در حال بارگذاری ...

قصد نصیحت و موعظه ندارم

«در نمایش”شرنگستان” سعی شده که با نگاهی دراماتیک چهره پلید اعتیاد به تصویر کشیده شود.»

«در نمایش”شرنگستان” سعی شده که با نگاهی دراماتیک چهره پلید اعتیاد به تصویر کشیده شود.»
ناصر کریمی نیک در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر با بیان مطلب فوق درباره خلاصه داستان این نمایش افزود:« عطا، کارگر غسالخانه‌ای در حاشیه‌ شهر است. هم چنین علی موتور سیکلت سواری است که روزگاری در اوج بوده و عملیات آکروبات و دیوار مرگ را انجام می‌داده است.
در شبی سرد زندگی عطا و علی در آن غسالخانه به سبب اعتیاد با هم تلاقی می‌شود در واقع تم اصلی این نمایش اعتیاد است.»
وی در ادامه تأکید کرد:«من تنها سعی کرده‌ام دمل چرکین اعتیاد را باز کنم و به تعبیری سعی نداشته باشم برای کسی نسخه‌ای تجویز کنم یا نصیحت و پیشنهاد ارائه دهم زیرا ذات هنر موعظه و نصیحت را نمی‌پذیرد. در این نمایش تنها زاویه دید نسیت به اعتیاد مشخص می‌شود و نه اینکه اگر به دنبال اعتیاد بروید چه نتیجه‌ای به دنبال خواهد داشت.»
کریمی نیک نویسنده این نمایشنامه درباره زمان نگارش آن توضیح داد:« در سال 81 این متن را نوشتم و باید اضافه کنم که به خاطر مشکلات شخصی 5-4 سال هیچ نمایشی را کارگردانی نکردم بلکه در این مدت فقط متن‌هایم کار شده است و من ضمن نوشتن به تحقیق و پژوهش پرداختم و آخرین کار اجرایی من به عنوان کارگردان نمایش”صفای عباس” بود که سال گذشته در بخش مسابقه بین الملل فجر آن را اجرا کردیم.»
وی بازیگران نمایش”شرنگستان” را ابوالفضل حاجی علیخانی، حمید یوسفی و مجید رحمتی معرفی کرد.
سایر عوامل این نمایش عبارتند از: «محمد رضا عباسی طراح صحنه، شهاب امدایی موسیقی، نیره قربانی طراح نور و لباس، مجید رحمتی دستیار کارگردان.»
گفتنی است مدت زمان این نمایش 70 دقیقه است که هم اینک از ساعت 18تا 16:30 در فرهنگسرای آینه در حال اجراست.