در حال بارگذاری ...
...

پس از اجرا در شیراز رقم خورد

«بی خوابی» ایرانی در جشنواره بین المللی فیزیکال گرجستان

نمایش خیابانی بی خوابی به کارگردانی شیما پور سهم الدین و مسعود احمدی در جشنواره بین المللی تئاتر گرجستان به اجرا در می‌آید.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از فارس،نمایش خیابانی «بی خوابی» به نویسندگی مسعود احمدی و کارگردانی شیما پور سهم الدین و مسعود احمدی پس از اجرا در مکان‌های مختلف شهر شیراز به جشنواره بین المللی فیزیکال گرجستانMovment physical &Dance theatre international festival Tebilisi راه یافت.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است:در جهان امروز عده‌ای خود را به خواب زده‌اند و عده‌ای سعی در بیدار کردن آنها دارند.

«بی خوابی» بدون دیالوگ و با دو پرسوناژ مبتنی بر زبان بدن و فرم با بازی:غزال رفیعی،آرزو عرب زاده در این جشنواره اجرا خواهد شد.

پخش آنلاین این نمایش از طریق یوتیوب در روز یکشنبه ۲۳ سپتامبر ساعت ۱۳ به وقت گرجستان و ساعت۱۳ و ۳۰ دقیقه به وقت ایران قابل مشاهده است.