در حال بارگذاری ...
...

پس از دوسال با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

تئاتر شهر تبریز فردا بازگشایی می‎‌شود

پس از دوسال  با حضور معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

تئاتر شهر تبریز فردا بازگشایی می‎‌شود

مجموعه تئاتر شهر تبریز در نهم تیرماه جاری با حضور اصحاب فرهنگ و هنر استان بازگشایی شده و چراغ تئاتر تبریز در تالار تربیت روشن می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از آذربایجان شرقی، نزدیک به دو سال پیش مجموعه تئاتر شهر تبریز به دلیل فرسودگی بنای ساختمان و عدم استحکام کافی به دستور زنده یاد محمد محمدپور مدیرکل فقید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تعطیل شد تا به صورت جدی و تکمیلی بازسازی شود.

در همین ایام، همه گیری ویروس کرونا تمامی سالن‌های کشور و حتی جهان را به سمت تعطیلی کشاند. در این فرصت اما کارگاه بازسازی مجموعه تالار تربیت تعطیل نشد و تمامی طرح‌ها اعم از استحکام بنا، تقویت و توسعه زیرساخت‌های ممکن، زیبا سازی فضا و… در دستور کار قرار گرفت.

پس از گذشت نزدیک به دو سال، نهم تیرماه ۱۴۰۰ طی آئینی، با حضور مسئولان استانی و کشوری این بنا به صورت رسمی بازگشایی شده و در اختیار هنرمندان تئاتر تبریز قرار می‌گیرد.

این سالن فردا ساعت 19 طی مراسمی با حضور حجت ‌الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان‌شرقی، سید مجتبی حسینی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، قادر آشنا مدیر کل هنرهای نمایشی کشور ،سیدقاسم ناظمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و اساتید و فعالان هنر تئاتربازگشایی می شود.

 ساختمان «تئاتر شهر» تبریز، بخشی از ساختمانی تاریخی در ضلع شمال شرقی میدان دانشسرای این شهر است که کتابخانه معروف «تربیت» نیز در آن واقع شده است.

قدمت این ساختمان به اوایل قرن حاضر شمسی بازمی‌گردد و در محلی واقع شده که در دوره قاجار به «میدان مشق» معروف بود و سربازان اشغالگر روسیه تزاری در عاشورای ١٢٩٠ شمسی، ثقه الاسلام و یارانش را به جرم وطن خواهی در آنجا به دار زدند.