در مرکز تئاتر مولوی برگزار شد
آیین چهلمین روز درگذشت زندهیاد صادق صفایی

همزمان با چهلمین روز درگذشت صادق صفایی آیین بزرگداشت این هنرمند در مرکز تئاتر مولوی برگزار شد.
به گزارش ایران تئاتر مراسم بزرگداشت هنرمند تئاتر، سینما و عضو هیئت علمی گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران شامگاه دوشنبه گذشته در مرکز تئاتر مولوی با حضور خانواده آن مرحوم و هنرمندانی چون مجید سرسنگی، اصغر همت، علی دهکردی، بهروز محمودی بختیاری، شاهین حیدری، امیرحسین حریری، فرشاد فرشته حکمت، شیوا مسعودی، آزاده گنجه، رحمت امینی و تعدادی از دانشجویان و دیگر همکاران این هنرمند برگزار شد.
در این مراسم که به صورت مجازی از vroom. ut. ac. ir/pamu1 و از طریق صفحه رسمی ایستاگرام مرکز تئاتر مولوی به آدرس molavi. theatre پخش میشد، رحمت امینی مدیر گروه تئاتر دانشگاه تهران ضمن تشکر از برگزارکنندگان این مراسم بخصوص شیوا مسعودی و اظهار تاسف از فقدان همکارش بیان داشت: صادق صفایی معلمی توانا بود که با تمام وجود بر سر کلاس حاضر میشد.
امینی با اشاره به خصوصیات اخلاقی وی افزود: صداقت صادق در یاد و خاطر همه ما باقی میماند.
شاهین حیدری، رئیس پردیس هنرهای زیبا نیز در سخنانی از ویژگیهای منحصربهفرد صادق صفایی گفت و اظهار داشت: در طول دوران کرونا ما پنج استاد و کارمند را در پردیس هنرهای زیبا از دست دادیم که واقعا جایشان خالی است.
وی با اشاره به توان خوب تدریس صادق صفایی افزود: حق صادق صفایی در دانشگاه آن طور که باید ادا نشد و به نوعی ما در این موضوع مقصریم و احساس گناه میکنیم. به هر تقدیر امیدوارم خداوند او را رحمت کند و با اولیای خود محشور نماید.
در ادامه مراسم و پس از پخش کلیپی از بازیهای صادق صفایی در فیلمها و سریالهای مختلف، اصغر همت با اظهار اینکه از ناراحتی فقدان دوستش نمیتواند منسجم صحبت کند به بیان خاطراتش با این هنرمند پرداخت و افزود: فکر نمیکنم در این اواخر کسی از من به صادق نزدیکتر بوده باشد. ما همسایه بودیم و هر شب بدون استثنا ساعتها با هم پیاده روی میکردیم. بهطوریکه قرار پیادهروی شبانهمان به یک عادت تبدیل شده بود.
این بازیگر سینما با اشاره با ویژگیهای اخلاقی صادق صفایی اظهار داشت: او هنرمندی مهجور، محجوب و بعد از فوتش فهمیدیم محبوب هم بود.
وی در پایان صحبتهایش گفت: تعداد مشخصی از دانشجویانش در حق او ظلم بزرگی کردند.
در ادامه این مراسم و به صورت تصویری فرشاد فرشته حکمت قطعه شعری برای صادق صفایی خواند و از نبودش بسیار اظهار تاسف کرد. همچنین رضاخانی از دوستان این هنرمند نیز اظهار داشت: صادق هیچ وقت سیاسی نبود و وابستگی به جریانی نداشت.
وی ادامه داد: مدیرانی که میتوانستند برای او کاری انجام دهند تا به حقش برسد این کار را نکردند.
پس از پخش فتوکلیپی از هنرنماییهای این هنرمند فقید، ناصر آقایی با اظهار تاسف فراوان از درگذشت صادق صفایی گفت: او هر روز که به دانشگاه میآمد ابتدا در اتاق من را میزد و سلام و احوالپرسی میکرد. من همچنان منتظرم تا دوباره او را در دانشگاه و درحالیکه در اتاق مرا میزند و سلام میکند ببینم.
در ادامه مراسم خانواده آن مرحوم طی یک کلیپ تصویری از صادق صفایی گفتند و از بیمهریهایی که طی این سالها بر او رفته بود گله کردند.
علی دهکردی نیز که در فیلم سینمایی از کرخه تا راین با این هنرمند همبازی بود از توانایی فنی و خلاقیت صادق صفایی در بازیگری گفت و اظهار داشت: برای او بازیگری بسیار جدی بود و اساسا او هر کاری که میکرد آن را بسیار جدی میگرفت و از این بابت او هنرمندی منحصربهفرد بود.
در ادامه مراسم پیام تصویری تعدادی از دانشجویان سابق این استاد دانشگاه پخش و توسط تعدادی از دانشجویانش بخشی از نمایشنامه «جهنم دره» که نوشته او بود نمایشنامهخوانی شد.
این مراسم به همت گروه هنرهای نمایشی دانشگاه تهران، جمعی از دانشجویان و به سرپرستی خانم شیوا مسعودی برگزار شد.