در حال بارگذاری ...
...

تفکیک انجمن نمایش و مرکز هنرهای نمایشی به نفع تئاتر است

تفکیک انجمن نمایش و مرکز هنرهای نمایشی موجب می‌شود که مرکز هنرهای نمایشی به صورت یک مرکز سیاست گذاری در امر تئاتر عمل کند.مجید سرسنگی از اعضای هیات امنای انجمن نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت:«تصمیم تفکیک انجمن نمایش و مرکز هنرهای نمایشی اتفاق چندان جدیدی نیست و از سال‌ها قبل قرار بر این بود که چنین تغییری صورت گیرد.»

تفکیک انجمن نمایش و مرکز هنرهای نمایشی موجب می‌شود که مرکز هنرهای نمایشی به صورت یک مرکز سیاست گذاری در امر تئاتر عمل کند.
مجید سرسنگی از اعضای هیات امنای انجمن نمایش در گفت‌وگو با سایت ایران تئاتر گفت:«تصمیم تفکیک انجمن نمایش و مرکز هنرهای نمایشی اتفاق چندان جدیدی نیست و از سال‌ها قبل قرار بر این بود که چنین تغییری صورت گیرد.»
وی در ادامه این مطلب افزود:«ساختار تئاتر کشور توان و کشش مسئولیت فعالیت‌های نمایشی را ندارد چرا که این ساختار برای دوره خاصی طراحی شده و جوابگوی حال حاضر نیست.»
سرسنگی در مورد تاثیر این اتفاق در پیشرفت تئاتر کشور اظهار کرد:«چنانچه انجمن نمایش بتواند به صورت سیستم ساپورت کننده گروه‌های تولید تئاتر عمل کند و تصمیم و سیاست‌گذاری برای تئاتر به عهده مرکز هنرهای نمایشی گذاشته شود می‌توان به پیشرفت تئاتر کشور امیدوار بود.»
وی همچنین تصریح کرد:«چنانچه بین این دو بخش اتفاق نظر وجود داشته باشد و فعالیت‌های یکدیگر را خنثی نکنند می‌توان به آینده تئاتر کشور خوش‌بین بود.»