در حال بارگذاری ...
...

هم‌زمان با روز جهانی تئاتر برگزار می‌شود

روز ملی هنرهای نمایشی از تهران تا خوی

هم‌زمان با روز جهانی تئاتر برگزار می‌شود

روز ملی هنرهای نمایشی از تهران تا خوی

اداره کل هنرهای نمایشی، با برگزاری ویژه برنامه‌های متنوع، روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی را از تهران تا خوی گرامی خواهد داشت.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هنرهای نمایشی، روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی، امسال در ایران، از تهران تا خوی گرامی داشته خواهد شد.

برنامه‌های روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی در سال 1402 به همت اداره‌کل هنرهای نمایشی برگزار خواهد شد.

هنرمندان تئاتر، مهمان زلزله‌زدگان خوی

اداره‌کل هنرهای نمایشی و انجمن هنرهای نمایشی ایران به منظور همراهی و حمایت از مردم و هنرمندان زلزله‌زده خوی و برای بهبود شرایط روحی این عزیزان، روز ملی هنرهای نمایشی را در روز هفتم فروردین، با اجرای نمایش‌های آیینی- سنتی در این منطقه برگزار خواهند کرد.

اسرافیل فرج‌اللهی، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران به نمایندگی از مدیرکل هنرهای نمایشی در این مراسم حضور خواهد داشت.  

روز ملی هنرهای نمایشی در تماشاخانه سنگلج

هم‌زمان با روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی، مراسمی ویژه در ساعت 19 روز دوشنبه هفتم فروردین در تماشاخانه سنگلج برگزار خواهد شد. در این مراسم، کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی، داوود فتحعلی‌بیگی، پیشکسوت نمایش‌های آیینی سنتی و جمعی دیگر از هنرمندان تئاتر حضور خواهند داشت.

در مراسم پاسداشت روز ملی هنرهای نمایشی در تماشاخانه سنگلج، پس از قرائت پیام مدیرکل هنرهای نمایشی، هفت حاجی فیروز با هفت‌سین‌های نوروزی که در دست دارند، روز ملی هنرهای نمایشی و تقارن آن را با نوروز باستانی را تبریک خواهند گفت.

تالار هنر و مروری بر عکس‌های تئاترهای ‌سال گذشته

برگزاری نمایشگاه عکس از اجراهای یک سال گذشته در تالار هنر، قدردانی از هنرمندانی که از زمستان سال 1400 تا بهار سال 1402 آثار نمایشی خود را روی صحنه این تالار نمایشی اجرا کرده‌‌اند و آغاز اجرای نمایش «مانتکو در سرزمین پادشاهی» با کارگردانی مهدی خجستگی، از دیگر ویژه برنامه‌های روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی است. این مراسم، در ساعت 17 روز دوشنبه هفتم فروردین برگزار خواهد شد.

گفتنی است پیام روز جهانی تئاتر و روز ملی هنرهای نمایشی در سال 1402، به قلم اسماعیل خلج، نویسنده، بازیگر و کارگردان پیشکسوت تئاتر به نگارش درآمده است.