در حال بارگذاری ...
...

هشت نمایش یگان‌های ارتش مسابقه می‌دهند

جلسه مطبوعاتی جشنواره سراسری تئاتر ارتش، میثاق پنج با حضور حجت‌الاسلام انصاری معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و سرهنگ حمزه‌زاده دبیر جشنواره میثاق، صبح امروز ۲۱ اردیبهشت در روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی برگزار شد.به گزارش خبرنگار ما سرهنگ حمزه‌زاده در ابتدا ضمن تشکر از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی و خبرنگاران گفت:«پنجمین جشنواره میثاق فراخوان خود را از دی ماه ۸۳ اعلام کرد که از ۵۶ متن ارسال شده از یگان‌های ارتش ۳۸ متن انتخاب شد. در مرحله بازبینی از ۲۹ نمایش ۱۲ نمایش برای حضور در دو بخش جشنواره انتخاب شد.»

جلسه مطبوعاتی جشنواره سراسری تئاتر ارتش، میثاق پنج با حضور حجت‌الاسلام انصاری معاون فرهنگی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و سرهنگ حمزه‌زاده دبیر جشنواره میثاق، صبح امروز 21 اردیبهشت در روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما سرهنگ حمزه‌زاده در ابتدا ضمن تشکر از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی و خبرنگاران گفت:«پنجمین جشنواره میثاق فراخوان خود را از دی ماه 83 اعلام کرد که از 56 متن ارسال شده از یگان‌های ارتش 38 متن انتخاب شد. در مرحله بازبینی از 29 نمایش 12 نمایش برای حضور در دو بخش جشنواره انتخاب شد.»
وی افزود:«8 نمایش منتخب در بخش مسابقه ارتش و 4 نمایش در بخش جشنواره جشنواره‌ها حضور دارند. 4 نمایش بخش جشنواره‌ جشنواره‌ها مربوط به جشنواره فتح و معراج(وزارت دفاع)، سومین جشنواره پلیس، منتخب پایگاه‌های بسیج مقاومت و سپاه پاسداران هستند.»
سرهنگ‌ حمزه‌زاده در ادامه تصریح کرد:«با وجود اینکه وظیفه ارتش حفاظت از امنیت کشور است اما می‌تواند در زمینه‌ مسائل فرهنگی نیز فعالیت داشته باشد.»
وی در رابطه با گروه‌های شرکت‌ کننده در این جشنواره افزود:«هیچگونه محدودیتی برای گروه‌های شرکت ‌کننده در این جشنواره وجود ندارد و گروه‌های نمایشی که خارج از کادر ارتش نیز فعالیت می‌کنند می‌توانند در این جشنواره حضور داشته باشند.»
سرهنگ حمزه‌زاده در خاتمه با بیان این مطلب که امسال جشنواره میثاق به صورت منسجم‌تر از گذشته برگزار می‌شود اظهار داشت:«جلسه نقد و بررسی این جشنواره با کمک کانون ملی منتقدان تئاتر جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد.»
گفتنی است نمایش‌های جشنواره میثاق پنج از یکشنبه 25 اردیبهشت تا دوم خرداد ماه در تالار سنگلج و مجموعه فرهنگی هنری پرواز در دو نوبت ساعت 30/16 و 30/18 هر روز اجرا خواهند داشت.