در حال بارگذاری ...
...

در دیدار وزیر پیشنهادی ارشاد دولت سیزدهم با مدیران رسانه‌ها مطرح شد:

نیاز امروز کشور همکاری و همدلی برای عبور از مشکلات به‌ویژه معیشت مردم است

محمدمهدی اسماعیلی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی روز جمعه ۲۹ مردادماه در نشستی با مدیران خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و سایت‌های خبری درباره برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این وزارتخانه در دولت سیزدهم به همفکری و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش ایران تئاتر، در جلسه‌ای که روز جمعه، ۲۹ مردادماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی - وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی - برگزار شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید، حدود ۳۰ نفر از مدیران ارشد رسانه‌ای از گرایش‌های مختلف سیاسی حضور داشتند. در این نشست شرکت‌کنندگان به بیان دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات پیشنهادی خود در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه پرداختند.

اسماعیلی در این نشست یکی از اصلی‌ترین مشخصه‌های دولت سیزدهم را «گفت‌وگو با همه قشرها برای درک متقابل و استفاده از دیدگاه‌های همه برای سیاست‌گذاری منطبق با منافع و خواست مردم» ذکر کرد و گفت: نیاز امروز کشور هم‌افزایی، همکاری و همدلی حداکثری برای عبور از مشکلات و حل معضلات به‌ویژه معیشت مردم است.

او افزود: آن‌چه به‌عنوان آسیب‌شناسی شرایط فعلی فرهنگ و هنر در برنامه اینجانب به مجلس ارائه شده، گزارش دستگاه‌های مرتبط بوده و نه دیدگاه اینجانب. لذا در برنامه ارائه‌شده تلاش کرده‌ایم همه سلایق درکنار هم در توسعه فرهنگ و هنر ایرانی همکار هم باشند.

وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین سعه صدر، تقویت اخلاق و تاکید بر همبستگی ملی در مسیر منافع و امنیت ملی را از مهم‌ترین عناصر لازم برای تقویت و همکاری در راستای توجه به فرهنگ، هنر و رسانه برشمرد.

تاکید بر ضرورت نقدپذیری از جانب دولت و سعه صدر مسئولان، توجه به اقتصاد رسانه، رسیدگی به محدودیت‌های به‌وجودآمده برای اصحاب فرهنگ و هنر ناشی از ویروس کرونا، ایجاد تعامل سازنده با رسانه‌ها به صورت مستمر در تمامی ارکان دولت، نگاه ویژه به افکار عمومی و دغدغه‌های آحاد مردم و ... از جمله محورهای مورد تاکید مدیران رسانه‌ها در نشست با وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

گفتنی است ساعتی پیش جلسه علنی مجلس شورای اسلامی جهت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم به ریاست محمد باقر قالیباف و با حضور سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور آغاز شد.

در ابتدای این جلسه رئیس مجلس شورای اسلامی گفته است: حواشی کمترین تأثیر را در نظر نمایندگان نسبت به وزرای پیشنهادی می‌گذارد.

محمدباقر قالیباف همچنین پیش از سخنان رئیس جمهور در جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی در نطق میان‌دستور گفت: یکایک وزرای پیشنهادی در همه کمیسیون‌ها مجلس حضور پیدا کردند و طی بیش از ۲۷۰ جلسه در کمیسیون‌ها به صورت فشرده، با انتظارات و نظرات نمایندگان آشنا شدند.

ابراهیم رئیسی نیز در معرفی وزاری پیشنهادی درباره وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته است: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اهمیت بالایی  برخوردار است و چون حساس بودم درباره این وزارت‌خانه علاوه بر جلسه با اعضای کارگروه، تاکید کردم افرادی را که مطرح بودند، با شاخصه‌های مورد نظر برای خودم تعریف کنند تا بدانم از چه مسیری به این نقطه رسیده‌اند .از مجموع بررسی ها کسی که دارای دانش در این امر بود، آقای دکتر اسماعیلی بود. حتی از آقای صفارهرندی از اعضای کارگروه فرهنگ پرسیدم با توجه به اینکه شما وزیر فرهگ و ارشاد اسلامی بودید و وزارت‌خانه را می شناسید، نظرتان چیست؟ که در پاسخ گفتند: «از میان گزینه ها آقای اسماعیلی را شایسته تر یافتم برای وزارت فرهنگ و ارشاد.» با اینکه ایشان را می شناختم باز هم از متخصصین استعلام کردم .

رئیس جمهوری در ادامه تاکید کرد: اهالی فرهنگ و هنر بدانند آزادی را ما به شما ندادیم. آزادی را خدا به شما داده. ما تضمین کننده این آزادی  هستیم. تضمین کننده آزادی های مشروع دولت است تا آزادی را برای اصحاب فرهنگ و هنر تضمین کند تا ظرفیت های اصحاب هنر و اصحاب فرهنگ شکوفا بشود. این کار به عهده دولت است و به عهده این وزارت خانه و زیرمجموعه‌هایش.