در حال بارگذاری ...
...

پیام تسلیت کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران

رضا حداد؛ یاور و همراه بسیاری از هنرمندان جوان و آیین‌های تئاتر بود

پیام تسلیت کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران

رضا حداد؛ یاور و همراه بسیاری از هنرمندان جوان و آیین‌های تئاتر بود

کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران، در پی درگذشت رضا حداد، کارگردان تئاتر و مدیر شبکه آفتاب پیام تسلیت منتشر کرد.

به گزارش ایران تئاتر، در پیام تسلیت کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران آمده است: 

«باز هم دریغاگوی هنرمند دیگری از این سرزمین شدیم که هم تجربه‌های نو را در صحنه درنوردیده بود و هم یاور و همراه بسیاری از هنرمندان جوان و آیین‌های تئاتر بود. دریغ که هنوز روزهای جوانی‌اش تمام نشده بود، دست اجل او را از ما جدا کرد و به سفر ابدی برد. کاش همچنان می‌بود و شبکه‌ آفتابش گرمابخش محفل‌ها و رخدادهای صحنه‌های‌مان می‌شد. افسوس رضای عزیز بی‌هنگام و بی‌خداحافظی بار سفر بست؛ «کسی نیست که این همه داستان‌ها را به یاد بیاورد!...»

کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران، سفر ناگهانی و بی‌بازگشت رضا حداد را به خانواده‌ محترمش، به محمد چرمشیر عزیز، نمایشنامه‌نویس آثار و دوست دیرینه‌اش و هم‌چنین به همکاران خوبش در شبکه‌ آفتاب و دوستداران دنیای صحنه و درام تسلیت می‌گوید و در این روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه به سوگش می‌نشیند.

کانون نمایشنامه‌نویسان و مترجمان تئاتر ایران/ سی‌ویکم اردیبهشت‌ماه هزاروچهارصدودوشمسی»