در حال بارگذاری ...
...

بازیگر پیشکسوت به تماشای دو نمایش سنگلج نشست

تقدیر رضا فیاضی از میکائیل شهرستانی

بازیگر پیشکسوت به تماشای دو نمایش سنگلج نشست

تقدیر رضا فیاضی از میکائیل شهرستانی

رضا فیاضی که میهمان ویژه اجرای دو نمایش «شب روی سنگفرش خیس» و «پرده در پرده» در تماشاخانه سنگلج بود، از زحمات میکائیل شهرستانی برای تربیت بازیگران جوان تقدیر کرد.

به گزارش ایران تئاتر به نقل از روابط عمومی تماشاخانه سنگلج، رضا فیاضی، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، شب گذشته (چهارشنبه 25 مرداد) برای تماشای دو نمایش «شب روی سنگفرش خیس» به کارگردانی میکائیل شهرستانی و «پرده در پرده» به کارگردانی رویا اسدی، به تماشاخانه سنگلج رفت.

فیاضی در گفت‌وگویی کوتاه به زحمت و تلاش میکائیل شهرستانی برای تربیت نسل آینده بازیگران پرداخت و گفت: «سال‌هاست که میکائیل را می‌شناسم و با کارهایش آشنایی دارم. می‌بینم که برای بچه‌ها چه زحمتی می‌کشد. همیشه اجراهایی که داشته اجراهای موفقی بوده است.»

او در تحلیل نمایش «پرده در پرده» توضیح داد: «یک کار ترکیبی دیدم. امیدوارم مردم بیایند و این کار را ببینند. معمولا وقتی که اسامی بازیگران و عوامل برای مردم آشنا نباشد، کمتر به آن توجه کنند ولی مطمئن هستم که با یک تبلیغ درست و درمان می‌توان تماشاگر را برای دیدن این کار ترغیب کرد. ذائقه تماشاگر را می‌توان هدایت کرد.»

این بازیگر پیشکسوت افزود: «میکائیل در کارش موفق است و چهره‌هایی که می‌آیند و در کارش بازی می‌کنند، ارزش بازی کردن در سینما و تلویزیون و تئاتر این مملکت را دارند. خودشان را با کارشان معرفی می‌کنند. به دلیل آموزشی که دیده‌اند در کارشان پخته شده‌اند.»

نمایش‌های «پرده در پرده» و «شب روی سنگفرش خیس» تا ۱۰ شهریور در نوبت‌های ۱۸.۳۰ و ۲۰.۱۵ روی صحنه تماشاخانه سنگلج هستند.