در حال بارگذاری ...
با حضور مدیر کانون تئاتر دینی کشور

نسخه کمیاب تعزیه وفات حضرت ام‌البنین (س) در تفرش رونمایی شد

به رسم هرساله و به همت مردم دهستان بازرجان شهر تفرش، مجالس مختلف تعزیه در دهه اول ماه محرم اجرا می‌شود، در این میان از نسخه کمیاب وفات حضرت ام البنین(س) مادر حضرت عباس(ع) رونمایی و توسط گروه تعزیه‌داران ائمه اطهار و به سرپرستی اسماعیل مجللی اجرا شد

به گزارش تئاتر استان مرکزی و به نقل از تفرش، هم‌زمان با ایام سوگواری سید و سالار شهیدان از نسخه کمیاب مجلس تعزیه وفات حضرت ام‌البنین(س) رونمایی شد.

این مجلس در عصر روز سه‌شنبه ۱۱مرداد با حضور محمود فرهنگ دبیر دوازدهمین دوره سراسری و اولین دوره بین‌المللی تئاتر تئاتر صاحبدلان، احمد جولایی از اساتید دانشگاه و تنی چند از عموم مردم در محل تکیه تعزیه خوانی دهستان بازرجان از توابع شهر تفرش برگزار و نسخه کمیاب وفات حضرت ام‌البنین(س)؛ مادر حضرت عباس(ع) رونمایی شد.

مجلس تعزیه وفات حضرت ام البنین(س)، توسط گروه تعزیه‌داران ائمه اطهار و به سرپرستی اسماعیل مجللی و با حضور تنی چند از شبیه خوانان اراک تهران قم و اصفهان اجرا شد.

به گفته اسماعیل مجللی پژوهشگر تعزیه و تنظیم کننده این مجلس و خواننده نقش ام‌البنین نسخه مجلس وفات ام البنین از متون قدیمی تعزیه است که هیچ رد و نشانی از اجرای آن در هیچ منطقه‌ای از کشور به دست نیامده و در این روز برای نخستین‌بار اجرا شد.

در این مجلس حسن مجللی، محمد باقری پویا، ابراهیم شیدایی، مصطفی مجللی، محسن اکبری، حامد شفیعی، امیر حمامیان، حسین معصومی‌منش، سعید خرمی و احمد اسداللهی به ایفای نقش پرداختند.

بازَرجان یکی از روستاهای دهستان بازرجان بخش مرکزی شهرستان تفرش در استان مرکزی ایران است.

تکیه تعزیه‌خوانی این دهستان از تکایای تخصصی و قدیمی استان مرکزی است که هر ساله در این ایام شاهد اجرای گروه‌های مختلف هنری تعزیه است و همواره با استقبال زیاد عاشقان اباعبدالله مواجه بوده است.




مطالب مرتبط

تشکیل سازمان هنرهای نمایشی؛ راهی کارآمد برای جلوگیری از زوال هنر مردمی تعزیه

تشکیل سازمان هنرهای نمایشی؛ راهی کارآمد برای جلوگیری از زوال هنر مردمی تعزیه

اسماعیل مجللی پژوهشگر تعزیه، شبیه‌خوان و پژوهشگر استان مرکزی می‌گوید تشکیلات فعلی هنرهای نمایشی در قالب اداره کل فقط می‌تواند مجموعه‌ای در حد یک استان را مدیریت کند و امکانات لازم را برای مدیریت کلان کشور ندارد درحالی‌که تعزیه در تمام استان‌ها ساری و جاری است و بیشتر از ...

|

گفت‌وگو با داور بخش صحنه‌ای جشنواره راه ابریشم

احمد جولایی: در جشنواره‌های تئاتر منطقه‌ای به هنرمندان کلیدواژه بدهیم
گفت‌وگو با داور بخش صحنه‌ای جشنواره راه ابریشم

احمد جولایی: در جشنواره‌های تئاتر منطقه‌ای به هنرمندان کلیدواژه بدهیم

احمد جولایی هنرمند و مدرس تئاتر و داور بخش صحنه‌ای جشنواره تئاتر منطقه‌ای راه ابریشم گفت اگر بخواهیم سیاست نشر ادبیات دراماتیک بین‌الملل را داشته باشیم باید کلیدواژه‌ها را پیدا کنیم و به دست کسانی که علاقه‌مند هستند برسانیم تا آثاری را در راستای اهداف جشنواره تولید کنند.

|

گفت‌و‌گو با پیشکسوت تئاتر و نمایش خیابانی

محمود فرهنگ: از ظرفیت جشنواره‌های منطقه‌ای، برای آموزش بهره ببریم
گفت‌و‌گو با پیشکسوت تئاتر و نمایش خیابانی

محمود فرهنگ: از ظرفیت جشنواره‌های منطقه‌ای، برای آموزش بهره ببریم

محمود فرهنگ، هنرمند پیشکسوت نمایش خیابانی و داور جشنواره تئاتر منطقه‌ای پارس (شیراز)، براین باور است که باید از ظرفیت چنین رویدادهایی برای آموزش و ارتقای کیفی آثار هنرمندان شهرستان‌های سراسر کشور بهره برد.

|

نظرات کاربران