در حال بارگذاری ...
...

حسین پارسایی: «علمدار» همه را زیر یک پرچم دعوت می‌کند

حسین پارسایی: «علمدار» همه را زیر یک پرچم دعوت می‌کند

کارگردان موسیقی-نمایش عاشورایی «علمدار»، این اثر را سرشار از مهر و عشق دانست که همه مردم را زیر یک پرچم، دعوت به همبستگی می‌کند.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از ایرنا، حسین پارسایی، موسیقی-نمایش عاشورایی «علمدار» را با بازآفرینی جدید نسبت به دو سال گذشته این روزها در تالار وحدت روی صحنه برده است. تمام عواید فروش بلیت این نمایش به همت موسسه خادمین حضرت علی بن ابی طالب(ع)، به مناطق محروم اختصاص خواهد یافت،

فرازهایی از گفت‌وگوی پارسایی درباره این نمایش را بخوانید: 

- هنرمندانی چون پرویز پرستویی، آهنگساز، خواننده، کارگردان و بنده با افتخار در خدمت این نذر فرهنگی بودیم و هیچ دستمزدی دریافت نکردیم. گروه ارکستر بنیاد رودکی نیز با این مرکز قرارداد دارند و سالانه موظفی خودشان را انجام می دهند.

- تمام عواید فروش بلیط به همت موسسه خادمین حضرت علی بن ابی طالب(ع) به مدیریت آقای خادم به مناطق محروم اختصاص خواهد یافت.  دست‌های مهربانی که روزی در کربلا پشت و پناه کودکان بود، امروز قرار است برای مناطق کم برخوردار به ویژه سیستان و بلوچستان واسطه خیر باشد. هنرمندان ما همیشه در کارهای بزرگ فرهنگی مشارکت داشته و دارند. این کارها به همدلی و ایمان مشترک نیاز دارد.

- پیش تولید و تولید اثر از یک ماه گذشته در بخش ارکستر و نمایشی آغاز شده است و آقای پوریا خادم دو قطعه جدید را در مقام آهنگساز به این اثر افزوده است. تعدادی از نوازندگان تغییر کردند و در بخش فرم یک بازآفرینی مفهومی صورت گرفته است. جلوه‌های وِیژه شنیداری نیز عوض شده است.           

                                                 موسیقی-نمایش عاشورایی علمدار همه را زیر یک پرچم دعوت می‌کند

- همه می‌دانند قیمت بلیت آثار بزرگ موزیکال حدود ۸۰ هزار تا ۱۲۰ هزار تومان نیست. بلیت ها به صورت همت عالی فروخته می‌شود. دو سال پیش خانواده ای بود که بلیط ۵۰ هزار تومانی را ۵۰۰ هزار تومان خریداری کرد. برای این اثر، پنج شب اجرا را در نظر گرفته‌اند که اگر مورد استقبال قرار بگیرد این زمان قابل تمدید است؛ ضمن این که برای چند شهرستان و یکی دو کشور نیز در تدارک اجرا هستیم.

- پوریا خادم، آهنگساز این اثر، پیشاپیش قطعاتی را ساخته بود و پیشنهاد داد که این قطعات را به عنوان همکاری مشترک به موسیقی تبدیل کنیم و من آرام آرام متوجه شدم شخصیت بی بدیل حضرت عباس(ع) هم جنبه دراماتیک و هم کارکرد امروزی دارد. او انسان بزرگی است که همچون برادرش درس آزادگی می‌دهد. در ادامه به سراغ متنی رفتیم که بتواند واقعه کربلا را وصف کند. به نظر من موسیقی- نمایش علمدار سرشار از مهر و عشق است و نسبت به یک انسان آزاده حرف می‌زند که همه ما را زیر یک پرچم دعوت می کند.

- هر کسی که شیفته و عاشق است و سرزمینش را دوست دارد، مخاطب این اثر است. علمدار کاری است که همه وجود من را سرشار از ایمان می کند. احساس می‌کنم بر سفره نعمتی نشستم که قدر و اندازه ندارد و من هر چقدر بخواهم، می توانم در آن شناور و غوطه‌ور باشم.​