در حال بارگذاری ...
...

با بدرقه رضا رویگری، ارکستر صبا 10 قطعه موسیقایی اجرا کرد

طنین‌ سرود خاطره‌ساز «الله،الله» در پهنه رودکی

ارکستر پنجاه‌نفره صبا شامگاه روز جمعه ۲۲ بهمن ساعت ۲۰ در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و به مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر به اجرای ۱۰ قطعه موسیقایی پرداخت.

به گزارش ایران تئاتر، این ارکستر قرار بود با همراهی رضا رویگری به اجرای سرود خاطره‌انگیز «الله،الله» بپردازد که با وجود تلاش فراوان و حضور پیگیر رویگری در برنامه تمرینات این ارکستر، متاسفانه به دلیل کسالت شدید جسمانی این بازیگر پرسابقه، این برنامه امکان‌پذیر نشد و ارکستر بزرگ صبا با بدرقه رضا رویگری در محل اجرای برنامه حاضر شدند و سرود «الله، الله» را  اجرا کردند که با استقبال مخاطبان و علاقه‌مندان حاضر در پهنه فرهنگی رودکی روبه‌رو شد.

رضا رویگری که در سال‌های اخیر در اثر سکته مغزی دچار کسالت مستمر و فعالیت‌های هنری‌اش به ناچار محدود شده، قرار بود با وجود همه دشواری‌ها باز هم این سرود را  خود بخواند اما شرایط جسمانی او متاسفانه اجازه این کار را نداد و نتوانست در کنار ارکستر بزرگ صبا حاضر شود.

گروه پنجاه‌نفره ارکستر بزرگ صبا در قالب این برنامه به اجرای ۱۰ قطعه سرود از جمله سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، سرود بهمن خونین جاویدان، سرود الله الله، قطعه شهید وطن که به احترام حاج قاسم سلیمانی و تمام شهیدان ساخته شده بود، والس رویای کودکی، آهنگ محلی مجنون، قطعه بی‌کلام رومنس، والس شماره ۲ دیمیتری شوستاکوویچ، دکلمه سلام ای خاک پاک ای ملک ایران و در نهایت سرود ای ایران ای مرز پر گوهر به همراه گروه کر و به رهبری داوود صبا پرداختند.

گفتنی است این برنامه به همت بنیاد رودکی و کانون تئاتر دینی در پهنه رودکی با حضور رضا بصیرت مدیر عامل انجمن هنرهای نمایشی ، محمود فرهنگ رئیس کانون تئاتر دینی در میان استقبال مخاطبان برگزار شد . هنرمندان و اهالی رسانه و موسیقی در این مراسم حضور داشتند.