با ایران تئاتر عنوان کرد

در نمایش«به وقت تهران» الهام شعبانی بازی می‌کنم

سوده شرحی در گفت‌وگو با ایران تئاتر عنوان کرد

در نمایش«به وقت تهران» الهام شعبانی بازی می‌کنم

شرحی گفت:در نمایش «به وقت تهران»نوشته لیلی عاج و کارگردانی الهام شعبانی نقش یک زن بزهکار را بازی می‌کنم.

سوده شرحی بازیگر  و طراح سینما،تئاتر و تلویزیون که دو سال قبل در نمایش فرانکنشتاین حضور موثری داشت در گفت‌وگو با ایران تئاتر درباره فعالیت‌های کاریش گفت:سال قبل قرار بود «نمایش به وقت تهران» را به کارگردانی الهام شعبانی در مجموعه تئاتر شهر اجرا کنیم که با شیوع موج سوم کرونا اجرا به تعویق افتاد و بعد از مذاکره  الهام شعبانی با مدیریت تئاتر  شهر قرار است این نمایش تیر ماه در تئاتر شهر  و سالن قشقایی اجرا شود.

این طراح در باره مضمون نمایش «به وقت تهران» عنوان کرد: متن نوشته لیلی عاج است و یک کار رئال اجتماعی محسوب می‌شود و درباره چالش‌های رخ داده برای آدم‌های طبقه پایین جامعه است و تمام شخصیت‌های نمایش که هفت زن هستند در زندان به سر می‌برند.کار تلفیقی از دیالوگ و مونولوگ است.

شرحی در باره نقشش در نمایش به وقت تهران افزود: من در این نمایش نقش زن بزهکاری را بازی می‌کنم که به واسطه ارتکاب جرمی در زندان است.یلدا عباسی ،مسیح کاظمی ، غزاله جزایری ،سمیه برجی و بهاره مشیری بازیگران نمایش هستند .

سوده شرحی در سال های اخیر در حوزه طراحی لباس و بازیگری تلاش‌های قابل تحسینی انجام داده است.فردا، جنایات و مکافات ، سوختن ، ویتسک، چرکنویس چروکیده، عروسی ، سیزده، ایران من، خاتم شیرازی و فصل شکار از جمله کارهای مهم کارنامه کاری شرحی هستند.شرحی چهار سال قبل برای طراحی لباس و بازی در نمایش جنایات و مکافات برنده بهترین طراح و بازیگر از بخش بین الملل جشنواه تئاتر فجر شد.