در حال بارگذاری ...

وزیر امور خارجه: «علمدار»، مفاهیم کربلا را به زبان هنر منتقل می‌کند

حسین امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه، پس از تماشای اجرای «علمدار» در تالار وحدت، تلفیق سه‌گانه موسیقی، روایت و نمایش در این اثر که پیام و مفاهیم کربلا را به زبان هنر به مخاطبان منتقل می‌کند، ستود.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، شامگاه چهارشنبه (16 شهریور) به تماشای نمایش-موسیقی «علمدار» به کارگردانی حسین پارسایی و روایت‌گری پرویز پرستویی در تالار وحدت نشست.

وزیر امور خارجه پس از تماشای «علمدار» در تالار وحدت گفت: «تلفیق سه‌گانه موسیقی، روایت و نمایش در این اثر توانسته است مضامین معرفتی و حماسی پیام کربلا را به زبان هنر به مخاطبان منتقل کند.»

در پایان این برنامه، وزیر امور خارجه با حضور در پشت‌صحنه «علمدار»، ضمن قدردانی از تلاش تمامی عوامل این نمایش، با آن‌ها گفت‌وگو کرد.

موسیقی-نمایش عاشورایی «علمدار» با همراهی ارکستر سمفونیک تهران در ایّام منتهی به اربعین حسینی (ع) در تالار وحدت روی صحنه رفته است. 

«علمدار»، روایت دلاوری و وفاداری حضرت ابوالفضل العباس (ع) در ۱۱ پرده نمایشی است که به همت بنیاد رودکی و با همکاری مؤسسه فرهنگی «خادمین علی ابن ابیطالب (ع)» از ۱۴ تا ۱۸ شهریور اجرا می‌شود.

ارکستر سمفونیک تهران را در این اجرا، بردیا کیارس رهبری می‌کند که با همراهی گروه آوازی، آهنگسازی پوریا خادم و آواز پوریا اخواص همراه است.

بلیت‌های موسیقی- نمایش «علمدار»، به‌صورت همت عالی فروخته می‌شود و همه عواید حاصل از هنری فروش اجراهای این اثر، صرف کمک به خانواده‌های بی‌سرپرست، ساخت خانه، مدارس و خانه بهداشت و اشتغال‌زایی در مناطق محروم می‌شود.




مطالب مرتبط

در گفت‌وگو با کارگردان «هفت‌خان اسفندیار» مطرح شد

حسین پارسایی: «شاهنامه» باید برای انواع قالب‌های هنری پردازش شود
در گفت‌وگو با کارگردان «هفت‌خان اسفندیار» مطرح شد

حسین پارسایی: «شاهنامه» باید برای انواع قالب‌های هنری پردازش شود

حسین پارسایی، کارگردان نمایش موزیکال «هفت‌خان اسفندیار» می‌گوید «شاهنامه» باید بارها بازخوانی و با توجه به شرایط امروز جامعه برای انواع قالب‌های هنری پردازش شود.

|

با عقد تفاهم نامه‌ای مشترک انجام شد

بسترسازی و تسهیل ارتباط دانشجویان هنر با بنیاد رودکی
با عقد تفاهم نامه‌ای مشترک انجام شد

بسترسازی و تسهیل ارتباط دانشجویان هنر با بنیاد رودکی

فاهم نامه همکاری بنیاد رودکی با دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با هدف تعامل و همکاری طرفین در انجام پژوهش‌های بنیادین، راهبردی و کاربردی هنر و همچنین راه‌اندازی زیست بوم نوآوری و فناوری‌های نرم هنری و صنایع خلاق به امضای مدیرعامل بنیاد رودکی و رییس ...

|

 زمان اجرا به ساعت 18 بازگشت

اجرای «هفت‌خان اسفندیار» تا نهم تیرماه تمدید شد
 زمان اجرا به ساعت 18 بازگشت

اجرای «هفت‌خان اسفندیار» تا نهم تیرماه تمدید شد

اجرای نمایش موزیکال «هفت‌خان اسفندیار» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی حسین پارسایی هم‌زمان با بازگشت زمان اجرا به ساعت 18 اجرای این نمایش موزیکال به دلیل استقبال مخاطبان تا نهم تیرماه تمدید شد.

|

هنرمندان برای «هفت‌خان اسفندیار» نوشتند

«هفت‌خان اسفندیار»؛ حس افتخار به قهرمانان را دوچندان می‌کند
هنرمندان برای «هفت‌خان اسفندیار» نوشتند

«هفت‌خان اسفندیار»؛ حس افتخار به قهرمانان را دوچندان می‌کند

هنرمندان، سیاستمداران و اهالی فرهنگ و هنر پس از تماشای «هفت‌خان اسفندیار» با بیان اینکه «هنر ایرانی هرچند بر خاکستر نشسته باشد؛ ققنوس وار برخواهد آمد»، از «شاهنامه» و حس افتخار به قهرمانان این مرزوبوم نوشتند.

|

بعد از گذشت 19 سال از دور اول اجرا

هادی مرزبان، «نوبت دیوانگی» را زمستان امسال به تالار وحدت می‌آورد
بعد از گذشت 19 سال از دور اول اجرا

هادی مرزبان، «نوبت دیوانگی» را زمستان امسال به تالار وحدت می‌آورد

هادی مرزبان، کارگردان پیشکسوت تئاتر قصد دارد تا بعد از حدود 19 سال از اجرای «نوبت دیوانگی»، بار دیگر این نمایش را در زمستان سال جاری روی صحنه تالار وحدت اجرا کند.

|

نظرات کاربران