در حال بارگذاری ...

آخر هفته رنگارنگ تئاتر کودک و نوجوان

شش تئاتر کودک و نوجوان پایان هفته در سالن‌های تئاتر برای مخاطبان کودک و نوجوان در تهران روی صحنه می‌روند.

به گزارش ایران تئاتر، در مجتمع جم سنتر نمایش شاد و موزیکال «گروفالو» به کارگردانی سید آرش شریف‌زاده و نویسندگی بهرام جلالی پور (بر اساس داستانی از جولیا دونالدسون) ساعت 19:30 روی صحنه می‌رود.

در تالار هنر نمایش «پنگوئن‌ها» به نویسندگی و کارگردانی زیبا برجی فلاح ساعت 18:45 و نمایش «غول نخودفرنگی» به نویسندگی و کارگردانی «حسین فدایی حسین» ساعت 20 آخرین اجراهای خود را روی صحنه می‌برند.

در پردیس تئاتر شهرزاد نمایش «پاهای خانم هزارپا» به کارگردانی مهدی خجستگی و نویسندگی ندا حاجی بابایی ساعت 18 آخرین اجراهای خود را انجام و نمایش«حیاط خانه‌ ما» به طراحی و کارگردانی وحید خسروی ساعت 17 و نمایش «نیم وجبی» به نویسندگی رکسانه عبقری و کارگردانی علیرضا دهقانی ساعت 18 اجراهای خود را ادامه می‌دهند.




مطالب مرتبط

با کارگردانی مهرداد قرآن‌کیش

«گاو زنگوله پا» به فرهنگسرای فردوس آمد
با کارگردانی مهرداد قرآن‌کیش

«گاو زنگوله پا» به فرهنگسرای فردوس آمد

نمایش موزیکال «گاو زنگوله پا» به نویسندگی و کارگردانی مهرداد قرآن‌کیش که برای مخاطب کودک از 11 مرداد در سالن تئاتر فرهنگسرای فردوس روی صحنه رفته است، تا پایان این ماه به اجرایش ادامه خواهد داد.

|

نشست صمیمانه با هنرمندان گروه تئاتر مستقل

«سیندرلا»، مخاطب را با هر ذائقه‌‌ای درگیر خود می‌کند
نشست صمیمانه با هنرمندان گروه تئاتر مستقل

«سیندرلا»، مخاطب را با هر ذائقه‌‌ای درگیر خود می‌کند

گروه بازیگران نمایش «سیندرلا» این اثر را نمایشی می‌دانند که با محوریت عشق، بخشش، اخلاق و پیروزی خوبی بر بدی تمام مخاطبان از هر گروه سنی و با هر ذائقه‌ای را با خود همراه می‌کند.

|

گفت‌وگو با مدیر تالار هنر

محسن امیری: انتشارات نمایش پتانسیل تولید محتوا در فرم‌های جدید را داراست
گفت‌وگو با مدیر تالار هنر

محسن امیری: انتشارات نمایش پتانسیل تولید محتوا در فرم‌های جدید را داراست

محسن امیری، مدیر تالار هنر با بیان اینکه نسل کودک و نوجوان از نسخه‌های دیجیتال و پادکست‌های صوتی استقبال فراوانی دارند، از پتانسیل انتشارات نمایش به منظور تولید محتوا در فرم‌های جدید گفت.

|

نظرات کاربران